Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
# 511

Неви, имаш ли спомен от кога са снимките му с кръглите очила...на Хазалчето де...

# 512
Неви, Hug благодаря ти за информацията,която винаги ни предоставяш   bouquet

Снежи, Hug

Наде,лека нощ  Hug

# 513
Снежи, започна усърдно да ги носи в началото на 3-ти сезон /през лятото беше с други/, а тази сн дето си постнала е малко преди да го арестуват, на кафе с Дениз и Орчо гаджето й. Според мен има 2 чифта - с черни и с цветни стъкла.

# 514

колко е добричак с нас ще сподели порцията си  Simple Smile

сещам се фенките искали чинията му ,в която ял ама йок  Joy Joy Joy

# 515
Снежи, имаш ли имен ден, ако да кога е?

# 516

колко е добричак с нас ще сподели порцията си  Simple Smile

сещам се фенките искали чинията му ,в която ял ама йок  Joy Joy Joy
о божеее и за какво им е  Mr. Green ще я облизват ли тцтц
то пък неговото една порция хаха

# 517
Неви, това е много добра новина/за очилата/...не мислиш ли  newsm78
А тук сигурно Х. ги снима... hahaha hahaha Наистина е така.Сега се сещам,че тогава Тупи ни обърна внимание...

# 518
търси Анито тука ама май не я вижда,скрила се е от него  Naughty

# 519
Ми то "фен" си е диагноза направо. Нали имаше една девойка, дето 7-8 пъти му искала автограф и той я запомнил накрая. Това клипче беше във фейса, Чаги я пита за какво и са толкова автографи и дали ги продава. Тука смях ме напуши, чак пък да ги продава, той много на сериозно се взе, нещо холивудски го раздаде малко, ама нейсе.

# 520
Снежи, имаш ли имен ден, ако да кога е?

Амиии...май не знам  newsm78 Обикновенно се шегуваме,че когато падне първия сняг...трябва да черпя  hahaha hahaha hahaha Защо...стана ми любопитно  #Crazy

# 521
Снежи, аз съм съгласна, прекалено много са нещата, за да са винаги съвпадения, ама като няма доказателства, тю...

# 522
  • в подножието на планината

Ехо, какво си хортувате тука посред нощите, а.... Mr. Green пак Чаги ли разнищвате... Joy

# 523
Снежи, щот от няколко дена мира не ми даваше тоз въпрос и аз не знам защо. Аз съм на Цветница, Маите са на 1ви май, обаче ти кога си - на първи сняг, то е ясно

# 524
еее да ги раздава да,ама да ги продава  Laughing

дето отива да се снима с него и Чаги и вика ела ела теб си те спомням  Laughing

Вярче, Hug малка порция ,че ще загубим форма  Laughing

то като беше в ареста веднага фенките му си претекоха - одела,ядене - няма да го оставят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт