Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Снежи, трябва - нали знаеш - "Умри, но свръзка дай" айде лека и от мен.

# 541
  • в подножието на планината
Звезде, а пък да видиш като скалъпя теорията на конспирацията за Чагазал, направо свят шъ ви съ завие...обаче все нямам време, но ще стане, ама няма да се смеете много  Joy

Чакаме с нетърпение и обещаваме, че няма да се смеем... Heart Eyes

Снеже, щом Неви е на линия аз нямам думата...тя знае всичко за ФЕмир...просто е енциклопедия... Hug

Лека и от мен, момичета!

# 542
Неви, можеш да ме наричаш,както ти е удобно  Hug

сега видях  ''Православната църква чества Св. мъченици Тирс, Левкий, Филимон, Аполоний, Ариан и Калиник.Имен ден празнуват всички, които носят името Снежана (означава бяла чиста, от сняг) Снежа, Снежка, Снежи, Снежна, Снежанка.''

че тя Хазал да не е малка,за да не живее заедно с приятеля си  Rolling Eyes

Гюненч...това Джейда ли е .. newsm78 нали скри коя е приятелката му и отрече да има нещо с Джейда...ако за нея става въпрос.

# 543
По повод това, че знам подробности, до началото на лятото имаше една стр. във фейса на едно момиче, имаше явно някой познат на сета, щото много подробно инфо даваше. Работеше до 14 ч. ей чаках я да се върне от работа. Обаче се върна в Афганистан май и затвори страницата.

# 544
Така съм се вперила вЪв ФЕмирската история и съм пропуснала Ани...лека скъпа!Звезде, и на теб спокойни сънища!И аз ще се опъвам...На всички оставащи девойки...забавлявайте се.До утре!

# 545
Ето  малко кадри за размисъл  в 10:53 Юсуф  как поглежда  към Чаатай  иии...... вижте как  той гледа видеото  , забрави за рисунката  май.

smile3521 smile3521

# 546
Дани, да Джейда Гюненч. Мерси за инфото.
Гледай сега навлизам в моята теория на конспирацията. По принцип Чаги никога не призна открито за нея. Обаче гнусната селин абла непрекъснато подсказваше, че може да е тя. Виждала съм  3-4 сн.на Чаги с Джейда, Селин винаги е с тях. А на две от сн. Чаги дори ми изглежда пиян и не е красива гледка. И има само 1 сн. която аз съм виждала, при това мътна, на която седи на една маса с жена, коята прилича на Джейда, а Чаги е в гръб. След като е щракната тая сн. репортери го питат защо като е излязъл от заведението се е разделил с приятелката си и той казва, че неее няма такова нещо.
Аз мисля, че имаше и нещо друго, щото мин. година на Св. Валентин той се изцепи да очакваме изненада /питаха го пак кое е гаджето му/, обаче после всичко се замаза - най-вероятно не му позволиха да говори. Тогава целият разумен фенски свят мислеше, че ще признае за Хазал, но не би...

А Хазал защо живее с майка си - ми Парса има дете - момиченце, не ми се струва удобно. А и тя едва ли е смятала да се жени за него. Според мен е защитна реакция и един вид охрана на личната й свобода.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 01:13 от nevi1968nikol

# 547

Скрит текст:

smile3521 smile3521

гледа Хазал прехапва устни,облизва се  Laughing

# 548
Оо noric, това предаване го имам и аз кадър по кадър. Тука също има тема за размисъл, а лично аз го третирам като очевадно доказателство. Може би затова Чаги избягва прякото предаване с Хазал, друга смислена причина няма.
Интересно обаче, защо няма радетели да го видят в предаване заедно с Гизем, явно интерес няма Joy

# 549
Момичета беше ми много забавно  с вас тази вечер но и аз се отправям  към  спанчевци .
И нали знаете лека нощ да спите в кош и да сънувате кой..........вие си знаете. Wink Wink Wink

# 550
Хаха дори и операторът го усети и даде близък план.

# 551
Гледай сега навлизам в моята теория на конспирацията. По принцип Чаги никога не призна открито за нея. Обаче гнусната селин абла непрекъснато подсказваше, че може да е тя. Виждала съм  3-4 сн.на Чаги с Джейда, Селин винаги е с тях. А на две от сн. Чаги дори ми изглежда пиян и не е красива гледка. И има само 1 сн. която аз съм виждала, при това мътна, на която седи на една маса с жена, коята прилича на Джейда, а Чаги е в гръб. След като е щракната тая сн. репортери го питат защо като е излязъл от заведението се е разделил с приятелката си и той казва, че неее няма такова нещо.
Аз мисля, че имаше и нещо друго, щото мин. година на Св. Валентин той се изцепи да очакваме изненада /питаха го пак кое е гаджето му/, обаче после всичко се замаза - най-вероятно не му позволиха да говори. Тогава целият разумен фенски свят мислеше, че ще признае за Хазал, но не би...

А Хазал защо живее с майка си - ми Праса има дете - момиченце, не ми се струва удобно. А и тя едва ли е смятала да се жени за него. Според мен е защитна реакция и един вид охрана на личната й свобода.

Неви, Hug благодаря да подробната иформация,като се запознах сега с нея и на мен вече ми е ясно ,че е имало нещо,сещам се дето каза за св.Валентин минг год после замаза,после някакви цветя уж купил за любимата,хванаха го репортерите и отново се измъкна ''те увяхнаха ще купя нови''  Laughing

да явно не е била много сериозна връзка да живеят заедно ,а и като се замисля тя е на 22 да си поживее ииии след някоя година някой слънчев ден да ги видим ЧагиХазал заедно  Heart Eyes ,като и той малко стъпи на краката си.

# 552

Скрит текст:

smile3521 smile3521

гледа Хазал прехапва устни,облизва се  Laughing

По-скоро има блян в очите,нега...струи любов към образа на това прекрасно създание Хазал !!!

# 553
Лека нощ и спокойни сънища! smile3524

# 554

А Хазал защо живее с майка си - ми Праса има дете - момиченце, не ми се струва удобно. А и тя едва ли е смятала да се жени за него. Според мен е защитна реакция и един вид охрана на личната й свобода.

Неви, Hug благодаря да подробната иформация,като се запознах сега с нея и на мен вече ми е ясно ,че е имало нещо,сещам се дето каза за св.Валентин минг год после замаза,после някакви цветя уж купил за любимата,хванаха го репортерите и отново се измъкна ''те увяхнаха ще купя нови''  Laughing

да явно не е била много сериозна връзка да живеят заедно ,а и като се замисля тя е на 22 да си поживее ииии след някоя година някой слънчев ден да ги видим ЧагиХазал заедно  Heart Eyes ,като и той малко стъпи на краката си.

А може и да са стигнали до притежателката...но коя...това е въпроса,на който аз имам отговор за себе си... Peace

Общи условия

Активация на акаунт