Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Снежи, ама и ти си един ентусиаст, три пъти ти пожелавам лека нощ  Joy

# 556
  • в подножието на планината

Еее, и аз лягам от един час, но не мога да се откъсна от компютъра, вие толкова интересни неща споделяте... Hug

Неви,  bouquet

ЛЕКА НОЩ! Heart Eyes

# 557
Лека нощ и спокойни сънища! smile3524

Това си повтаряме от 1/2 час,но наистина е време за сън!Ели, благодаря за клипчето,което потвръждава доста неща...Лека!

# 558
Хайдеее...на раз,два,три и...лягаме!РАЗ,ДВА,ТРИИИ... hahaha hahaha hahaha

# 559
Хайдеее...на раз,два,три и...лягаме!РАЗ,ДВА,ТРИИИ... hahaha hahaha hahaha

Хайдеее  Laughing

лека нощ и от мен  Hug Hug Hug

# 560
  • България
привет мацки искам да ви попитам нещо
вчера четох в скрит текст 29 епизод репликите, сега го търся и не мога да го намеря. Ще си спомните ли поне кой го публикува

# 561
Може ли някой да  ме ориентира по кое време Хазал Кая и Чаатай Улусой са имали връзка и защо аз тази връзка не я виждам. Играта им е перфектна, но това не е гаранция, че изпитват същите чувства в личния си живот, а и според сайта Who's Dated Who? Чаатай Улусой е имал връзка с  Джейда Гьоненч през 2010-12г., с Беррак Тюзюнатач през 2012г, а с Гизем Караджа е започнал връзка през октомври 2012г. С последната има 8 снимки и не е отразено, че са се разделили.
За Хазал Кая се знае, че връзката и с Джахид Парс е продължила до март 2012г. Не е отразено,че се е разделила със Сарп Бозкурт.
Аз оставам с впечатлението, че Фатих Аксой не е искал Хазал Кая в трети сезон.  Все още не мога да си отговоря защо.
Недоносчето Пътят на Емир няма как да се приеме от повечето зрители. През трите години докато Фериа беше в Щатите с Левент, Емир поддържа апартамента, не живее с Едже в него, въпреки че  е изоставен без каквото и да е обяснение, въпреки че няма никаква връзка с голямата си любов и едва ли се е надявал,че ще я види повече.
При такава огромна любов не е естествено за три месеца да се съвземе от огромната загуба, че и да започне да води друга жена в жилището, в което е живял с най-скъпия си човек.
А и само външната красота не е достатъчна, за да си  добър артист. Случайно попаднах на смесени клипове с  Хазал и Чаатай и с Гизем и  Чаатай. Усетих,че Гиземката е много блудкава. Няма никакво излъчване. Може би затова не я харесват повечето зрители. Гледах клипове и със Серенайката и тя нещо не ми вдъхва доверие. Дано да греша.

# 562
  • У Диспансера ...♥♥♥
ей големи сте конспиратори нищите разнищвате само за папараци сте,аз до сега имах гости и чак сега успях да прочета за любовния живот на Чагитко,браво на вас много интересни неща научих,хайде лека за мен,а за някой Добро утро ще е вече утре вече ще чета по активно да нищим наш Чагитко пак Hug Hug Hug

# 563
Добро утро!  Hug

Снощи до късно сте разнищвали евентуалната връзка между Чаги и Хазал (и на мен ми се иска да е имало нещо..)   loveuuu

Но явно не искат да се знае, така че и да е имало, няма кой да ни каже със сигурност. Само те си знаят.   smile3521

# 564
Добро утро мили мои дружки  Heart Eyes

Закусете и на хубави слънчеви емоции със семейството се отдадете, аз това ще правя днес  Peace

Това е за Наборчето , закуска в леглото

Скрит текст:

smile3521 smile3521

гледа Хазал прехапва устни,облизва се  Laughing

По-скоро има блян в очите,нега...струи любов към образа на това прекрасно създание Хазал !!!

Тук съм напълно съгласна със Снежи, за мен той е бил луд по Хазал, но тя или го е отрязала или са започнали нещо, но не е бил това което тя иска и го е изоставила и той още страда по нея  Peace

# 565
Добро утро Hug Hug Hug

Надя Hug  bouquetАни Hug  bouquet

Ирка Hugи ти като другата Халилудка/Релакс/ Mr. Greenпо малките часове Party

Хубава неделя Hug

# 566
Добро утро

Ани мерси за специалната закуска Hug

Днес ще е още един прекрасен ден  Heart Eyes...обичам слънце.снощи си говорихме с мъжо,искаме да отидем в Калифорния...има едно градче с постоянна температура 25-26 градуса....пфууу моето е моето Peace

Айде Чагито е почивка днес и вече пие чай на припек Hug

Много харесвам ей така да си ви чета рано рано,кви сте ги мислили посред нощ,знаете ли принципно съм умерен оптимист,клонящ към реалист...ама това с Ч и Х...не е било,недейте да се навивате...всичката тази лудост около тях...е медийно представяна,а и не само...добрата им игра ни се иска да се придаде и в живота им...но да играеш влюбен и да си такъв ехее разлика голяма...било е трик за висок рейтинг,тази истерия,тали липса на факти ДА или НЕ повишава интереса...дори до днес,Фатих е изтървал златна мина Peace...пачки можеше да трупа с тази история...дано е печеливша формула и двамта да се възползват максимално от тази популярност...за Хазалчето някак съм спокойна,много е добра,всичките й партньори я гледат влюбено Crazy...явно са много добри  newsm78,Чаатай за съжаление се припокри дори сля с Емир...и сега фенските маси го искат като негоо...боен и влюбен във Фери....ама да видим,добър е чаровен,талантлив,ама това стига ли?

Аз пак съм на пазар днес  Party....обувчици туй онуй....нямам мира докато не изхарча всичките си париииииии Crazy....освен Чаатайка съм и шопинг маниачка Mr. Green

# 567
Добро утро  Hug Hug Hug

Надя  Hug Ани  Hug Ренка  Hug

# 568
  гушнете любимото и излезте навън.... Hugмного готино е времетоооооо Heart Eyes

пп: Ама вижте какви са мили един с друг..ей това е ,направо потъва в неговата гръд,а той с тези големи ръце я обхваща цялата...закрила и нежност  Whistling,какво й трябва на една жена

# 569
Даниииииииии добро утро,това с розите които носи в колата- в подписа ти- ли е случката  че били повяхнали и там че ще каже на 14ти февруари коя е жената до него???

Общи условия

Активация на акаунт