Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 641
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
целувки

доскоро Hug

# 571
Добро утро,ФЕмирки,Емирки и Чатайки  Hug  Laughing

Беше ми и на мен забавно и хубаво да ви чета  Peace

Киара е добре,липсва й форума, но в момента  няма възможност да влиза.

# 572
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug

Надя  bouquet ,Ани,  bouquet Иве,  bouquet Рени  bouquet Дани  bouquet Вани Hug

# 573
# 574
хей момичета страхотни конспирации сътворихте и колкото и на мен да не ми се вярва да е имало/има нещо м/у тях, толкова повече когато чета теориите ви ми се иска да са истина Simple Smile)))
хубав ден и дано довечера нямам за домашно прочитането на две теми!

# 575
Здравейте, Hugкафенца, закуски, благодаря Ви.

# 576
Добро утро Емирки, ФЕмирки и Чатайки!

Много ми е гот да ви чета, снощи до късно сте разнишвали любовния живот на Чагито  Laughing Големи детективи сте  Joy Joy Joy, браво на вас много интересни неща научавам от вас  Hug За евентуалната връзка на Чаги и Хазал аз не знам нищо, но на мен ми се иска да е имало нещо между тях  и ако е имало, пак да има Heart Eyes luvbed (то може би много голям процент от фенките им са се надявали и се надяват на пламни любов между тях  Heart Eyes). Има една приказака там, където е текло, пак ще тече  Joy  Според мен никога няма да научим истината, те не иска да се знае нищо по този ввъпрос, никой друг няма да ни каж освен тях, ако не решат да говорят , само те си знаят   smile3503
Днес ще е много хубав слънчев ден, насладете му се максимално и пожелавам ви да е изпълнен с много емоционални моменти.  Hug Аз точно това ще направя ще излезна със семейството си  Party

# 577

При такава огромна любов не е естествено за три месеца да се съвземе от огромната загуба, че и да започне да води друга жена в жилището, в което е живял с най-скъпия си човек.

а аз защо останах с впечатление, че са минали 3 години, а не 3 месеца и тогава се развиват събития от ПЕ.  През тези 3 години нали Явуз е бил по затворите след самоубийството на Юнал, Емир бяга и никой не го знае къде е... и пр.? А и нали когато Емир и Корай отвориха нощния клуб в пресата писаха ",принцът на ноща се завръща слез 3 години на тежки загуби.." Пак ли аз не съм разбрала правилно?  Simple Smile
Не че ПЕ не беше разочарование и за мен. Но след първите емоции на гняв и мъка видях нещата и от по-друг ъгъл. Колкото и да не ми се иска да го кажа, колкото и да не ми се иска да е така, животът продължава и едва ли Емир ще тъгува цял живот. Инстинктът и желанието за живот проговоря в крайна сметка. Но сцената, когато Ръза си тръгва и Емир изтича да се сбогува с него за мен говори, че Ферия винаги ще е в неговото сърце, там отново видях Емир, Емир на Ферия.

# 578
tan, не си разбрала правилно.
Явуз наистина е лежал три години в затвора по вина на Емир, но това бяха трите години, през които ФЕмир бяха разделени, а не след смъртта на Юнал.
От смъртта на Фери до третия сезон бяха минали три месеца, а не три години и именно това взриви зрителите, че Емир едва ли не набързо я прежали и в него започнаха да се пробуждат в последствие онези чувства към Гюнеш, които беше погребал заедно с Фериха.
Ако бяха минали три години, зрителите нямаше да реагират толкова бурно и остро и ПЕ щеше да продължи, както продължи Времето лети, след смъртта на главната героиня, но преди да започне да се съвзема, бяха минали пет години, а не три месеца както в случая.
Аз също смятам като теб, че Фериха е специалната жена в живота на Емир, която не подлежи на забрава, но понеже Хазал не участваше в третия сезон, затова и не даваха ФЕмирски спомени с нея, което ми е много страннно, при положение, че за заснетите вече сцени с нея и е било платено.
П.П. Друг е въпроса, че покрай оттеглянето й от третия сезон имаше неизяснени обстоятелства и  набързо решиха да заличат изцяло съществуването на образа й. Това беше втората им грешка, след първата с краткия срок на съвземане на Емир.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 11:17 от Neidjal

# 579
Привет,сладурки ! Днес се успах,но бях много гроги...полагаше ми се.Радвам се да ви "видя"!Почти всички, сериозно обичащи любимците ни,сме на линия  smile3508 Да нищихме по нощите Чагатал и ни беше хубаво.Наистина само те си знаят,ама са прекрасна двойка.Не само ние,а и всички тяхни световни фенове го правят... smile3501Чета няколко международни форума и като ги отворя...все едно съм си у дома...в нашата тема...същите въпроси,същите вълнения...Това не е само съвпадение,а отражение на уникалната ФЕмирска любов! txtloves Че е имало плам м/у тях за мен е сигурно,но какво предстои тепърва...ще оставим на времето...

Скрит текст:
Бъди достатъчно силен, за да се срещаш със света всеки ден.
Бъди достатъчно слаб, за да разбереш, че не можеш да правиш всичко сам.
Бъди щедър и великодушен към онези, които се нуждаят от твоята помощ.
Бъди пестелив, когато задоволяваш нуждите си.
Бъди достатъчно мъдър, за да знаеш, че ти не познаваш всичко.
Бъди достатъчно глупав, за да вярваш в чудеса.
Бъди готов да споделиш своята радост.
Бъди готов да споделиш и своята скръб с другите.
Бъди лидер, когато виждаш пътя, който другите са загубили.
Бъди готов да последваш другите, когато стоиш в неопределеност.
Бъди първият, който поздравява опонента си с успеха.
Бъди последният, който критикува колегата, допуснал грешка.
Бъди уверен, че не си се превил, ако си се спънал, правейки поредната стъпка.
Бъди уверен в своята крайна цел, за да не тръгнеш по неправилния път.
Обичай тези, които те обичат.
Обичай онези, които не те обичат, тогава те могат да се променят.

# 580
  • в подножието на планината
Добър ви ден! Hug

Наде,  bouquet Нервакова,  bouquet Клоди,  bouquetДани,  bouquet благодаря за кафенцата и закуските!

Бел,   bouquet Снежи,  bouquet

Вани, Hugблагодаря, че сподели, тъкмо щях да попитам за Киара...радвам се, че е добре...

Ива, Hug Наде, Hug Ганушка, Hug

Усмихнат ден, момичета!

# 581
  • Pleven, Bulgaria
Наде,Снежи,Илде wavey
Скрит текст:

# 582
Снежи, Ганушка, Звезде. bye
Много силен и незабравим за мен момент. Two Hearts

В Халилудковата къща никой от тях двамата не мислеше за себе си, мислите му бяха насочени само за другия. Това е любовта, да се отречеш от собственото си АЗ в името на другия.
Колкото повече се замислям, толкова по-често стигам до извода, че не толкова ината и гордостта им, им пречеха за да са щастливи, а защото не се научиха да изразяват по правилен начин чувствата си.
За Фери той беше първата любов и е съвсем естествено да се сблъска с лавина от чувства и необмислени действия като за първи път. Емир пък от своя страна за първи път обикна истински жена и също не знаеше как и по какъв правилен начин да подхожда спрямо нея.
Да, във връзката си израстнаха взаимно, научиха се да се обичат силно и безрезервно, но не се научиха да се обичат правилно без да се нараняват и унищожават.

# 583
Илда HugГанушка Heart Eyes HugНаде HugСнежи Hugв скрития текст много ми хареса  bouquetВани  HugДани Hug  bouquetКали HugБел Hug Heart Eyes  bouquet

Имен ден имат всички, които носят имената Галина, Галя, Галин и производните на тях. На 10 март Православната църква почита паметта на Света мъченица Галина. Според някои от вярванията името произхожда от старинното “гал”, което означава мургав и здрав. В древността мургавите хора са били по-обичани, защото бледността била смятана за болестно състояние.
Някои източници посочват, че името има гръцки произход – Galini означава тишина, а старобългарската му версия означава покой, безветрие. Съществува и версия, че Галина произлиза от глагола галя. Който пък води към версията, че галя идва от символа за майчината любов и закрила.

# 584
  • Плевен
Хубавица
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт