Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 917
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Адри,искаш да кажеш,че това не са изкуствени мигли? Shocked

# 616
  • София
Момичета, много красоти! Много! Много! Много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Едно не толкова красиво от мен - предназначено е за вечерно излизане с цвят, по който се заплеснах напоследък.
Добре че от време на време се снимам. Оказа се, че няколко дни съм ходила с различно оформени вежди  ooooh!

# 617
  • София
Адри,искаш да кажеш,че това не са изкуствени мигли? Shocked

Хахха, да. Не са изкуствени, моите са си. Ходих пак на трайно извиване и този път станаха още по-готини от предния  Heart Eyes Flutter

# 618
Адри много красиво, като всичките ти гримове.  bouquet
В@ня какъв е този интересен сиво-зелен цвят?

# 619
  • София
Първо, да пожелая бързо оздравяване на Аленка! Hug
Карах 2х този грип и знам за какво става дума! Ужасно е! ooooh!
А как е намерила сили да се гримира за предизвикателството...недоумявам! ooooh! Но се е справила чудесно, предвид състоянието си!  bouquet Hug

Берито- копието ти е 1:1 с оригинала, само и за ще кажа за лака- трябваше и той да е червен. Но грима е чуден и много смел, на фона на всичко показано от теб досега!

Фоокси, Фокси...гледам теб, гледам оригинала в дясно и се чудя, тя ли е гледала от теб, или ти от нея! ooooh!
Милиони х си по красива от нея! Просто има много хляб да изяде, докато се доближи тя до твоята красота!(аз тия Здрачни лигльовци не ги трая изобщо- но тая точно ми е върха на бозата, просто! Сори на всички почитатели на сериала! Wink)

# 620
  • Отвъд алеята зад шкафа
Зеленото червило на мацката от блога го пусках преди 2 дни като продукт - на Illamasqua е, много впечатляващо. Дори е актуално и може да се купи в момента.

# 621
Страшно ми харесва зеленото червило, по точно глос! Heart Eyes И Teal червилото е хубаво, но зеленото ме влече сериозно.

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 21:56 от densi

# 622
  • Отвъд алеята зад шкафа
Даааа, доста е шантаво. Особено за нашите географски ширини. Прави ми впечатление по снимки, че техните глосове са супер пигментирани, иска ми се някой ден да ги пробвам.

Аз имам въпрос - според вас коя четка за коса си заслужава повече:

или

# 623
Първата четка е страхотна. Има тема в КМ за нея, намери я. Hug  bouquet

# 624
  • София

В@ня какъв е този интересен сиво-зелен цвят?

Ето тези са
Доста покривен цвят на Катрис дори без база. Имат фини блестящи частички.
Но са преляти с вече не помня какво, защото заради проблемите с маммата бая се забавих с публикуването на снимката.

# 625
  • София
Пробвах току що холограмния глитър на Гош. На снимката нищо не личи. На живо блещука умопомрачително във всички цветове на дъгата   Crazy
Ще го пробвам и върху черна основа, струва ми се, че ще е доста по-видим на снимки. Сега го сложих върху бял джъмбо молив на Никс. Затъмненото във външния ъгъл е YDK на UD (колкото беше останало по четката от предишно гримиране). Това е всичко + малко спирала.

# 626
  • Перник
Адри , страхотен е този глитър,на моя монитор обаче по-скоро е сребрист  Rolling Eyes и така много ми хареса,но си представям на живо как е,щом казваш,че блести в различни цветове  Flutter Може ли снимка на продукта?
П.П. Обачеее....не мога да спра да гледам миглите ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пу-пу,разкошни са!А спиралата коя е?

# 627
  • Пловдив
Графиня дьо Адри́,гримът е перфектен както винаги,ноооо миглите са страхотни! Може ли да помоля за малко информация къде и как? Може и на лични ако не е подходящо тук Hug Hug

# 628
  • София
Малвинка, ето го -
Тук на без фокус си личи повече как блести - и пак не е колкото на живо

# 629
  • Перник
Еееее не,направо е страхотен.Почвам да мисля къде имахме Гош наблизо  newsm78
Много ми е интересно как ще стои и на черна основа  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт