Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 53 373
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря, момичета   bouquet Значи ще си го ползвам пак, нямах проблеми с "ваденето" на цвят от него и си го харесвах  Peace

# 241
Ивче, пробвай с berry smooch  на  Avon ,мисля че му имаш мострата  newsm78

# 242
  • Стара Загора
Тц, нямам го. Обаче скоро го пробвах от едно момиче, стоеше ми ужасно циганско. Mr. Green
Ей по този начин, изобщо не ми хареса

# 243
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ружовете на Буржоа имат "свойството" да се втвърдяват отгоре, но като се изчегърта лекичко коричката, отдолу започват да пускат много силен цвят.

# 244
Хелоу, красиви Hug
Днес реших да съм малко "по-хард" Laughing и се наклепоцах здраво Mr. Green
Обаче веднага след като се снимах си смених червилото с почти безцветно, защото щях да ходя у баба ми все пак, а не на бар Laughing
Втората снимка не е от най-чистите, но ми се искаше този път да покажа цяло лице, а не само оЧо Flutter

Скрит текст:

П.П. Руж на Буржоа и аз имах преди години. Мноооого е красив и стои страхотно. По спомени мисля, че и миришеше много хубаво. На мен обаче перлени ружове ми отиват само когато лицето ми почернее на морето и стане по-сухо. В противен случай започвам много да лъщя. То не стига като ми омазнее Т-зоната, ами и скулите да ми лъщят... чудо на чудесата съм Laughing

# 245
  • София
Решено! Ще чегъртам ружа и ако не започне да се държи по-добре, ще му разкажа играта и после в нова кутия.  Whistling А дали ако пробвам трикчето със спирта, ще има ефект, досега съм го прилагала само с тъмно сините сенки на Мода и са ок?

Фокси, страхотна си! Искам всеки ден да ни показваш чудесата, които правиш върху лицето си!  bouquet

# 246
  • Стара Загора
Фокси, отново прекрасна. Hug

Сетих се с какво ще излезна на устните, с този глос на Мейбълин. И без това Камбона си отиде след една салата. ooooh!

В дясно сложих едно червило отдолу и отгоре глоса, но без червилото ми харесва повече. Flutter

# 247
  • на кого му пука
Фокси,с какъв апарат снимаш?Винаги изкарваш страхотно качество.

# 248
  • София
Фокси прекрасни снимки, прекрасно личице! Hug
Такъв фатален поглед! Леле-леле! ooooh!
Започвай с фотоуроците! Peace

Как го правите това със снимките не знам/! Колкото пъти пробвам да се автоснимам, такова чудовище виждам, че чак не мога да се позная?! Ама, то- квото застаналО, такова излезнАло! Joy Joy Mr. Green

# 249
Фокси,с какъв апарат снимаш?Винаги изкарваш страхотно качество.

Един древен Pentax Optio ... нещо си.
Аз пък хич не харесвам как излизат снимките. От цветовете няма почти нищо реално. Освен това той е по-добър в снимането навън и обикновено вътрешните снимки не стават хубави и чисти.

kopche , благодаря. Те очите май ми изглеждат лоши. Или поне така съм чувала от разни хора - че гледам лошо. Не знам как гледам, но със сигурност не го мисля в същия момент  Grinning Ми.. така си гледам сега, какво да правя Laughing

И аз мразя да се снимам сама, но няма как иначе.
Както казах по-рано за фотоуроци ми е рано все още. Тук забелязвам момичета, които са мнооого напред с материала и ако ме видят аз какви магии правя, за да постигна нещо, направо ще ми се смеят. А и  трябва да имам хубав апарат, за да се получи както трябва. Иначе какъв е смисъла.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 14:22 от foxy81

# 250
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле Фокси, момиче трябва да направиш фотоуроци, перфектно се гримираш и излизаш на снимки. Пак казвам, че много ми харесват гримовете ти. Кажи моля те и използваните продукти?

# 251
foxy81, чудесна си наистина прекрасно лице и грим!

# 252
Фокси  Heart Eyes
Ивченцето  Peace това е червилото (гланца),пробвай и ако се харесаш пусни снимчица .

# 253
Леле Фокси, момиче трябва да направиш фотоуроци, перфектно се гримираш и излизаш на снимки. Пак казвам, че много ми харесват гримовете ти. Кажи моля те и използваните продукти?

Очи: Сенки от една палитра на BH cosmetics, черен молив на Импала и сив на Есенс (под долните мигли),  база/коректор Nyx, спирала Covergirl Proffesional all-in-one.
Вежди: безцветна спирала Констанс Карол и този път вместо сенки за веждите използвах молив на Seventeen, номер 6.
Устни: червило Miss Sporty (залежало от преди години, но учудващо все още му няма нищо).
Лице: фдт Maybelline Affinitone, пудра Келвин Клайн, руж Rimmel.
След малко ще кача снимка с продуктите.

# 254
foxy81  bouquet
съвсем не на място се подценяваш.И "очото" и лицето и снимките всичко е прекрасно Peace

Общи условия

Активация на акаунт