Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 885
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Добре, сега аз да ви питам нещо. Тъмен /черен/ молив, поставен в долната водна линия не смалява ли оптически очите и има ли трик това да се избегне по някакъв начин или варианта е нищо да не се слага там?  Thinking

Оптически смалява, но зависи и от формата и големината на очите. Така мисля аз. Когато съм гримирала други жени (споменавам го, защото аз на себе си винаги слагам) не съм рисувала винаги във водната линия, но в основата на долните мигли задължително слагам леко, като точици и после леко размазвам.

# 331
  • в 1001-та нощ
Добре, сега аз да ви питам нещо. Тъмен /черен/ молив, поставен в долната водна линия не смалява ли оптически очите и има ли трик това да се избегне по някакъв начин или варианта е нищо да не се слага там?  Thinking

смалява, за да постигнеш уголемяване - слагаш тъмния молив - под водната линия, т.е. под миглите - на кожата, все едно очертаваш водната линия отвън

а на самата водна линия - светъл молив - бял, телесен, но по-светъл от кожата  Peace

# 332
  • Стара Загора
НямАм представа как ти е изглеждало цялото лице,Иве, но както си на тези снимки с линията, защо не пробваш да направиш една плаааавна преливка от бяло, леко перлено сиво и накрая по-матово графитеносиво (от вътрешния към външния ъгъл)? Водната линия леко с тъмносив или черен молив...
Ох, как искам да те гримирам, за да видиш, че ще се получи дори и да си с паднал клепач. Ти си младичка, супер свежа и със страхотна кожа. Малко ти трябва, за да направиш очите по-изразителни Peace А веждите... Heart Eyes

По принцип много харесвам по-тъмен грим за светлосини очи. Според мен на синеоките жени им е достатъчен само един грим на очите, за да направят впечатление.

И аз искам, ама сме далеч, а и като ме гримираш веднъж ще искам пак. hahaha
Много сложно ми звучат тези обяснения, а съм сигурна не е трудно. И тези моливи дето ги препоръчваш са ми много далечни, дали ще се справя. Tired Някой харесван от теб да препоръчаш като за начинаещи в тази област?
Виж този грим, мисля си ако опуша нагоре (както от твоя фотоурок) дали няма да се получи добре. Blush

http://media.snimka.bg/s1/1777/029798491-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1777/029798493-big.jpg?r=0

Аз с ето този се харесвам, но сега като гледам съм вдигнала доста нагоре тъмния цвят Tired

А какво за веждите? Crazy

# 333
# 334
  • София
Благодаря за отговорите водната линия.   bouquet

# 335
  • София
Фокси, прекрасно момиче!
Колко от жените у нас могат да си купуват всяка седмица сенчици за стотарка и ружче за 60?
А колко пък от тези, които пазаруват такива продукти, са показали нещо наистина забележително, на фона на твоите гримове?
Мисля, че не бива да имаш никакви притеснения - изглеждаш прекрасно, правиш стилни, красиви, магнетични неща с лицето си и ако има подмятания относно цената на гримовете ти, то тя ще говори лошо не за теб, а за някой друг.
 bouquet

# 336
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро  Grinning

Фокси, очаквам с нетърпение нов фотоурок.
 А как успя да си пуснеш по-дебели вежди, моите в момента са тънки, но без да ги скубя, просто са си такива, а искам по-дебелички, като твоите?

# 337
Фокси, и аз смятам, че блог с използване на нескъпи продукти е много по-полезен, точно защото повечето от нас трудно могат да си позволяват често скъпи продукти. Затова, моля, не се отказвай от идеята! Наистина освен много красива и магнетична си и много талантлива! Искрено ти се възхищавам!

И пропуснах да кажа - много ми харесва, че не гримираш цялата област на горния клепач чак до веждите /или поне не натрапчиво/. На мен обратното ми изглежда прекалено, не ми отива и аз самата никога не се гримирам така, затова твоите прекрасни гримове на очите много ми допадат.

# 338
Привет, с огромно желание станах и се гримирах, стигнах до снимането и ужас, чудовище неузнаваемо. За малко да се откажа, ама се заинатих. Снимките пак са зле, но са най доброто което успях да направя
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 339
  • Стара Загора
Добро утро Heart Eyes

Днес реших да съм в кафяво и прасковено, подтикната снощи от Фокси и най-накрая да влезе в употреба Блекбърито. Опитах се да го опуша, но пак неуспешен опит освен на долния клепач - засъхва за отрицателно време този молив. Само на мен ли ми се струва, че изглеждам ококорена така с очертани очи и сякаш изглеждат по-малки? Mr. Green Нещо не съм си аз. Whistling

# 340
  • София
Привет, с огромно желание станах и се гримирах, стигнах до снимането и ужас, чудовище неузнаваемо. За малко да се откажа, ама се заинатих. Снимките пак са зле, но са най доброто което успях да направя
Скрит текст:
Да, знам със снимането колко е гадно! ooooh!
Ами постарала си се!
Това, което мен ме "притеснява" е, че на цитираната снимка виждам цвят само на половинката на подвижният клепач. Липсва ми горната дъгичка, ако ме разбираш.
Остави четката да се плъзне волно и попълни с цвят луфта между коста и вдлъбнатината под нея. С четка става най-лесно. Просто я "пъхаш" от крайчето на окото и плъзгаш цвета до над средата на зеницата, визуално обяснено. Но покрий с цвят целият подвижен клепач. Иначе ми изглежда като удебелена очна линия така само.  Thinking

# 341
Vuveto, имаш много красива форма на очите и страхотни вежди.
Лично аз от снимката почти не виждам нищо - в смисъл цветовете са многоооо бледи и почти незабележими, но може и да е от компютъра ми  Tired
Пък и аз още не мога да давам съвети за гримиране, че и на мен ми трябват  Mr. Green Но само едно мога да ти кажа - продължавай с тренировките! Там е ключът за успеха хихи

Ивче, прекрасно! Лично аз така те харесвам най-много  Blush

# 342
# 343
Ивче, много ми харесваш с този грим. Цветовете не ги виждам съвсем ясно, но очертаното ти отива.  Simple Smile

# 344
  • Стара Загора
Капучино и праскова са цветовете на подвижния клепач и коста, но са мътни да. Не се виждат добре. Ще се опитам следващите дни да направя нещо подобно без молив и ще ги подсиля. На по-горните снимки от снощи, на които съм само с кафяво на целия подвижен е същия цвят сенки капучино, но нанесен плътно. Днес сложих съвсем леко от него.

Благодаря ви. Hug

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 11:33 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт