Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 891
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Ето и от мен две снимки. Едната е с черен молив във водната, другата без. С черен точно тук не се харесвам. Трябва да търся друго решение Confused

# 346
  • София
ето малко скучен грим
Чудесни снимки си успяла да хванеш!
Аз обичам точно такъв "скучен" грим   bouquetи всеки ден съм така скучна. Hug Peace

Dusty_wind -идеално е. Само, че бих сменила местата на моливите. Wink

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 11:37 от kopche

# 347
ето малко скучен грим
Чудесни сники си успяла да хванеш!
Аз обичам точно такъв "скучен" грим   bouquetи всеки ден съм така скучна. Hug Peace

мерси, аз така ходя на работа.

# 348
Привет, с огромно желание станах и се гримирах, стигнах до снимането и ужас, чудовище неузнаваемо. За малко да се откажа, ама се заинатих. Снимките пак са зле, но са най доброто което успях да направя
Скрит текст:
Да, знам със снимането колко е гадно! ooooh!
Ами постарала си се!
Това, което мен ме "притеснява" е, че на цитираната снимка виждам цвят само на половинката на подвижният клепач. Липсва ми горната дъгичка, ако ме разбираш.
Остави четката да се плъзне волно и попълни с цвят луфта между коста и вдлъбнатината под нея. С четка става най-лесно. Просто я "пъхаш" от крайчето на окото и плъзгаш цвета до над средата на зеницата, визуално обяснено. Но покрий с цвят целият подвижен клепач. Иначе ми изглежда като удебелена очна линия така само.  Thinking

Да и аз това гледах,че на снимката изглежда така. На живо няма почти нищо общо  Cry
Даже мама каза, че гримът ми е мн силен. Попълнила съм до коста ,но по нагоре не съм. Днес не обърнах мн голямо внимание на сгъвката или както се казва. Много ме е яд. Благодаря за съвета и за комплиментите на WomanBerry  Hug

Dusty_wind много ми харесва  Simple Smile Как стават тези снимки се чудя

# 349
  • в 1001-та нощ
vuveto  Hug наистина - много красива форма на окото  Heart Eyes ; а за да се вижда повече цвят - трябва светлина  Peace ; първата и третата снимка а еднакви

не разбирам - защо ги слагаш в скрит текст - като са линкове, на никого не пречат  Rolling Eyes и bubanka наскоро отново поясни, че смисъла на скрития текст е например, ако цитираш мнение със снимка, която вече е показана, особено е ако е голяма - да не се показва втори и следващ път - хората са я виждали и т.н.

Ивче  Hug на мен така още повече ми харесваш - и очите и устните, учудвам се - но с такива червила аз повече те възприемам, но разбира се е важно ти как се възприемаш  Heart Eyes

Dusty_wind - миглите са прекрасни - на коя марка са? Рязани ли са или така са си оригинални

~Elg~ -  Hug - прекрасна си, когато си скучна  Hug визията с пусната коса много ме впечатли - кое е червилото - прекрасно червило и прекрасни устни; на 1 снимка - очите най-много ми харесаха

Дано не пропуснах някого - всичко много ми хареса  Hug Прекрасен ден, момичета, аз от снощи съм с Т Cry вирусът на малкия ми дойде на гости явно, в последните дни ми падна имунитета от външни фактори Sad Днес съм с нейкид, както бях замислила, но чак като загледах цветовете - се сетих, че съм ги ползвала и не снимах, но ми харесва много - любими мои нежно розово и нехно, меко кафяво, мое би преди очната линия е била със сенки, а сега с течна  Blush

От както слагах мигли за мерилинския грим - колкото пъти се погледна - все ми изглежда, че съм "плешива" на мигли, особено, като ги скрие и очната линия  Joy

# 350
a.l.e.n.a миглите са Мак. Не съм ги пипала, така са си.

vuveto благодаря. Аз не намирам снимките за нещо изключително. Иначе са дело на новия ми канон сапунерка Mr. Green

# 351
  • в 1001-та нощ
ауууу, може ли линк точно кои са  Hug

# 352
  • Пловдив
На мен много ми харесва грима ти Dusty_wind , снимките и миглите също Peace , обожавам тюркоазени моливи и сенки, също така ми харесва завършека във вътрешната част на окото .
Ивчето и ~Elg~ -също прекрасни цялостни визии . Ивче, вчерашния грим , който 50:50 се хареса на мен ми допадна повече с първото червило, тъй като даваше акцент , със светлото глосче  не ми хареса как стои, наистина в този вариант и аз подкрепям отрицателните мнения.

# 353
Dusty_wind, много красив грим!

Ивче, ползвай молив по този начин смело. Страхотно попадение, не си ококорена, очите може да се смаляват малко оптически, но този начин на гримиране ти стои страшно добре. Може би в началото трудно ще се възприемаш, но ще свикнеш. Определено очертаването ти отива.

# 354
Алена, погледнах, но никъде на кутията не пише кой точно модел са Shocked Мога баркода да ти дам.

Ан, тюркоазеното на долния клепач са сенки, но с удоволствие бих приютила и молив в такъв цвят. Обожавам го Heart Eyes

Анч, благодаря и на теб.

# 355
Алена - червилото е rose creme, дълготрайното на avon.
И мерси за коментарите. Hug

# 356
  • в 1001-та нощ
супер, аз май го имам, но не съм го отваряла, пробвах vintage pink - но е доста сухо и матово  Peace

Dusty_wind  Hug може ли да снимаш кутийката?  Praynig Praynig Praynig

# 357
  • Стара Загора
Алена - червилото е rose creme, дълготрайното на avon.
И мерси за коментарите. Hug

И на мен ми харесаха показаните ти гримове. Казваш скучни, че те и моите са такива. Crazy Hug
Имаш много хубава кожа, черти и като цяло си  Heart Eyes
Продължавай все така. Hug

Благодаря за коментарите. Hug  bouquet

# 358
Ивче последният ти грим ми хареса ужасно като чели най-много ми харесва от всичките ти гримове   bouquet

# 359
~Elg~  много хубав грим,но кажи моля те за лицето какво си ползвала-фдт,коректор,хайлат....   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт