Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 892
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Ивче последният ти грим ми хареса ужасно като чели най-много ми харесва от всичките ти гримове   bouquet

Hug Aко си фен на моливите, може и за това да е. Mr. Green

От 10 дни гледам календара и по-точно модела за март месец. Много ми харесва как са направени очите, но се чудя дали ще успея да ги издокарам и аз така. А за червилото съм със смесени чувства, на жената й стои добре обаче. Някакви предложения за сив/сребрист молив като използвания в грима? Crazy А и за черен ТРАЕН обаче, като за хора с паднал клепач и отбелязващ им се всичко на костта. Mr. Green

Скрит текст:

И май открих защо съм била ококорена - рано сутрин не излизам добре на снимки. Това ще да е. Crazy Но кой луд ме кара да ставам в 7:30 като съм на лекции от 14:15?  Mr. Green

# 361
Ивче последния ти грим е най доброто което си показала.

Фокси виж как добре и повлия на Ивчето, я и направи един фото или видео урок как би искала тя да се гримира.

Dusty_wind на мен пък ми харесваш с молива на водната линия, бих добавила по корените на миглите черен молив, тогава водната линия няма да ти смалява окото, което най вероятно и те смущава във втората снимка.

# 362
  • в 1001-та нощ
Ивче  Hug и на тези снимки много ми харесва  Peace  Heart Eyes

# 363
Фокси, не спирай с фото уроците, моля те Hug

Ивето, много ми харесва с тъмен грим на очите, много!

Ето, че и на тъмни очи може да отива синьо, при това светло...

Добре де, аз защо като вмъквах снимката не й виждам размерите, за да я намаля?

# 364
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ивче, този грим наистина за мен е най-добрия ти досега. Мисля, че търпи обаче червилото да е нюд, но по към розовото, за да има лек контраст с очите. Много ти отиват тези цветове, моливът много хубаво подчертава очите ти.

Dusty_wind страхотни снимки и грим, всичко е супер, браво  Peace

~Elg~ комплименти за хубавите гримове. На мен ми се виждат доста разнообразни (аз например въртя суча точно два)  Mr. Green

Днес си направих стандартния нейкидски грим, на живо стои леко опушено, в бежаво-кафява гама. Нюд, ама много ми отива. Направих около 30 снимки и след това ги изтрих. Направо не мога да разбера защо като се гледам на живо изглеждам добре ( в моите очи), цветовете на очите са забележими, метеоритите не си личат много, червилото е както си трябва, а на снимките първо съм като крокозъбел, второ цветовете на очите изглеждат ужасно различно, трето метеоритите блестят като дискотопка, четвърто червилото е тотално различно, веждите ми рошави...все едно друг човек снимам  ooooh!

# 365
Алена - червилото е rose creme, дълготрайното на avon.
И мерси за коментарите. Hug
И на мен ми харесаха показаните ти гримове. Казваш скучни, че те и моите са такива. Crazy Hug
Имаш много хубава кожа, черти и като цяло си  Heart Eyes
Продължавай все така. Hug

Мерси много мило  Hug

~Elg~  много хубав грим,но кажи моля те за лицето какво си ползвала-фдт,коректор,хайлат....   bouquet

ББ крем на Гарниер (обикновения), перли на avon ( розовки) и малко печен руж на ELF

gadamer- мерси. Аз и аз мисля, че доста еднообразно се гримирам, но на работа не ми е позволено да съм шарена.

# 366
~Elg~ благодаря,много хубава кожа имаш   bouquet
 И  на Алена като видя снимките -страхотна,направо сияе .
И всички правите много красиви гримове   bouquet

# 367
  bouquet Много свежи гримчета сте показали.
Аз рядко гримирам цялото око.....и все еднакви ми изглеждат на снимка, понякога мисля, че само хабя цветовете hahaha

# 368
Днес, докато си поръчвах розовата четка вижте на какво попаднах:
 Rolling Eyes  http://www.buyincoins.com/-product-26385.html

# 369
Оствават 2 дни до края на настоящото предизвикателство Грим на любима кино звезда.

(Засега няма нито 1 участник).

# 370
vuveto  Hug наистина - много красива форма на окото  Heart Eyes ; а за да се вижда повече цвят - трябва светлина  Peace ; първата и третата снимка а еднакви

не разбирам - защо ги слагаш в скрит текст - като са линкове, на никого не пречат  Rolling Eyes и bubanka наскоро отново поясни, че смисъла на скрития текст е например, ако цитираш мнение със снимка, която вече е показана, особено е ако е голяма - да не се показва втори и следващ път - хората са я виждали и т.н.

Да ти кажа и аз не разбирам хахаха... мислех си , че ще излезнат като снимки. Индиянска му работа.
Ивче и на мен ми харесва с молива

# 371
Ивче последният ти грим ми хареса ужасно като чели най-много ми харесва от всичките ти гримове   bouquet

Hug Aко си фен на моливите, може и за това да е. Mr. Green

Не знам защо  Simple Smile  но страшно ми хареса  Crazy

# 372
# 373

Какви "звезди" прави гримът от едни обикновени женици  Grinning
Дали се гримират сами?

# 374
Днес, докато си поръчвах розовата четка вижте на какво попаднах:
 Rolling Eyes  http://www.buyincoins.com/-product-26385.html

и друго
http://dx.com/p/12-color-makeup-eye-shadow-palette-set-w-mirror-173401

Общи условия