Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 875
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
В&C, разкош! Heart Eyes Много ми харесват всичките ти гримчета. Наслада за окото  Heart Eyes Бързо да оздравяваш   bouquet
Лошка, кое не ти харесва на светлите тонове върхи окото ти  newsm78 Много е красиво  Heart Eyes А веждата ти е супер естетична. Трябва да ти покажа моите, докато ги пусках  ooooh! Слава Богу вече са наред  Mr. Green

Някой прави ли Натали Портман за предизвикателството? Страшно е хубава на тази снимка, която Ара_Бела пусна  Crazy Аз направих моята интерпретация. Пратих на Мис Нели снимки, не ме оставяйте да се показвам само аз, моляяяяя  Praynig Пускайте и вие снимчици, че в събота със сутрешното кафе да ви се любувам  Flutter

# 436
Малви, Hug  bouquet

Аз днес реших да съм в лилаво. Пак очертах с молив очите, не е лошо сякаш.

Супер си. Извинявай, а какво е това светлото и блещукащо във вътрешния ъгъл? Като бели сенки със ситен брокат?

# 437
WomanBerry благодаря ти Hug Въпрос на навик предполагам.Основно се гримирам с по-тъмни  цветове. Peace

# 438
  • Пловдив
aH~ снимах състава, с телефон е и е малко размазано, но мисля, че е четливо http://www.prikachi.com/images/319/5990319g.jpg

bouquet Благодаря ти много ! Поръчах си ги Simple Smile , много ми харесаха цветовете на снимки и суочове , дано да ми допаднат .

# 439
Аз тези дни нямам почти никакво време за четене, пък и с нета в къщи имах проблеми  Crazy Прочетох набързо последните 10-15 странизи и видях прекрасни неща да показвате  Heart Eyes
Пускам и аз две гримчета от последните дни. Естествено снимките са ужасни и почти нищо не личи от ефекта на сенките  Tired Но това е положението:

Скрит текст:
Скрит текст:
- някакъв опит за снимка на цялото лице  Crazy
 - размазана е, но тук се вижда най-добре как реално стоеше пигмента на Инглот във вътрешната част на окото  Wink
Скрит текст:
- тук върху Лореалските сенки имам малко и от един глитър на МАС в подобен цвят, който блестеше супер. Но естествено тук нищо не личи  Rolling Eyes

# 440
veselina_s_p, и двата ти грима ми харесват много, особено зеления Heart Eyes И извинявайте, че не назовавам брандовете, но така или иначе знам, че използвате по-скъпички, а и мен повече ме вълнуват цветовите комбинации и техниката на гримиране отколкото самите марки Peace
Ивче, пак ще се повторя, но не мога да се сдържа... От тук нататък да си само с подчертани очи Naughty Без значение в какъв цвят, важното е да са ти подчетани с малко по-тъмничко Hug А веждите ти пък ме сърбят ръцете да ги променя лекичко, така че да ти направя лека извивка. Имаш страхотни вежди за целта!
Малвинка, кукла си! Аз дойдох в тази тема по време на пин-ъп предизвикателството и от тогава не мога да те забравя. А с тюркоаза на очите си просто божествена Heart Eyes

Сега имам нужда от съветите ви. След по-малко от три месеца съм шаферка (една от шестте Laughing). Фотограф ще е Димитър Яков (един от най-добрите в тази област) , а гримьор на булката (а може и другите шаферки да искат) ще е Слав. Аз, разбира се, не мога да си позволя Слав, и понеже не искам да се откроявам от другите със супер некадърен грим, бихте ли ме посъветвали кой фдт е подходящ за снимки и е по-матиращ? И въобще за професионални снимки какви правила в гримирането трябва да спазвам. Аз знам това-онова, но от лични догадки. Искам по-професионално и изпитано мнение. С комбинирана кожа съм. Обикновено фдт ми изтрайва в приличен вид около 3-4 часа и след това започвам да лъщя. Сватбата е юнска, в топло време, вечерна. Баш когато е по-задушно. Та така де...отплеснах се в обяснения... ooooh!

Срам ме е да ходя до някой козметичен магазин да си поискам тестери. Имам мерак да пробвам ( и някой ден да мога да си купя) Face and body на MAC. Други хубави фдт можете ли да ми препоръчате?

Пропуснах някои от другите момичета, които са се гримирали много хубаво и днес. Не е съзнателно, извинявайте! Просто съм уморена и доста от написаното и снимките ми се размиват вече. Не помня кое кога съм гледала/чела  Tired

Утре почивам и ще гледам да се вмъкна в предизвикателството Peace

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 22:40 от foxy81

# 441
# 442
  • Перник
Фокси  Hug мерси   bouquet
Аз пък не мога да ти се нагледам на веждите ,пу-пу  Heart Eyes а гримчетата са толкова пипнати и прецизни,че никога няма да кажеш,че и с пръсти нанасяш(както спомена по-назад)  Crazy

# 443
Фокси  Hug мерси   bouquet
Аз пък не мога да ти се нагледам на веждите ,пу-пу  Heart Eyes а гримчетата са толкова пипнати и прецизни,че никога няма да кажеш,че и с пръсти нанасяш(както спомена по-назад)  Crazy

Ами до преди година-две освен апликатори нямах никакви други четки. Не че сега имам много де Laughing И пак доста често си използвам пръстите Laughing Благодаря  и аз! Обаче тия гримчета не са ми толкова пипнати и прецизни. Те са като за излизане, така набързичко. Както споменах ще се постарая да си направя по-пипнат грим утре за предизвикателството  Peace

# 444
Новата ми придобивка повлияна от вас:)

И да не е само фукане ето ги и цветовете (сори че го направих на външната (косматата) част на ръката, просто от другата страна вените са толкова изпъкнали днес че цвета се губи Sad)
Знаете че компа и фотоапарата не предават цялото богатство на цветовете.

Единичките на Лореал точно са като за мен, имат блясък, но не е толкова че да ме плаши.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 01:05 от г-жа Стихийно бедствие

# 445
Чудни гримчета  Crazy
И на мен са ми интересни правилата за грим при професионални снимки.  Peace
Обожавам такова тюркоазено, г-жа Стихийно бедствие!

# 446
Фокси ето моя ФД
http://make-upstudio.bg/370--face-it-light-20-.html
Ако държиш на американски тип на гримиране.

# 447
  • Стара Загора
Арабела, мисля че няма такава опасност. Laughing Преди време купувах и макар да ползвах пак ми се струваха много като бройка наличните, сега само ползвам и сенки не искам да видя. Разглеждам, харесват ми, но нямам стимул за придобиване. Не знам как го постигнах това, но е факт. Обаче съм решила на есен да си взема няколко цвята, които нямам - на Инглот може би, но още не съм сигурна.
За сенки от 100 лв искам първо да пробвам с основа как ще са - пигментираност, трайност... да разнося един ден, та тогава ще прибегна до покупка. Не искам да хвърлям грешни пари. Най-омразно ми е да стои нещо непотребно или да го хвърля. А и не съм колекционер - купувам, за да ползвам. Laughing

Ето сега страшно ми харесаха Лореалските сенки, които показа г-жа Стихийно бедствие. И я очаквам да покаже грим с тях, за да видя как са на окото и с основа дали са достатъчно покривни. Да каже доволна ли е, защото много искам такова тюркоазено. Към тези в бурканчетата също проявявам интерес, но как ли се нанасят? Tired

Някой по горе ме беше питал за белите сенки в основата на окото. Това са едни прахообразни на I love just you в едно бурканче. Имат и златисто в тях. Много са готини.
Скрит текст:
тук са най-долу
Не бяха мръднали до преди час, докато сваля грима. Останалите сенки също, а са някакви смешни на Руби Роуз. Сложени в 10 сутринта, изтраха до 10 вечерта докато не ги сваля. Молива също. Наложи се да почиствам цялото лице с гел повторно заради него, защото не можа да падне от първия път. Същата работа като Супершока, много съм доволна. Лошото е, че е спрян отдавна (на Орифлейм е). Имах черен, дадох го за една вечер на приятелка миналата година и така не го видях повече. Ще я питам обаче дали може да го намери, за да ми го върне. Ако не - някакъв друг да препоръчате с такава трайност, сухичък и оставащ на окото докрая на деня. Mr. Green Какво и сиво, сребърно, но без едри частици като онези Ейвънските. Mr. Green

Фокси, Hug
Виж какви неща научих от теб за 1 ден, а ти не искаш да правиш блог? Ако питаш мен направо курсове трябва да организираш! За фдт-ена, който питаш - на Ревлон Колорстей няма ли да свърши работа?
И сега за веждите какво да променям пак? Моля те не ме карай да пипам, защото ако знаеш с какви "чудесии" бях преди ще се хванеш за главата. Mr. Green Ако ги разваля отново няма да си го простя, отгледах ги доста трудно. Laughing Но все пак с фотошоп можеш да ми покажеш за каква чупка става въпрос, че ми стана любопитно. Whistling

Весе, и двата грима са супер. Peace

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 00:18 от iv4enceto_91

# 448
WomanBerry, благодаря!   bouquet Simple Smile 

# 449

Общи условия

Активация на акаунт