Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 871
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Фокси, Hug
Виж какви неща научих от теб за 1 ден, а ти не искаш да правиш блог? Ако питаш мен направо курсове трябва да организираш!

Аааа Simple Smile за курса вече се нареждам първа Simple Smile , надявам се градските да са с предимство   Party . Аз също имам важно събитие края на май , обаче ще бъде във Варна и имам същия въпрос, по принцип обмислям да отида да ме гримират някъде, но освен Инглот друго не се сещам за сега, а ако мога да спестя едни пари-защо не Simple Smile

# 451
Днес е последния ден за пращане на снимки, нали? От два дни мисля на коя звезда да се направя, но всички, които харесвам са със сини очи. Embarassed Разгледах и гримовете от последните оскари.. ами те почти нямат грим. Толкова са натурални Confused За сега нямам идеи, но следобед съм на козметик за нови вежди и може и да ми дойде музата по никое време Wink

# 452
veselina_s_p, и двата ти грима ми харесват много, особено зеления Heart Eyes И извинявайте, че не назовавам брандовете, но така или иначе знам, че използвате по-скъпички, а и мен повече ме вълнуват цветовите комбинации и техниката на гримиране отколкото самите марки Peace

Ти пък  Laughing Аз не си показвам гримовете, за да покажа какви марки имам /не, че имам и особени марки, де/  Crazy А и точно зеленото са едни сенки на Есенс и ЕЛФ - нищо скъпо  Wink

# 453
Здравейте дами, днеска пак имаше опити за снимки и това е крайния резултат, не много реален но поне ясен. Едната снимка е ретуширана, защото не държа на порите и петънцата си, напротив  Laughing
Дано успея да ги вмъкна правилно този път  Rolling Eyes Shocked

# 454
Весе, страхотни са и двете гримчета  Heart Eyes И на мен ми харесва зеленкото повече  Blush Ама пък пигментът е много красив... Аз имам два пигмента, ама освен да ги разпрашвам из цялата стая друго с тях не мога да направя  Joy
Вуве, много си хубавка  Flutter И ти имаш много хубави вежди  Heart Eyes Ей, събрахте се все с прекрасни вежди в тая тема, аз моите май трябва да ги обръсна, за да порастнат буйни и тогава да ги оформям  Mr. Green
Фокси, Дъсти, моля - направете всичко възможно да се запишете в предизвикателството  Hug Надявам се и Аленка да го е направила вече, а също и Солейл  Hug
Днес тук е едно слънчево и ми се гримира и на мен, ама само ще чистя цял ден, та май по-добре да не се гримосвам  Mr. Green Въпреки, че що да не домакинствам гримирана, с някоя рокличка (стил Отчаяни съпруги ) Joy
Хубав ден, момичета   bouquet

# 455
vuveto, прекрасна си. Какви очи, какви вежди  Heart Eyes
b&c, много ми харесваш със зелено и синьо.
Веси, перфектни гримове, както винаги  Wink

# 456
Само набързичко...
vuveto , страхотна си!!! И грима, и веждите и очите...и всичко. Чакам с нетърпение и другите ти гримове. Мъничък съвет от мен (надявам се да не се обидиш...), другия път наблегни повече на очната линия. Опитай се да я направиш по-равномерна като дебелина. Знам, че не е лесна тая пуста линия, но като я направиш още 3-4 пъти ще свикнеш Peace Всичко друго мнооого ми харесва Heart Eyes

Ами аз съм готова с предизвикатеството. Не  емного по-различно от това, което съм ви показвала, но беше време и аз да се разпиша все пак Laughing Искаше ми се да направя повечко гримове, но в крайна сметка останах с един. Не ми пречи обаче по-късно когато си приключа с домашната работа ако мога да спретна още един грим и да го постна отделно от предизвикателството.

Оставям ви сега, за да си сортирам снимките в албум и да изпратя каквото трябва на Мис Нели (нали на нея трябваше?) Или се бъркам?

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 11:32 от foxy81

# 457
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, на Мис Нели ги прати.

# 458
Tочно на Мис Нели. И не забравяй да подбереш една снимчица, която да е представителна за темата  и трябва да я оразмериш до 600 пиксела Simple Smile
А също така трябва да се прати и снимки на кинозвездата, от която си се вдъхновила... Поне така ми казаха  Flutter
Йей, много се радвам - колкото повече, толкова повече, както каза Мечо Пух  Hug

# 459
Бери, ти ще домакинстваш гримирана, а пък аз сега сигурно уплаших пощальонката  Mr. Green Грима ми е толкова силен, че чак малко ме беше срам да изляза да си получа нещото  Laughing Представи си ме с провлачен анцунг, вързана на две-на три коса и грим в стил фолк певица на участие  Joy

# 460
Joy
Аз така уплаших вчера хазяйката  Joy Шото и моят избор на грим беше много силен, вечерен грим, за първи път (хайде за втори път) слагам и това червило, а тя милата е свикнала да ме гледа без грим и като позвъни на вратата и отворих се втрещи за секунда  hahaha Обясних и за какво иде рев криво-ляво и тя се успокои.  Crazy Според мен си помисли, че искам да си изкарвам хляба с най-древната професия  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама пък ще ни запомнят поне  bowuu

# 461
  • Стара Загора
Привет лейдис Heart Eyes

Днес уж нямаше да се гримирам, понеже нямам лекции и принципно петък, събота и неделя не слагам нищо, за да си почива лицето ми от 4-дневния тормоз. Събудих се обаче с мисълта, че трябва да направя грим. Mr. Green

Та ето резултата:

Още в скрития текст, за да не натоварвам темата
Скрит текст:

Експериментирах малко и с косата, уж да е по-разчупена, а не все права, та ето малко снимки. Joy

http://img580.imageshack.us/img580/1033/1503201324215.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/3595/1503201324216.jpg

vuveto, прекрасна си. Hug

# 462
фокси  Hug в никакъв случай не се обиждам напротив, аз качвам снимки за съвети и критика, а не за да покажа завидни умение( които за съжаление не притежавам) Загледах се в снимката и видях за какво говориш. То малко мацаница стана, защото сложих само молив, но след като залепих миглите не много успешно реших малко да оправя с очна линия, ама не повторих целия молив и ето го резултата. Другият път повече старание.
И ако може някой да препоръча очна линия за начинаещи, моята с е мн тънка и мърдаща четка. Мислех си за гелообразна, ама пък нямам четка  Sad та за начало някоя по евтинка с прилична четка и матова си мисля, че искам.

Ивче споменах ли колко ти завиждам за кожата пу пу. Много нежна, харесваш ми определено

# 463
Вуве, пробвай на Мейбълин гел линията. Lasting Drama се казва, има четка в комплекта. Обаче аз съм я купувала от чужбина и не знам дали я има в БГ.   newsm78 Но би трябвало
Ако не - аз съм много доволна от гел линиите на Есенс. Четките са около 3 лева и вършат страхотна работа. Аз така се научих да правя очна линия.  Peace
До ден днешен с маркер или писец ми е ужасно трудно  ooooh!

# 464
iv4enceto_91, как точно изглежда блясъка от вчерашния ти грим, не можах да намеря снимка.?Много ми хареса в комбинация с лилавия цвят Peace

Общи условия

Активация на акаунт