Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 865
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
iv4enceto_91, как точно изглежда блясъка от вчерашния ти грим, не можах да намеря снимка.?Много ми хареса в комбинация с лилавия цвят Peace

Ето тук последните вдясно на горния ред

Вуве,  bouquet

# 466
Благодаря ти  bouquet

# 467
Ами... изпратих снимките за предизвикателството. Не се получи едно към едно, поне на снимките не излезе така, но на живо почти се получи. Обиколих всички стаи, за да намеря хубава светлина, но пак не можах да уцеля "оригиналната". Отново съм малко еднотипна и не показвам кой знае какво, но важното е, че поне се пробвах.

Не помня ника, но някой спомена, че се използвал фотошоп при гримчетата. Лошо няма, аз лично не съм против. За да изглежда естетически добре снимката на грим трябва да е поне малко обработена. На тези снимки не съм обработвала нищо, освен светлината и контраста на някои (понякога си махам някоя пъпка ако ме е избила). Ясно ще видите "колко ми е хубава кожата" Laughing и какви пори има...  Laughing

# 468
Страхотна снимка  и грим си поустнала , Loshka. Истинско вдъхновение.  bouquet

Ето и от мен мъничко:

[

Womanberry , ама , разбира се, че ще домакинстваш гримирана.

Госпожо Стихийно бедствие, много скъпи тези фдт от сайта дето си дала линк, по цена като Мак. И сенките го докарват на цена, по скъпи са от Кларинс и Клиник.Това про козметика ли е?

# 469
Ara_bella, благодаря  Hug

# 470
Арабела, да това е професионална козметика, не мога да ти я сравня с МАС защото не съм работила с нея.
Само веднъж ме гримираха с МАС и то беше преди доста години.
Когато взех решение да ползвам и нещо друго освен MeryKay, държах да е нещо много добро,понеже в задръстения Пазарджик няма нищо, прегледах мамата, писах тук там, нищо не ми посъветваха различно от известните потребителски марки или Инглот. В Пловдив взех мостричка на Инглот, но не останах очарована:(
Тогава реших да взема нещо скъпо за да имам известна гаранция. Взех ФД и две сенки, сенките са за работа с мокра четка (не че не може и със суха)и от двете неща останах удовлетворена.

# 471
Иве, аз преди време бях пускала гримче с зелената лореалска четворка, ето товаPeace

Иначе и аз бих искала да призова Chanel (май така беше никът) да цитира кой според нея си обработва снимките - за нещо друго освен кроп или колаж...

Аз до предизвикателството със сигурност няма да стигна.  Tired

Ето пак нещо матово ежедневно от мен:

И по молба на gadamer от другата тема, днес бях основно с MAC Dangerous Cuvee, за хайлайт малко лайтскапейд, а за опушенкото MAC Blue Flame, който си промени цвета доста сложен над пейнт пота.

# 472
  • Стара Загора
Леле, как не съм обърнала внимание. Грима го помня много добре, обаче за сенките изобщо не съм прочела/видяла. doh Много ти благодаря. Определено ще си я набавя за лятото. Много искам такова тюркоазено. За мен палитрата е синя, ти казваш зелена, но това не е от значение. Laughing Hug

# 473
Палитрата е P3 Baie d'Emeraudes, а за мен изомруденото е зелено и като цяло наистина са по-скоро зелени, но точно този цвят, който те интересува клони към синьото, да.  Peace Хубави са за парите си.

# 474
  • Стара Загора
Палитрата е P3 Baie d'Emeraudes, а за мен изомруденото е зелено и като цяло наистина са по-скоро зелени, но точно този цвят, който те интересува клони към синьото, да.  Peace Хубави са за парите си.

Да, името го намерих още снощи като я показаха по горе. Ще отида да я видя на живо, така ще преценя. Peace  bouquet

# 475
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, Епона, гримът с МАС е страхотен  Heart Eyes И неочаквано за мен, но много ми хареса и синьо-зеленият с Лореал (по принцип не харесвам такива цветове).

# 476
  • В една слънчева къща...
Епона, разкошно е Hug

# 477
Епона, и аз го помня синьо-зеления грим, много ми харесва!

vuveto, още една хубавица в темата!

Ивче, много ти отива с очертани очи!

B & C, на теб всичките ти гримове са ми любими, много ми допадат твоят начин на гримиране и цветовете, които използваш  Heart Eyes

Ето и от мен нещо, приемам критики и съвети  Grinning

Скрит текст:

# 478
vuveto, какви са миглите, сподели моля, много естествено стоят  Flutter и грима е точно в мой стил  Simple Smile
Le Soleil*, много, много нежно и какви очииии, винаги съм искала такъв цвят очи  Heart Eyes
а и пробвала ли си по дебела очна линия, мисля, че ще ти стои страхотно  Peace

# 479
Le Soleil* страхотен грим   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт