Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 853
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви мили момичета  bouquet

Elanor, тук за разнообразие съм без очна линия, със наистина е много по-добре.

# 481
Le Soleil*, имаш наистина божествени очи Heart Eyes Съчетанието между розово и кафеникаво в грима ти много, много ми харесва и много ти отива. Розовия цвят е страхотен! Опушена/леко размазана (незнам как да го обясня) кафява очна линия според мен би стояла перфектно на този грим. Но и без нея ми харесва Simple Smile
Ивче, днес забравям да пиша, че много ми харесваш в златисти и бронзови тонове PeaceИ не мога да спра да се наслаждавам на нежното ти личице и на очертаните ти очички Heart Eyes
Епона, определено опушен грим ти отива. Онзи тюркоазено/зеления Simple Smile много, много ми харесва. И ти имаш много интересни очи... Абе в тази тема по принцип се наслаждавам на прекрасни очи Heart Eyes

Аз пък днес си получих праймъра на Етюд Наус (корейското мазилце за порите).
Скрит текст:
От първа проба мога да кажа само хубави неща. Досега подобни продукти съм ползвала само на Клиник, но на Клиник ми стоеше някак по-сухо и ефекта беше краткотраен. А с този праймър съм от обяд и все още няма и помен от лъсване. Само ,че днес след като направих грима за предизвикателството си измих лицето и дефакто праймъра е намазан на чиста кожа. Утре ще го тествам с фдт отгоре.

# 482
  • в 1001-та нощ
Момичета, първо да благодаря на всички, които по един или друг начин ми пожелаха бързо възстановяване, за жалост - все още съм на легло  ooooh! някакъв страшен вирус се оказа  Confused

Днес в някаква просъница ми изплува, че не съм пратила предизвикателството и станах да го пусна, но искам да се извиня, че не е най-доброто, което мога да направя - малко позасилих ефектите - за да видя как излизат на снимка, също миглите и очната линия не са сполучливи, но пък изпълних всичко по протокол, както трябва  Mr. Green дори съм ползвала ФДТ  Mr. Green

Ще си направя официален опит, като оздравея, а на живо ефектът беше фантастичен  Heart Eyes

и нещо неприятно ми прави впечатление напоследък - някаква форма на противопоставяне на скъпа и евтина козметика; всички ползваме всякаква козметика и всеки сам избира какво да ползва и дали да му плати цената, от нещо се лишава; аз лично мисля, че е хубаво да не се задълбочава в тази посока  Peace

# 483
a.l.e.n.a аз се чудех къде са сутрешните ти гримчета   bouquet
Бързо оздравяване на всички болни. Peace

# 484
  • София
Аленка, бързо възстановяване  Hug
Направи ми впечатление, че те няма, но помислих че си някъде на път

И аз не знам защо постоянно се коментира евтина и скъпа козметика. Темата е за грима, начини, продукти и т.н., а не кое колко струва.

# 485
Аленка, да се оправяш бързо. Тръшкай го тоя вирус, не му се давай!  Hug
Сигурна съм, че предизвикателството ти е супер. И съм много съгласна с това, което каза - да не се правят опити за противопостяване на скъпата и евтината козметика. Наистина не всеки има възможност да пазарува скъпи неща и това е напълно нормално.

Солейл, и на мен много ми допадна гримът. А за очите ти да не говорим  Blush Кои са сенките?

# 486
Дами чета по няколко пъти на ден и пак едвам смогвам Sunglasses
 За миглите купих си ги от ДМ марката е s-he stylezone, никога не ги бях позлвала и даже ми се сториха тесни смисъл като дължина на самата лента. Реших да пробвам носила съм ги 3 пъти все още стават. Утре, ще ги снимам и ще пусна една снимка с кутийката. Мисля, че струваха около 6 или 7 левчета има си и лепилце вътре , което е черно.
 Аленка трябва си търпение за този вирус, у дома всички са болни и като гледам скоро няма да се оправят, дано ти преминава вече тази гадост.
Тюркоазения грим -  Heart Eyes txtloves
Le Soleil* много ми харесва розовия грим и как прелива плавно някак  Hug
Фокси, ще чакам отзиви за основата, аз имам нужда от магия за моите ПОРИ.

И не на последно място да ви благодаря за вдъхновението. Някак сияя и само комплименти получавам. Страхотни сте до една  newsm51 newsm51 newsm51

# 487
Професионалния грим не е полезен за всеки ден, запушва порите.

Направи ме впечетление, че фдт от сайта за който госпожа Стихийно бедствие даде линка не са особено по бюджетни от хай тех марките, а са про и съответно неподходящи за всеки ден.

Според мен разговорите за цени са неизбежни, няма нещо за което да си струва да дадеш прекалено висока цена.
Цената трябва да е адекватна на това, което получаваш.

Няма нищо лошо в разговори за цени, парите не са изчезнали,че хич да не говорим за пари, а да се противопоставят скъпи на евтини продукти не виждам да се случва.

Всеки знае каква е разликата между хотел пет звезди и хотел две звезди. Та чак дискусия едва ли е нужна.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 08:41 от Ara_bella

# 488
Арабела на мен минусите от ползването на про козметика няма как да се отразят, по простата причина че се гримирам един път на месеца:) Взех такава защото понякога работя това хоби, а не мога да си позволя да взема пари и да сложа нещо за 5 лева.
Лично аз не съм от тези които оценяват грима според стойноста на продуктите, просто вероятно не съм много добра и не умея да гримирам с робироус затова ми се налага да взимам по скъпи продукти. Въпреки че всичко е относително и думата "скъпо" също. Днес разглеждах Ланком, има много интересни неща, обаче ме заболя корема като видях цените. Впрочем къде в София мога да ги видя на живо?

# 489
  • Отвъд алеята зад шкафа
г-жа Стихийно бедствие Ланком има в Сефора  Peace

Попаднах в един блог на информация, че повечето шампоани съдържат сулфати като основен измиващ агент, но те били вредни за косата и скалпа. Имате ли представа за шампоани без сулфати вътре и дали си струват? Прегледах вкъщи всичко налично, включително детските и всички съдържат сулфат.

# 490
  • София
Гадамер, към БИО козметика се ориентирай най-добре. Много малко са шампоаните без сулфати. Имай предвид, че като няма сулфати, няма да прави и хубава пяна.

# 491
gadamer, не знам до колко са вредни, съдържащите сулфати......сещам се за един, който съм пробвала на Лореал без сулфати. PeaceСега взех да разглеждам има и други марки без сулфати PeaceДа, не правят пяна и не са икономични, беше ми странно в началото.

# 492
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, пишеше, че не правят пяна и че трябва да се слага голямо количество, което ги прави неикономични. Ще разгледам утре по магазините.

# 493
Отбелязах само,че про грима не е за ежедневно ползване.Защото запушва порите.А за по-чувствителна кожа и един път стига.

Ланком има почти навред , откакто е собственост на Лореал.

Има го и в Дъглас, и в Сефора, и в Бз, и в Пш, и във всяка парфюмерия с претенции.

# 494
  • Отвъд алеята зад шкафа
А откъде купувате продуктите на Macadamia?

Общи условия

Активация на акаунт