Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 802
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък изобщо не разбирам как носите Здрачовската пудра?  newsm78  От нея ставам ярко жълта, със златист завършек  Laughing На каранавал мога да се явя, ама за друго -  Naughty Явно моя тен е много блед ли, що ли, че така потресаващо ми стои  Rolling Eyes

И аз съм така. Два пъти си я купувах и двата я разкарах. Жълто, златно, не се трае. И за хайлайтър само ми беше крайно неприятна.

# 661
Може би зависи от тена на лицето  Rolling Eyes При едни ще стои по-жълто от други.

# 662
  • София, Лагера
На мен изобщо не ми жълтее  Laughing. Много ми харесва като хайлайтер, не е силен, не е и прекалено лек!
Но затова пък имам проблем с всичко, което розовее  Laughing

Весе, вчера за пръв път сложих Лайтскапейда - супер ми стоеше!!!  Party Рядко нещо така идеално ми пасва!

# 663
  • София
Ох, аз със Здрача също съм на "Вие". Wink
Но виж за Лайтскапейда още страдам, че не можах да си го взема тогава Thinking.
Но с Дитата на Арт Деко, пък си пасваме идеално. Hug
Напоследък се замислям, че метеоритите ми --ами не се сещам хич да ги ползвам ooooh!. И четка, хем им купих, а докато я чаках се оправдавах, че е заради щото нямам точната четка.. Joy. Ми не ми идва нещо отвътре Sunglasses. Ама затова съм го отдала на ББ крем и руж.

Къде изчезна B&C? Thinking

# 664
Adrianiii, мерси. Ти ползвала ли си ги?

Адри, това ли е моливът?  Hug

Иве, и на мен ми харесва. Може би като си сложила молива толкова надолу и очите ти изглеждат по-големи и това не ти допада толкова?  newsm78

kopche, Lightscapade не стана ли перманентен? Или пак го махнаха?

При мен здрачовската пудара дава златист воал, харесва ми. Аз съм много светла със студен подтон.

Фокси,  smile3501

Днес от мен. Пробвах и аз съветите на Мис Нели и мисля, че се получи малко по-добре снимката.

# 665
  • София
Аз последно на 8ми март бях в МАК. Чакаха зареждане.
Нямам представа от кога го чакаха, всъщност. Thinking

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 15:12 от kopche

# 666
  • Провинция
Adrianiii, мерси. Ти ползвала ли си ги?

Адри, това ли е моливът?  Hug

Иве, и на мен ми харесва. Може би като си сложила молива толкова надолу и очите ти изглеждат по-големи и това не ти допада толкова?  newsm78

kopche, Lightscapade не стана ли перманентен? Или пак го махнаха?

При мен здрачовската пудара дава златист воал, харесва ми. Аз съм много светла със студен подтон.

Фокси,  smile3501

Днес от мен. Пробвах и аз съветите на Мис Нели и мисля, че се получи малко по-добре снимката.

Някой ще ме насочи ли към тези съвети, искам и аз да ги прегледам. Praynig

# 667
  • София

Това е, да. Не очаквай някакви особени чудеса от него, но аз наистина го харесвам, защото се нанася супер лесно във водната линия, не се събира на топче и изчезва бавно и равномерно, а не става на дупки като 24/7 на UD и Supershock

# 668
  • в 1001-та нощ
Момичета  Heart Eyes ето ме отново  Heart Eyes днес ми е първи ден без Т, дори хапнах малко мляко и лека-полека трябва да се захранвам  newsm68 newsm44

Останах без дъх и без думи от предизвикателството, такива точни копия  Shocked смаях се  Shocked страхотно красиви предложения.

Да дам отговор - на въпросите към мен - за веждите и очната линия, къдрици, перли и т.н. завършеност, този грим трябваше да е пробен - да не се окаже, че ще се счупя от старания и накрая нищо, понеже за мен е нещо съвсем различно от това, което съм правила - затова няма елементи на завършеност.

Очната линия - подведох се по клипчето - първо миглите, после очната линия, но аз - от тези миглища - изобщо не успях да сложа нормална очна линия, направих едни кривундели  ooooh! ooooh! ooooh! , да не говорим, че като залепих миглите - реших, че са дълги и в двете посоки и първо отлепих във вътрешната част и отрязах 1/3  Mr. Green а после и ги подстригах малко  Mr. Green

Изводът за мен е, че трябва първо очната линия, после миглите  Peace и ако има нещо само да се допипне; може би, ако работи гримьор върху "модел" - ще му е по-лесно и в обратния ред, обаче на мен никак не ми беше, вероятно и от миглите зависи  Blush

Озаряването беше с розовата пудра на Пупа, направо се захаросах, толкова много сложих, но на ММ това й е било фетиш - от нея да струи светлина "постоянно".

И последно да кажа, че този грим на живо е много красив, струва си да се пробва, много исках - клипчето да се види от повечко хора - на мен ми беше много интересно Simple Smile

# 669

Това е, да. Не очаквай някакви особени чудеса от него, но аз наистина го харесвам, защото се нанася супер лесно във водната линия, не се събира на топче и изчезва бавно и равномерно, а не става на дупки като 24/7 на UD и Supershock

За добър черен молив за водната линия, мога да препоръчам и Ревлон Колър Стей автоматичен  Peace Не знам дали съм го споменавала тук, но аз съм супер доволна от този молив. А при мен очите са малко по-влажни заради лещите  Wink Е, не може да изкара пълен 8-часов работен ден. Но с едно освежаване към средата на деня се оправям  Wink

# 670
  • Перник
Епона , много хубаво  Hug Кои са сенките?
Аз днес съм така,обаче нещо от половин час седя и гледам снимките и се чудя кое не му е наред на грима,липсва ли му нещо,в повече ли му е нещо,не знам,ама си усещам,че не е точно  Tired

Ползвах пак ББ на Скин79,за руж отново английската роза на ILove JustU,Pinktastic на Елф,на очите върху белия молив на Никс сложих глитъра на ГР 202 и Mephisto на Fyrinnae.

Графиньо , може ли да споделиш как са при теб сенките на fyrinnae като трайност,нанасяне,доволна ли си?  Hug

# 671
  • София
Малвинката, на мен много, много ми харесва!  Heart Eyes

# 672
  • София
Малвинка, много хубав грим  Heart Eyes
Сенките на Fyrinnae са прекрасни просто. Нанасят се мазно и плътно. Малко плашещо пигментирани са (за мен са пигменти, а не сенки) и ми идват доста тъмни за през деня тези, които имам. Сега мисля да огледам по-светлите нюанси

# 673
Малви, и според мен грима си е супер  Peace

От Fyrinnae и аз съм подготвила една поръчка от 7-8 цвята  Mr. Green Но ще я пусна към края на месеца.

# 674
Веси, мерси за препоръката, а щом е и автоматичен - чудничко. Че и мен са ми по-влажни по същата причина. Къде има Ревлон в София, Debenhams?

Малви, според мен е много красиво. А сенките са основно мас dangerous cuvee и още три цвята от the return of sexy на too faced.

Общи условия

Активация на акаунт