Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 813
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Няма как да не кажа: Адри, невероятна си!! Heart Eyes Казвала съм го и друг път и няма да спирам да го повтарям!!!! Вече съм в процес на търсене на по-евтин вариант на спиралата ти, но дори  да не я намеря под-23-24лв. сигурно пак ще си я купя Simple Smile

Не съм чела подробно всичко от последните 1-2 странички, защото бързам да ходя на работа.
Бях казала, че ще спра малко със снимките, но днес се харесвам, въпреки, че грима ми е супер семпъл (все пак работя в детски магазин Simple Smile). И реших пак да ви се покажа. Ако ставам досадна-извинявам се!

Да не забравя да благодаря на Мис Нели за страхотните съвети относно снимките и въпреки, че тази стана доста светла, съм много доволна от съветите Hug ... и от корейския праймър впрочем Wink
Скрит текст:

Къде качвате снимките си? Аз ги качвам в албум.бг и всеки път когато ги поствам тук са размазани. А по принцип не са такива newsm78

Хубав ден на всички Hug

# 646
  • Стара Загора
Фокси, аз качвам в снимка.бг и imageshack.us – нямам проблем с качеството или поне не съм забелязала. Грима ти е много хубав, нежен, макар и светъл.

Аз съм пак с Блекбърито днес, но нещо не ми хареса как се получи като цяло. Tired

http://img132.imageshack.us/img132/8688/1803201324466.jpg

# 647
Ивче, на мен ми харесваш много  Flutter
Фокси, и твоя грим е супер, но не съм и очаквала друго  Grinning

Аз забравих да споделя, че днес сефтосах перлите на Орифлейм, които имитират Метеоритите. Ами нещо не съм във възторг  Rolling Eyes Или по-точно, перлите не са лоши, но аз искам друг ефект. Напудрих се порядъчно днес сутринта, като не съм слагала матираща пудра в Т-зоната, както обикновено. Перлите при мен стоят по-пудрено от пудрата на Здрач  Rolling Eyes Освен това имат видими блестящи частици. А аз исках същия метало-полиран завършек, какъвто дава Здрачовската пудра, но без да ми прави златисто лицето  Rolling Eyes
Но пък тези перли ухаят прекрасно  Heart Eyes Не чак толкова силно, като оригиналните Метеорити, но пак е много приятна и подобна миризма. Ще си ги ползвам, но явно ще продължавам с търсенето.
Мисля да взема и белите перли на Ейвън. Надявам се те да стоят така, както искам  Rolling Eyes

# 648
Ивче, така ти е много добре  Wink
Фокси,  Heart Eyes
Весе, пробвах ейвънските на една от срещите, според няма да получиш ефекта, който търсиш /иначе и аз щях да ги взема  Joy/

# 649
foxy81 много хубав лек грим. Твоите снимки винаги ме радват  Simple Smile

# 650
  • Стара Загора
Благодаря дами. Hug
Забелязвам, че когато на мен не ми харесва нещо, останалите го одобряват и обратното. Laughing

Весе и аз съм на мнение, че няма да останеш удовлетворена от Ейвънските перли. Здрачовската пудра дава друг ефект, частиците и завършека на кожата е различен просто. Не знам какво да ти препоръчам. Завърти се на щандовете и разгледай.
На мен Орифлеймските перли ми харесват много, но аз не съм с мазна кожа. Peace

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 11:45 от iv4enceto_91

# 651
Аз пък изобщо не разбирам как носите Здрачовската пудра?  newsm78  От нея ставам ярко жълта, със златист завършек  Laughing На каранавал мога да се явя, ама за друго -  Naughty Явно моя тен е много блед ли, що ли, че така потресаващо ми стои  Rolling Eyes

# 652
  • Стара Загора
Ааа при мен няма такъв ефект Здрач пудрата. Много нежно и фино стои, придава лек златист блясък и сатенен финиш.

Днес съм с един фдт-ен на Катрис (Photo Finish), от който ми пратиха пробичка за няколко пъти и ми хареса много. По-гъст е от нормалните, консистенцията ми наподобява леко на един крем на Нивеа. Обаче се нанася много добре и го нямах проблема с разнасянето и варосания ефект над горната устна, както с останалите фдт-ени. Покрива недостатъци доста успешно и матира. Ето една снимка преди и след за пример:

http://4.bp.blogspot.com/-gB6K4_lSMPU/TkJY78edr7I/AAAAAAAAAdU/YN … 1600/Untitled.jpg

Мисля, че търпи напластяване и жената не е сложила много тук.

Цвета на мен ми е леко тъмен този, но 010 най-светлия ще ми е ок. Много естествено стои.

Скрит текст:

Чудех се дали го има в Бг, но щом е в този сайт
http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-photo-finish-liquid-fo … .html?language=bg предполагам на щандовете в Лили ще е наличен също.

# 653
  • Перник
Аааа ,Ивче  Heart Eyes Страшно много ми харесваш   bouquet Ама наистина!
Фокси,както винаги си показала красота  Heart Eyes Аз също качвам снимките в албум.бг,но не съм забелязала допълнително размазване  Rolling Eyes Има си единствено,ако самата снимка ми е била лоша  Rolling Eyes

# 654
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз качвам в flickr снимки.

Малвинка, гримът на аватара ти е много хубав. Какво си ползвала?

# 655
  • Провинция
Нашата градска топ гримьорка почна да предлага трайно извиване и потъмняване на мигли и аз си мислех, че е дивотия, а то било много красиво.... Heart Eyes

Какви са цените на тези  процедури? Ориентировъчно. В моят град, където и да питам ме гледат като треснати, особено за извиването на миглите.

# 656
Фокси, аз качвам снимките си в прикачи.ком. Мисля, че не съм имала досега размазанаа  newsm78 Много ти е красиво ежедневното гримче  Heart Eyes
Ивче, така ми харесваш много, с подчертани очи    bouquet
Момичета, освен по вените, как може да се определи какъв полутон е кожата ни? Аз стигнах до извода, че май е жълт, ама май трябва да се допитам до професионален консултант, че вече не съм сигурна   Thinking

# 657
  • Перник
gadamer ,мерси  Hug
Доколкото помня беше с три цвята прахообразни на ILove JustU - Blue N' Gold,English Rose и Sand Shine,очната линия е водоустойчива на Севънтийн,в цвят тюркоаз,а на лицето съм с фдт Revlon PhotoReady,дуо на Елф,малко пудра GR Bronzing Terra Powder и мисля това беше  Peace

# 658
  • Стара Загора
Malvi, Woman,   bouquet

Весе,
Скрит текст:
направих няколко снимки на перлите на 2-3 пръстчета, които прокарах върху тях. Не знам доколко ще са ти полезни. Предполагам, че на лице няма да стоят толкова бяло. Whistling

http://img580.imageshack.us/img580/1922/1803201324494.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/9033/1803201324495.jpg (без фдт-ен виж колко постно стоят, но с хубава основа отдолу предполагам ще са ок)
http://img543.imageshack.us/img543/6528/1803201324501.jpg

И накрая ги смесих с Джорданските Mr. Green
http://img534.imageshack.us/img534/3030/1803201324506.jpg

# 659
Ивче, много мерси за снимките  Hug Наистина много ми помогнаха и ми спестиха една излишна покупка  Grinning Ейвънските са доста подобни, като ефект на Орифлийм и наистина няма смисъл да ги взимам и тях  Rolling Eyes
А перлите на Ори, не че са лоши, но на мен не ми харесва как ми свети цялото лице в блещулки  Rolling Eyes Така ми се губи и блестящия ефект от Лайткапейд. С по-перлен завършек хайлайта блести много готино и акцентира там където е той. Сега всичко блести и хайлайта се губи в цялото  Rolling Eyes

Аз пък изобщо не разбирам как носите Здрачовската пудра?  newsm78  От нея ставам ярко жълта, със златист завършек  Laughing На каранавал мога да се явя, ама за друго -  Naughty Явно моя тен е много блед ли, що ли, че така потресаващо ми стои  Rolling Eyes

И при мен не стои жълта  Peace Дава златист завършек на лицето, но не и жълт цвят. Много ми харесва точно това - перления й златист ефект, който почти не се забелязва, а само променя общия вид на кожата. Искам същия, но да не е златист  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт