Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 821
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Ето и на черна основа. Пак седи сивкаво, но поне на снимка блясъкът се вижда по-добре.

ПП: Веждите са ми така мазни и блестящи от дегримьора, с който махнах предния грим. Изобщо не съобразих да ги позабърша малко Blush

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 23:18 от Графиня дьо Адри́

# 631
на черна основа е разкош   bouquet

# 632
Този холограм на Гош е много добър. За през деня ми е Too Mach, но вечер обира точките.

# 633
На Адри миглите на живо са уникални! Нямате си на идея, това на снимките нищо не е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За последният грим не мога да говоря....без думи съм и само преглъщам Heart Eyes

# 634
Страхотни мигли наистина. Не знаех, че има рроцедура по перманентно извиване... Адри, на последната снимка моливът във водната пак ли е на Голдън Роуз?

Някой може ли да препоръча добър минерален/прахообразен ФДТ, без значение от ценовия клас (без bareminerals и Ейвън)?

# 635
  • Sofia
Момичета, уникални гримове показвате!
Ще бъда благодарна ако споделите за процедурата за извиване на миглите и тук Praynig
Каква е цената на холограмния глитър на Гош?Изглежда супер.

# 636
  • София
Епона, да на ГР е. Аз много си го харесвам и въпреки, че имам доста други по-прехвалени (24/7 на UD, Supershock, Kohl-а на Guerlain, Био kajal Terre d'Oc) пак все към него посягам  Laughing

Margi, холограмът на Гош беше около 10лв по спомен. Може би малко по-малко даже.
Координати на козметичката, при която се правих не бих дала, защото този път много ме подразни и не заслужава да ѝ правя реклама. Не може да си сменя цените при всяко запитване и все към по-високи #Cussing out

Извивам си миглите вече за втори път. Миналия път беше октомври. Издържаха извити около 3 месеца, после постепенно слегнаха отново. Не са пострадали, не са оредели, изтънели или нещо друго. Процедурата се прави в салон и трае около 30-40 минути. Не боли, не е неприятно, но е малко досадно, защото се седи със затворени очи през цялото време и в никакъв случай не трябва да се мърда с очи, защото може да се разместят миглите от ролката и да се накъдрят накриво. Миналият път имах 3 мигли с двойна чупка заради мърдане  Laughing
Миглите се слагат на ролчица, мажат се със специален препарат, седи се 20-30 минути и после се слага неутрализатор, а накрая се изплаква с вода.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 01:00 от Графиня дьо Адри́

# 637
Страхотни мигли наистина. Не знаех, че има рроцедура по перманентно извиване... Адри, на последната снимка моливът във водната пак ли е на Голдън Роуз?

Някой може ли да препоръча добър минерален/прахообразен ФДТ, без значение от ценовия клас (без bareminerals и Ейвън)?

Lily Lolo i Everyday minerals :peace:http://www.iherb.com/Everyday-Minerals-Jojoba-Base-Nude-17-oz-4-8-g/45140 Лили Лоло ги и ма в Зоя.бг

# 638
# 639
  • Отвъд алеята зад шкафа
Адри, последният грим направо ме разби, за лято е страхотен дори и през деня.

Този руж - http://www.temptalia.com/nars-sex-appeal-blush-review-photos-swatches много ми прилича на Creme soda-та на МАС.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 08:46 от gadamer

# 640
  • София
Адри, перфектен грим!  Heart Eyes

# 641
  • София, Лагера
Адри, и аз като те видях миналата седмица си помислих, че са ти изкуствени миглите. Даже и бях убедена, затова и не попитах  Laughing Много са хубави!

Аз съм си извивала миглите и хич, ама хич не ми хареса ефекта  Crossing Arms. Не беше като при теб, да се извият леко и да стоят нагоре, по-скоро си седяха надолу, но накъдренки  Mr. Green.
Иначе процедурата беше същата: сложиха ми малка ролчица, къдрин (или нещо, което мирише отвратно като къдрин  Laughing) и ми ги извиха.

# 642
Адри, теб те няма сума време да покажеш нещо, но като се отчетеш - помиташ всичко  Crazy Страхотни гримове!
Заради теб ще си купя една от трио палитрите на Дебора, дето ги гледам и все им се чудя дали са хубави.
А този глитър на Гош е върха! Трябва да си го намеря и аз  Heart Eyes

Аз днес заложих на по-ярко-тъмно червило и в очите не съм нищо особено. Пак пробвах 3Д сенките на Есенс, но този път освен основата, сложих и Тоуп Таттоо. Цветовете станаха значително по-наситени и блестящи, мисля че и ще са по-трайни  Wink
Ще се пробвам довечера да си издокарам цялата муцуна за някаква снимка, но ще видим дали ще стане  Mr. Green

# 643
Адри, перфектен грим!  Heart Eyes
Абсолютно! Heart Eyes

# 644
Нашата градска топ гримьорка почна да предлага трайно извиване и потъмняване на мигли и аз си мислех, че е дивотия, а то било много красиво.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт