"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Сузи  Peace

Днес Стефи беше много красива  Peace

А брук, както обикновено се заинати като магаре на мост да разбере простата истина, че насила хубост не става. Естествено манипулациите на Стефи са само в брукината глава. Не случайно Стефка й даде примери от нейното близко, далечно и още по-далечно минало. Така е, когато брук съди за другите по себе си   Peace

# 106
  • somewhere near the sea

Смях с героите от "ДиК" Mr. Green

Добре си схванал характера на селянката от долината. Какви гнусотии си вложил в устата на уж изисканата дама.
Страхотно чувство за хумор.... ooooh!

# 107
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Селянка от долината ли?  #2gunfire Пак си помисли преди да решиш да обиждаш/те Брук. Naughty Crossing Arms А пък Стефи щото е дама, не се спира пред нищо като лъже, спира лифтове, развяване и фалшифициране на подписани документи за развод и бля-бля-бля.... О, не, ча-ча -ча; това е нищо и е позволено и простено, нали? ooooh!

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 18:44 от David_Charvet

# 108
Само да кажа, че когато бруклеса-контеса си легне с Бил (а това ще се случи), ще ви видя каква песен ще запеете тогава и ще ви видя как ще се изпокриете.  Sunglasses

Поговорката гласи: "Който се смее последен, се смее най -добре" .  Wink

# 109
О, ХА-ХА-ХА! Освен грешно предадена информация, имаме вече и Брукофобки-гадатели, предсказващи бъдещето. Sick Sick ooooh!

# 110
  • somewhere near the sea
Така ѝ казват сценаристите чрез Стефани. Кажи им първо те да спрат Joy
А аз те поздравих за чувството ти за хумор. Това беше акцентът.

# 111
Цитат

Re: "Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"
« #110 Вт., 19 Март 2013, 18:51 »

А аз те поздравих за чувството ти за хумор. Това беше акцентът.
Мерси, Марси. Grinning

# 112
О, ХА-ХА-ХА! Освен грешна предадена информация, имаме вече и Брукофобки-гадатели, предсказващи бъдещето. Sick Sick ooooh!

Ще видим Дейвид. Ще видим. Wink

# 113
Само да кажа, че когато бруклеса-контеса си легне с Бил (а това ще се случи), ще ви видя каква песен ще запеете тогава и ще ви видя как ще се изпокриете.  Sunglasses

Поговорката гласи: "Който се смее последен, се смее най -добре" .  Wink

Емилия, този пост си го запиши, че те обикновено се отмятат като видят зора  Mr. Green

# 114
 Sick Sick Sick Sick

# 115
По-скоро ние трябва да си го запишеме,защото Емили ще е тази,която ще се скрие WinkКакто когато миналата година горе-долу по това време се появи Дийкън(в щатските серии) и тя пак така уверено твърдеше,че Брук пак ще скочи в леглото с него - е,за нейно съжаление това не стана JoyПосле много таеше надежди,че Кейти ще умре и Бил ще бъде с Брук - и това естествено НЕ стана JoyСега трети опит - все така уверено(за което адмирации,че поне тя си вярва - както се казва - и сам войнът е войн... Joy)Брук вече щяла да спи с Бил - ха да видиме Wink
Та по този повод и аз знам една поговорка,в която главен герой е Лъжливото овчарче... hahaha hahaha hahaha

# 116
Абееее аз също съм фен на Брук, но много се надявам двамата рано или късно да направят секса, за да може да има после драма.  Crazy Crazy Crazy 

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 09:16 от horrorman

# 117
Айде почна се. Twisted Evil
http://vbox7.com/play:3c61bb119d
 Joy Joy Joy
Кейти има най-истеричните реакции... не съм се смял толкова отдавна...  Joy

# 118
Айде почна се. Twisted Evil
http://vbox7.com/play:3c61bb119d
 Joy Joy Joy
Кейти има най-истеричните реакции... не съм се смял толкова отдавна...  Joy
Защо ли Б и Б са толкова сконфузени? newsm78 Едва ли ги е притеснила истерията на Кейти... smile3511

# 119
  • somewhere near the sea
И защо Кейти истерясва newsm78 Дали не е заради сестра си? Какво значи: "Махни ръцете си от съпруга ми"? Нали това е нежната й сестричка?

Общи условия

Активация на акаунт