Ако така се е правело тогава, днес се шегуваме с това, защото считаме, че всеки е свободен да прави каквото иска, стига да не наранява друг човек.
Ето тук е разликата между двете героини, която ти точно си схванал. Никой не твърди, че Тейлър е светица, но никога не е разваляла чужд брак или да да е раждала дете, чийто баща не знае кой е. Винаги е била свободна от брачен съюз, както и мъжете.
Дори неприемливата й връзка с Ерик е в рамките на "правилата"( той-вдовец, тя - разведена)
На нас са ни смешни напъните именно Брук да се представи като света вода ненапита, вечна жертва на плътските страсти, на които тя е чужда.
Мен не ме учудва това, нищо ново за екранната героиня. Сериалът взе да губи точки, миналата година получи само 2-3 награди, едната от които за фризурите. Сега рейтингът му пак ще хвръкне.
Или пък всеки с който се сблъскаш на излизане от магазина ти става гадже. Ех, да беше така и в живота!
Докато при Брук то не бяха сватби, разводи, скандали, бебета, изневери, прелъстявания, завземания на компании, опити да я убият и т.н. И тва вече трето десетилетие! ККЛ е най-"използваната" актриса в сериала (участва в над 90 процента от епизодите в последните 11-12 години) и затова най-често на нейната героиня се случват тези неща.
Ами, замислете се малко: Брук го е направила от добро сърце, защото е мислела за Кейти, която не е добре с нейното собствено. Ако беше завела Бил в болница или в пандиза, можеше да се обадят на Кейти, и кой знае какво щеше да й се случи на самата Кейти; и после кажете кой ще остане да се грижи за бебето? До колкото знам и съм гледал, Кейти и Бил нямат прислужница или детегледачка.
Но сега ще кажете, че всичко това е чаршаф, но е самата истина, защото Брук е добра по природа.
А не като Стефани и Бил. Значи всички казвате, че Брук е прибрала Бил за собствена изгода да го прелъсти.
И като ще определяте кой какво наказание заслужава за деянията си, я да попитам пак, макар че не очаквам смислен или честен или какъвто и да е отговор, как трябва да се накажат Стефани и Бил? Как да накажем Стефани за това, че е отровителка, инициаторка на инфаркти, носеща кутийки за подарък с пистолет вътре, лъжесвидетелка, интригантка и т.н.?О, чакай, върна й се тъпкано, с рака и смъртта.
А Долар Бил как да го наречем за това, че съсипва колко пъти живота на сина си и го лъга и очерняше Хоуп, че д аго събере с неговата бивша любовница Стефи, или за това че планира убийството на Амбър, или за това че фалшифицира изследвания, подкупва всички и т.н.? Дай него да го завържем и да го мерим с камъни или да го изгорим жив на кладата.
Не искам да е добра!
Брук и Бил правят с*кс. Е пак да попитам..... АЗ ИЗМИСЛЯМ ЛИ СИ? Рик и Дейвид специално вас питам, защото ме нападнахте.

Сега може и да си била права като каза,че ще правят секс - признавам,но за миналите неща когато писа,че Кейти щяла да умре и публикува снимки на надгробният й камък,си беше чиста спекулация от твоя страна.Защото много добре знаеше,че това не е реално,а фантазия на Кейти. 

Както и сладката Мая.
, ма надали.