"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • somewhere near the sea
Добре Брук е лека жена, но не знам това толкова ли голям грях е? Аз мисля, че просто някои хора са си по-шавливи и имат нужда от близост и затова кръшкат. На мен също ми е чуждо, но явно някои хора са такива. Тя и Тейлър не е светица, макар че е по-хитра и извъртява нещата и наистина тя поне чака да скъса с някого или да я скъсат. Но и двете не могат да седят сами за повече от ден.
Откакто свят светува на това не се гледа с добро око. А християнството го е заклеймявало като позор. Някога са наказвали прелюбодейството с бой с камшик или камъни. Жените, дръзнали да се отдадат на изкушението с чужд мъж или изобщо да се отдадат на адските страсти, са получавали Алена буква. Символ, чрез който всички да ги "разпознават".
 Ако така се е правело тогава, днес се шегуваме с това, защото считаме, че всеки е свободен да прави каквото иска, стига да не наранява друг човек.
Ето тук е разликата между двете героини, която ти точно си схванал. Никой не твърди, че Тейлър е светица, но никога не е разваляла чужд брак или да да е раждала дете, чийто баща не знае кой е. Винаги е била свободна от брачен съюз, както и мъжете.
Дори неприемливата й връзка с Ерик е в рамките на "правилата"( той-вдовец, тя - разведена)
На нас са ни смешни напъните именно Брук да се представи като света вода ненапита, вечна жертва на плътските страсти, на които тя е чужда.
Мен не ме учудва това, нищо ново за екранната героиня. Сериалът взе да губи точки, миналата година получи само 2-3 награди, едната от които за фризурите. Сега рейтингът му пак ще хвръкне.

# 286
Най-вече губи точко заради това, че все се занимават с Лиам и двете му жени, а останалите герои остават на заден план малко.

Иначе това свалячество ми идва малко комично. По филмите и сериалите все от един поглед и в следващия момент са в леглото. И щом разбереш, че тази, която си мисли, че ти е дъщеря е дъщеря на пастрока ти, тръгваш да спиш с нея. Grinning Или пък всеки с който се сблъскаш на излизане от магазина ти става гадже. Ех, да беше така и в живота!

# 287
Ми тва е сапунка. Такива хора реално не съществуват. Ако има такива "шавливи" те поне не се женят по 1000 пъти, а си се ч.кат и до там. Joy Докато при Брук то не бяха сватби, разводи, скандали, бебета, изневери, прелъстявания, завземания на компании, опити да я убият и т.н. И  тва вече трето десетилетие! ККЛ е най-"използваната" актриса в сериала (участва в над 90 процента от епизодите в последните 11-12 години) и затова най-често на нейната героиня се случват тези неща.
Лично аз много се радвам, че най-накрая Брук пак ще е замесена в скандал, защото тя е най-добра в това. А и нека бъдем искрени - никой? не гледа сапунени сериали с мисълта, че ще вижда морално издържани персонажи и семейна идилия. Аз винаги съм гледал ДиК като развлечение - всяка драма, секс скандал, "издънка" на Брук на мен ми доставят удоволствие.  Twisted Evil Надявам се още днес да го направи с Бил, след това Кейтата пак да падне да умира от болно сърце. Брук бързо да я обвинят, че е съсипала брака на сестра си и здравето й. Накрая, както почти всяка година, да бъде нарочена за боклук и курва ( коя ще е новата Стефани, за да я шамароса?), като този път и собственото й семейство я отхвърли.  Twisted Evil
Надявам се колекцията й да е скандална и да предизвиква противоречиви реакции (което вече става).
Не мога да отрека, че тези епизоди са в пъти по-интересни и забавни от това, което бяхме принудени да търпим с проточващия се "триъгълник от Ада" - Лиъм Хоуп Стефи.
Все пак представете си следната безумица. Сестра ти изпада в истерия след като те вижда да се въргаляш с мъжа й полугола. Твойта реакция? Питаш я дали си пие хапчетата и й казваш, че трябва да е щастлива, че мъжа й все още не я е оставил.  Joy След това пращаш смс-и на мъжа да дойде да те гледа как промотираш колекцията си по бельо. Mr. Green Продължаваш да разговаряш с него по нощите, докато сестра ти или спи или сменя памперси. След това същият мъж едва не те убива докато кара пиян. Какво правиш ти? Обаждаш ли се на семейството му? Завеждаш ли го в болницата? Не. Ти се казваш Брук Лоугън. Не съществуваш реално, а от 26 години се вихриш в сериал, наречен Дързост и Красота.  Joy Та какво правиш?  Караш мъжа у дома, оставяш го в леглото си и почваш да му мажеш раните естествено. След това какво правиш, когато мъжа поиска да се прибере у дома при жена си?Ами обаждаш се на жената, по-малката ти сестра. Същата тая, която беше в истерия преди няколко дни. И какво й казваш? Че мъжа й ще прекара вечерта при теб много ясно!  Twisted Evil  И как реагираш, когато сестра ти почне да пищи, че иска да говори с мъжа си ВЕДНАГА. Ами ти си Брук. Затваряш й.  Joy Joy Joy! Никоя друга героиня не може да ме забавлява толкова!

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 16:06 от horrorman

# 288
Ми тва е сапунка. Такива хора реално не съществуват. Ако има такива "шавливи" те поне не се женят по 1000 пъти, а си се ч.кат и до там.
Май не си чувал за Миглена Ангелова. Laughing

# 289
да като се замисля май в тоя свят има ВСИЧКО.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 290
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Значи да вземеш да направиш добро на някого пък било то и човека презиращ детето ти и му е правил мръсно, като скриеш от полицията, че е карал пиян и го прибереш в дома си и го лекуваш, вместо да го заведеш в болницата, пак е егоистично, така ли?  ooooh! Ами, замислете се малко: Брук го е направила от добро сърце, защото е мислела за Кейти, която не е добре с нейното собствено. Ако беше завела Бил в болница или в пандиза, можеше да се обадят на Кейти, и кой знае какво щеше да й се случи на самата Кейти; и после кажете кой ще остане да се грижи за бебето? До колкото знам и съм гледал, Кейти и Бил нямат прислужница или детегледачка. Naughty Но сега ще кажете, че всичко това е чаршаф, но е самата истина, защото Брук е добра по природа. Party А не като Стефани и Бил. Значи всички казвате, че Брук е прибрала Бил за собствена изгода да го прелъсти. Sick Sick Да бе, да. Марси каза, че прелюбодейството едно време се било наказвало с бой с камшик и мерене с камъни. Оки, ама в кой век живеете, бе хора? ooooh! newsm78 И като ще определяте кой какво наказание заслужава за деянията си, я да попитам пак, макар че не очаквам смислен или честен или какъвто и да е отговор, как трябва да се накажат Стефани и Бил? Как да накажем Стефани за това, че е отровителка, инициаторка на инфаркти, носеща кутийки за подарък с пистолет вътре, лъжесвидетелка, интригантка и т.н.?О, чакай, върна й се тъпкано, с рака и смъртта. Peace А Долар Бил как да го наречем за това, че съсипва колко пъти живота на сина си и го лъга и очерняше Хоуп, че д аго събере с неговата бивша любовница Стефи, или за това че планира убийството на Амбър, или за това че фалшифицира изследвания, подкупва всички и т.н.? Дай него да го завържем и да го мерим с камъни или да го изгорим жив на кладата. hahaha hahaha Това ще е по-добре. Laughing

# 291
Ох епизод, в който шибат Брук с камшици! Ще платя за да го видя!  Joy Joy Joy
Моля ви престанете толкова да се задълбочавате и да търсите оправдания за щяло и нещяло. Сериалът е адска забава.  Twisted Evil Къв е проблема да се кефим на Брук, че е прелъстила Бил? Или пък той е прелъстил нея? Няма значение !И в двата случая са се нае.али 5 минути след като на Кейтата й изби пяна на устата от рев.  Joy Joy Joy Joy Писна ми Брук да я изкарват праведна и морална! Била добра!!!!  #2gunfire Не искам да е добра! Mr. Green Joy Joy   Смях се с глас на реакциите й в последните епизоди. Представете си да тръгна да търся оправдания що се държи така и що не.  Joy

# 292
 newsm44 Брук и Бил правят с*кс. Е пак да попитам..... АЗ ИЗМИСЛЯМ ЛИ СИ? Рик и Дейвид специално вас питам, защото ме нападнахте.

# 293
  • somewhere near the sea
Марси каза, че прелюбодейството едно време се било наказвало с бой с камшик и мерене с камъни. Оки, ама в кой век живеете, бе хора?......Дай него да го завържем и да го мерим с камъни или да го изгорим жив на кладата. hahaha hahaha Това ще е по-добре. Laughing
Някои особи да четат до края!!!Къде видя да съм написала, че искам да качвам Брук на клада? Думата "някога" в поста ми ти се е изплъзнала.
А това изречение:
Цитат
Ако така се е правело тогава, днес се шегуваме с това, защото считаме, че всеки е свободен да прави каквото иска, стига да не наранява друг човек.

Цар на извъртането.
А? Мислела за Кейти, значи- да не ѝ стане лошичко. Как мислиш, сега няма ли да ѝ стане зле. Ама какви неблагодарници са тия сестри и дъщери, а ooooh! Не стига, че царицата на секса Брук дарява ласки на мъжете им, ами и ще припадат после. Ама-ха Twisted Evil

horrorman, все едно аз съм го писала твоя пост.
smile3501 smile3501

Огън снимка, огън!!! Ето това чу...не чакахме, а не ония охлюви Лиъм и Хоуп ooooh!

Дейзито забрави улицата Joy Joy

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 20:19 от Marsia

# 294
Да,Емилия,така е.Бил и Брук правиха секс. SickНаистина гнусно. SickКакто Ерик и Тейлър.И двете се побъркаха. ShockedМакар и Брук да ми е любимка това определено НЕ трябваше да прави и в никои случаи не го оправдавам.Дори и да ми е любимка никога не съм твърдял,че е безгрешна.И тази постъпка за мен й носи черни точки,за съжаление.Надявах се да не се стигне до въргаляне в леглото с мъжът на сестра й.Ако се бяха развели - Ок,но сега не го оправдавам.Тя трябваше да спре Бил когато взе да я натиска и целува и да си тръгне.Дано Кейти някога й прости,защото ще е тъпо ако развалят отношенията им. Sad
А колкото до това,че те нападах - не е било напразно и ти го знаеш. WinkСега може и да си била права като каза,че ще правят секс - признавам,но за миналите неща когато писа,че Кейти щяла да умре и публикува снимки на надгробният й камък,си беше чиста спекулация от твоя страна.Защото много добре знаеше,че това не е реално,а фантазия на Кейти. Naughty
Единствената глътка въздух за мен е сладката Мая.Докато не развалят след година и нея,както направиха с горката Каролайн. ooooh!

# 295
Да,Емилия,така е.Бил и Брук правиха секс. SickНаистина гнусно. SickКакто Ерик и Тейлър.И двете се побъркаха. ShockedМакар и Брук да ми е любимка това определено НЕ трябваше да прави и в никои случаи не го оправдавам.Дори и да ми е любимка никога не съм твърдял,че е безгрешна.И тази постъпка за мен й носи черни точки,за съжаление.Надявах се да не се стигне до въргаляне в леглото с мъжът на сестра й.Ако се бяха развели - Ок,но сега не го оправдавам.Тя трябваше да спре Бил когато взе да я натиска и целува и да си тръгне.Дано Кейти някога й прости,защото ще е тъпо ако развалят отношенията им. Sad

smile3501 newsm20

А колкото до това,че те нападах - не е било напразно и ти го знаеш. WinkСега може и да си била права като каза,че ще правят секс - признавам,но за миналите неща когато писа,че Кейти щяла да умре и публикува снимки на надгробният й камък,си беше чиста спекулация от твоя страна.Защото много добре знаеше,че това не е реално,а фантазия на Кейти. Naughty

Да. Дори го писах в бяло, че си фантазира (поправих се, все пак гледах споилера, а не епизода).

# 296
# 297
Мисля, че не съм виждал такава жлъч от фенове никога. Световните форуми са наводнени от теми против Брук и Бил.  Crazy  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Joy

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 06:32 от horrorman

# 298
Ами затова когато не си сигурна в нещо,по-добре не го пиши,защото спойлерите понякога заблуждават. Wink
Но в сегашния случай немога да си кривя душата и аз - разочарован съм от Брук и Бил.Това мина границата.Жал ми е за Кейти.Дано все пак го зареже тоя тъпак и си намери нов,по-добър мъж и си гледа бебенцето.А после Бил да се осъзнае какво е изпуснал заради единия секс. Sick
Най-после ново и обновено интро.А Катрин Кели Ланг блести в него. txtlovesКакто и сладката Мая.

# 299
Покрай тая история с Брук и Бил започнах да си припомням  "случката" с Дикън.  Crazy Joy Искам пак такъв позор Flutter, ма надали.  ooooh!  35: Брук - бременна от мъжа на дъщеря си, Стефани - пощуряла и я души, Бриджит реве та се къса, Брук ражда в Биг Беър.    Joy

Извадих най-запомнящите се моменти, които проследяват целия скандал  Twisted Evil
Началото на Брук и Дикън - http://www.youtube.com/watch?v=KurazO_EcRk
Брук и Дикън правят секс за първи път - http://www.youtube.com/watch?v=2rOpp-ruCfo
Хоуп е зачената в Париж - http://www.youtube.com/watch?v=R8gChrSsp2I
Аферата на Брук и Дикън е в пълна сила - http://www.youtube.com/watch?v=N47hgWKzq7U
Бременността на Брук е разкрита - http://www.youtube.com/watch?v=wUlnAKp8NTk
Стефани хваща Брук и Дикън в "крачка" - http://www.youtube.com/watch?v=Cn5doFB3BfQ
Стефани скандализира пресконференция с новината, че Брук е бременна - http://www.youtube.com/watch?v=1e-baRyy0Fg
Бриджит разбира, че е предадена - на български език
http://www.youtube.com/watch?v=slsQf4e96oY
http://www.youtube.com/watch?v=k19WcYXFuaE
Стефани души Брук  - http://vbox7.com/play:96e5d1082e
Брук и Бриджит се срещат в Биг Беър, Брук получава контракции - http://www.youtube.com/watch?v=ifOYEWLBnvY - на български
Брук ражда Хоуп - http://www.youtube.com/watch?v=xE0LzKUH0ko
 Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 16:47 от horrorman

Общи условия

Активация на акаунт