"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Не виждам поста на ПЕНМАРИ...... и моя също.....Що така!!!????
Бяха относно ГАДЕНЕТО на David_Charvet, като чете нашите постове...  hahaha Joy
Тя каза като му се гади да не чете......А аз му препоръчах хлебна сода за гаденето....  Mr. Green 
Кое тук е за изтриване!!!?????
 Човек трябва  САМ да се бори за каузите, убежденията и мнението си..... Да намира аргументи, доказателства и факти..... Да е готов да чуе други мнения и да ги приеме....Ако не може да не се захваща.. Naughty

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 23:51 от susy

# 361
Не виждам поста на ПЕНМАРИ...... и моя също.....Що така!!!????
Бяха относно ГАДЕНЕТО на David_Charvet, като чете нашите постове...  hahaha Joy
Тя каза като му се гади да не чете......А аз му препоръчах хлебна сода за гаденето....  Mr. Green 
Кое тук е за изтриване!!!?????
 Човек трябва  САМ да се бори за каузите, убежденията и мнението си..... Да намира аргументи, доказателства и факти..... Да е готов да чуе други мнения и да ги приеме....Ако не може да не се захваща.. Naughty

Сигурно е заметен покрай другите, дори не успях да го прочета  ooooh!

Лиъм много ме нерви с тази нерешителност, а втори Ричко хич не ми се гледа

# 362
  • somewhere near the sea

Бил прави копи-пейст на дудненето си пред Лиъм, че иска да бъде щастлив, но вижда, че не е.  Време е да спре този развод и да остана със Стефи. Ако беше толкова сигурен, че искаше Хоуп, нямаше да удължава агонията на Стефи.
Брук докладва на Ерик, че Ридж не се е съгласил да  изработи сватбената рокля на Хоуп и съответно отделя малко захарен сироп, за да полее дедото. Иска от него да помогне. Той приема, обаче е недоволен, когато чува, че  Хоуп мисли за Дийкън, дори смята да го помоли да я заведе до олтара.
Ридж, Тейлър и Стефани поздравяват Стефи с добро утро. Всички повтарят в мантра, че до края на деня ще звъннат сватбените камбани на телефона ѝ.                                                     

Ридж решава да атакува Лиъм за последен път, въпреки че е имал достатъчно време да вземе своето решение. Казва му, че  знае какво е да си влюбен в две невероятни жени. Цялото му семейство е засегната от това. Той трябва да се стегне и да вземе решение. Ридж напомня на Лиъм, че трябва да каже на Хоуп как се чувства. Трябва да го направи сега.

Хоуп литва на седмото небе, когато Ерик ѝ предлага от своите сватбени рокли.

Лиъм влиза във филма на брачния си живот със Стефи и след това иска да се срещнат в къщата.

Тя отговаря, че ще бъде точна. Стефани изпраща Стефи на вратата,  сигурна е, че ще чуят добрата новина. Стефи намира много романтична обстановка в къщата и Лиъм, на когото треперят гащите от колебание.
[/i]

# 363
Аслъ, дека ми е писанието newsm78

# 364
Брук, или по-скоро КК, беше хубава в тази серия. Отива й с тази плитчица. А горката Хоуп - защо толкова грозно я обличат?!

# 365
  • somewhere near the sea
А горката Хоуп - защо толкова грозно я обличат?!
Амиии, бъркаш са - това е нейната линия. Послание до всички момичета...

# 366
На мен Кейти ми е супер антипатична, и не заради ролята й във филма....просто има едно такова гадно излъчване.Не е добър човек, според мен.
Абсолютно правилно Naughty
Личи си,че тази персона е изключително злобна и дребна душица Naughty
Личи си също,че с тази глава на касапин е абсурдно да се говори,че била секси Sick ooooh!
Ако някой го твърди,то е за да говори напук Naughty
Нормално е бил да потърси Брук Naughty
Това същество кейти прилича на мъж и в по-следващите серии ще се разкрие тайната,че
двамата са карали заедно казармата Mr. Green

Ще ме извиняваш, ама това дупИ е плод на много усилия, така че е повече от нормално, даже силно препоръчително,  да бъде развявано на показ  Crazy
Браво,личи си,че е видяло доста... Joy У.пражнения Crazy

# 367
Ако този ''някой'' твърди,че Хедър Том е красива,то е защото на него му харесва.Всеки си има вкус и може да го изразява свободно.Със сигурност не за да прави на пук на някой,който е дребна и злобна душица като някой друг тук и както казах и преди - не виждащ по-далече от носа си и пиещ тук,само за да внася раздори.
Добре правите вие останалите,че не отразявате този субект...някоя от вас преди време бях чел да казва,че не го отразява.От този момент занапред каквато и простотия да напише - за мен ще е инвизибъл WinkДори няма и да си правя трудът да му чета бозите камо ли да отговарям... WinkДиректно подминавам този дребен дразнител и троянски кон. smile3508
Каквато и простотия да напише след мен,на миглите да си стъпи,е няма да може да ме предизвика да му отговоря... Wink

# 368
На мен Кейти ми е супер антипатична, и не заради ролята й във филма....просто има едно такова гадно излъчване.Не е добър човек, според мен.
Абсолютно правилно Naughty
Личи си,че тази персона е изключително злобна и дребна душица Naughty
Личи си също,че с тази глава на касапин е абсурдно да се говори,че била секси Sick ooooh!

Нормално е бил да потърси Брук Naughty
Това същество кейти прилича на мъж

Ще ме извиняваш, ама с огромно неудоволствие ще се съглася с теб  Crazy
Кейтата е толкова дебела и грозна, че е нормално Бил да я натири  Naughty
Даже твърде много се застоя и си игра на гуспужа Спенсър  Naughty
Като се има вввввввввввв предвид колко време Бил е търпял тази грозна и злобна дебелана, е съвсем очаквано да потърси друга. И е нормално това да е Брукасита, да не забравяме, че тя е с необятно сърце и е дащна мома  Mr. Green
На мен специално тъз връзка или както там се зове не ми пречи, важно е на дебеланата да й е зле  Mr. Green

# 369
Ненчитуууу!!!!! Hug
Толкуз благо си ги наредила словцата, че няма какво да добавя!!!!  bouquet
Вън ''мяукащото прасе''.....
Селяндурският й вид кореспондираше с парвенюшкото поведение....отворила алчна паст...въобразява си че тип като бил ще и ''лакира ноктите''.....  Mr. Green
Не спря да драпа за тъпата си племеница и за измислената й ''връзка''.....(сякаш нейното мнение интересува някого!!!! Joy), вместо да си гледа семейството ......иииии накрая получава каквото заслужава!!! Naughty
А, че изборът на Бил е тъп, е заслуга на сценаристИтИ.....  smile3523 smile3527
Набутаха му ''дъртата чанта с лачените дръжки'' от съображения за икономии в таА криза!!!( Де пари за хонорар на нова актриса!!!) hahaha Joy Whistling Whistling Whistling

# 370
  • somewhere near the sea
Нали си спомняте какво каза Бил на сестра си преди няколко епизода- Кейти е най-свястната от сестрите Лоуган. Затова като му стана криво, най-лесно беше да отпуши тапата чрез най-достъпната(ясно коя).
И още нещо искам да кажа относно гей сюжета. Наистина Карън се притеснява най-много от всички, че е част от хомо двойка. Когато най-сетне ще се разбере за тях,
Скрит текст:
Бил ще реагира противно на очакванията. Ще приеме нормално връзката й, дори ще поздрави Даниел с добре дошла в семейството.
За този сюжет Д&К има номинация за награда.[/b][/i]

# 371
 БялоМоля за подкрепа!!!!! Член на семейството ми е застрашен от грозна диагноза!Помолете се за здраве!!!Няма към кого да се обърна, освен към вас...Сама съм!!! Никой не знае.....

# 372
Сузиту, много стиснати палци и прегръдки от нас с Криси  Praynig
Вярвам, че всичко ще е наред, не губи надежда  Hug

# 373
Сузи, надявам се накрая всичко да е ОК... Confused Наистина, не губете надежда и дано нещата отидат към по-добро!

# 374
susy, с теб съм!

Общи условия

Активация на акаунт