"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Марси! smile3501 smile3501 smile3501

И ще си позволя да те цитирам, дано хване дикиш:

Човек, лишен от чувство за хумор, всъщност е лишен от много повече (Марк Твен)

# 46
  • somewhere near the sea
Днес не съм гледала, може да имам пропуски...

Хоуп настоява Стефи да ѝ каже защо  не вярва, че бъдещият ѝ брак няма да се състои . Да не би Лиъм да е изтърсил нещо, което Стефи тълкува погрешно. Стефи с половин уста казва, че не е казал, но е направил нещо в Аспен. Допълва, че е направила много грешки и не иска да ги повтаря. След няколко седмици прословутият развод ще е факт и ще видят какво ще направи величеството Лиъм.

Бил дудне на сина си, че Надето е минало, така че да обърне внимание на жена си. Нека бъде честен със себе си, това ли е, което наистина иска и да не позволява на никого да го бута към развод, който всъщност не иска.  Лиъм сменя темата и ги кани да вечерят.

Ридж казва на Хоуп, че това са мънички крачки, но е доволен да види, че тя и Стефи правят усилие да се разбират тази вечер. Не иска да я види да  наранена. Изглежда разтревожен, когато Хоуп прегръща майка си и казва, че скоро ще бъде съпруга на Лиъм. Хоуп предполага, че Стефи отново играе някаква игра, но тя вярва в Лиъм и в любовта им.

Steffy се вижда с Лиъм. Той се радва да я види. Казва му, че е разбрала, че Хоуп се е изнесла, но също, че тя не знае, че е скъсал документите за анулиране, но няма да го научи от нея. Лиъм я кани да влезе, но тя казва, че ще влезе, за да остане, не и преди това. Ще бъде само като негова жена.  Целува го с думите: „  ча-ча-ча”. Той стои вцепенен.

# 47
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Имаше един форум към БНТ.....Сега дали го има, не знам....Та там беше голееем майтап! Хората се забавляваха за сметка на ВСИЧКИТЕ герои БЕЗ изключение.....Виждам че и в руските е така, в немските също.....Само тук НАЙ-ОБИЧАМЕ да се МРАЗИМ..... Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 48
Та там беше голееем майтап! Хората се забавляваха за сметка на ВСИЧКИТЕ герои БЕЗ изключение... Само тук НАЙ-ОБИЧАМЕ да се МРАЗИМ...
Мила Сузи  Hug добра и чудесна терапия за оздравяване на темата предлагаш.
Но недей предлага само - дай ни пример! Сега. И не само ти. Другите с чувство за хумор също.

Хайде  мили хора  Hug забавлявайте се за сметка и на останалата част от героите - за всичките БЕЗ изключение. И правете го винаги.

Не чакайте ответната страна да го направи. Не е необходимо. Ответната страна може дори да "няма чувство за хумор" hahaha И няма заради човек дето няма грам хумор да се отказвате от хубавата идея, нали? Не изменяйте на себе си - бъдете каквито искате да бъдете.
Скрит текст:
Да обичайте, не мразете!
И да -  смейте, който може оттук нататък, но с ВСИЧКИ.
И не само не само с майтапи по героите - укорявайте ги, хвалете ги, но ВСИЧКИ.  Всякакви харесвания-нехаресвания. Нека всеки ден има поне по един от отбор, който да е честен и да казва майтап или нещо, което не харесва в своите отборни герои или харесва в противните. (Може да назначим някой да ги брои  newsm78 newsm78)

И без позоваване на стара слава как преди еди кога сте го направили и сте казвали добра -лоша дума за еди кого си. Защото и аз съм го правила преди, но виждам, че едва ли някой го помни. Ето казвала съм преди много пъти разни харесващи-нехаресващи неща за героите и за някои Лоугунови включително. И какво като съм казвала -  каквото и да съм казвала, май се запомня частично казаното и остава само едно, че си падам по-всички Лоугън, което съвсем не бе така.

Затова СЕГА го започнете - всички от този момент нататък.

Ето давам пример за няколко дни напред  hahaha  с някои нехаресвания на "своите" и харесвания на "чуждите".

Не ми допада външността на Хоуп. Прекалено ми е едно такова невзрачно-русичко маце. Особено косата не ме кефи. И към Кейти, Дона, Лиъм и Стефи съм така за външността - по-скоро лицата и косите. Но по други причини не ми допада външността на тези другите - за всеки е различно. Изобщо от всички нови лица, май само Оливър ми симпатичен и на външност и по душа.

Но все пак косата на Стефи и донякъде тялото ми са ОК. И вътрешното  "съдържание" на Хоуп ми е ОК и на Кейти също, дотолкова, че забравям външността им и ми допадат като цяло. Докато на Стефи и Дона - и характерите никак не ми се нравят. А Лиъм е толкова променлив и е добър някой път, но някак си не мога да запомня тези му добри постъпки на фона на кофтите и да ги отсея и не знам към кой отбор да го мушна. Той май единствен става за присмех и на двата ни лагера и на него всички му се смеят.

Та хайде - "играйте като ОТБОР срещу филма" както предага Сузи и може и други и от другите да дойдат. Но засега мисля, че няма да са много, че са наплашени от миналото и доста недоверчиви, та може да им трябва време да се убедят. Особено, ако помнят как се гонеха новодошлите, показали другомислие, хммм на мен още ми държи мокро този спомен.

И дори и сега след призива на Сузи очаквам ответ от рода - ами как може да харесваш характера на Кейти и да не й се подиграваш ooooh! А ти помниш ли например как тя гадно изпързаля Бриджит или сестра си веднъж. Следователно щом харесваш Кейти и ти си като нея лоша.

Та такива ми ти работи - май по-скоро, ако има ей такива отровни обиждащи реплики на неразбиране и неодобрение на позицията на другия стават конфликти. Защото аз ще отговоря, че да помня го това лошото за Кейти, но приемам, че човек има + и - и греши и за някои грешки мога да простя или да ги разбера. Но тогава ще ми се каже, че трябва и на еди кого си пак да простя-разбера - например за отравянето от Стефка. Ама аз не мога за Стефка да го разбера и простя и може би и за Кейти-Брук не бих разбрала, ако направи отравяне и тн и почва се караницата...

И не е само защото не се смеем на всички герои и нямаме чувство за хумор. А може би и защото не желаем да приемем факта, че някой харесва нещо, което ти не харесваш и да го приемем този различния без обидни осъждания и класификации.

# 49
"марси",няма как да очакваш нещо,което прелива от
пристрастност на ента степен
да бъде преето на шегъ Sick ooooh!
Колкото по-рано го разбЕреш
толко по-добре за теб Naughty

Но дори и да погледнем без емоции на
това разказче,то е доста...............
странно написано.Хронологията в събитията
е грешна Sick ooooh!
И самите иронизации са неуместни
според някои от случаите
които описват Sick ooooh!
Е,ако някой си пада по черен хумор
хубаво ooooh!

# 50
И защо в скрит текст СЕГА?  newsm78 Срамуваш се от останалите фенове ли?

Най-противна засега ми е кейти /артистката и героинята/, следвана от хоуп, дона, амбър... От мъжете Лиам /ако въобще може да мине в тази категория/ ми е смешен и недодялан, бащата на лоуганките /добре че се покри някъде/. Забравих новия Рик  ooooh!

Всъщност какво става с Бриджет?  newsm78

# 51
  • somewhere near the sea
"марси",няма как да очакваш нещо,което прелива от
пристрастност на ента степен
да бъде преето на шегъ Sick ooooh!
Колкото по-рано го разбЕреш
толко по-добре за теб Naughty

Но дори и да погледнем без емоции на
това разказче,то е доста...............
странно написано.Хронологията в събитията
е грешна Sick ooooh!
И самите иронизации са неуместни
според някои от случаите
които описват Sick ooooh!
Е,ако някой си пада по черен хумор
хубаво ooooh!
Ами не го прЕемай! Проблемът е в чувството ти за хумор. Предупредени бяхте да не четете. Ти специално неведнъж си заявявал, че четеш само постовете на сега и своите. Тогава какво си се заял с моята хронология?
Призивът на сега не мога да го разбера. Не можем да се шегуваме едновременно с всички... пък и примерът, който даде за външността на героите не е смешен, съжалявам...Мисля, че Лиъм трябва да направи наново ДНК тест. Не може да е Спенсър. Вече и баща му взе да се съмнява.

# 52
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ако Лиъм си направи ДНК-теста и той покаже, че не Бил, а Ридж му е баща, значи настина ще сме свидетели на кръвосмешение (нещо, за което Стефани толкова години обвинява Брук, че била правила) между брат сестра. Стефи ще има да реве. Joy Joy Joy

# 53
  • somewhere near the sea
С майката на Лиъм е имал отношения Торн..., но все тая..., то какво ли не направиха в тоя филм ooooh!

# 54
  • somewhere near the sea

По всички форуми е едно и също:

Повечето от снимките са пред зелен екран, а ние си мислим, че наистина са сред красоти.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 19:52 от Marsia

# 55
аууу тоя рик колко е нисък ooooh!
Какъв срам Laughing

# 56
аууу тоя рик колко е нисък ooooh!
Какъв срам Laughing

Томас, Оливър и Маркъс имат жестоки тела....  Heart Eyes

# 57
  • somewhere near the sea
Joy Joy Joy

# 58

Хах след вчерашния епизод в САЩ вече никой да не е казал, че Тейлър манипулирала Ерик чрез секса. Joy Joy Joy

# 59
Ха, ха, принчипеса бруклеса се чувства най-добре сред дузина мъже. Ако може с трийсетина години по-млади...

Общи условия

Активация на акаунт