Минавам на летен режим!
Нашата кака изкара грип, вече е на оправяне, но сега треперя постоянно бебо да не се разболее 
Виж, тези, които са със сухо мляко, е добре да се въведат по-късно.
Ако кърмех, сигурно щях да действам като Just a Dreamer, кърмата да е основна храна, а останалите храни за запознаване с нови вкусове.

си купих евтин дъждобран за количката. Универсален, само дето е за комбинирани колички и на нашата почти не си пасва - трябва или да е отворена отгоре или да не е завита долу, но ще се приспособим
Че бях забравила за документа за ваксините - бях, но и другите книжа бяха разбити на пух и прах. Защо не съм донесла копие на трудовия договор (!!!), а само разпечатка на получените суми! Защо към служебните бележки по гражданския договор няма разпечатка! А те откъде да са сигурни, че това са всичките ми доходи! Ами къде е бележката от НОИ! (все едно на мен ми е работата да я нося). Ами чукни в скапания компютър и провери какво излиза на ЕГН-то ми!
В общи линии - да си извадя код от НОИ (едно разкарване), майчинството и болничните се били включвали към брутния доход, значи сегашните бележки не важат, по-натам ще ходя за по-актуални от работата (второ разкарване), до фирмата, където като идиот ще обясня как искам разпечатка, а не служебни бележки (трето разкарване), до общината, която ми е на другия край на света (четвърто разкарване), отделно бележка от педиатърката
Направо ми идва да прежаля тези 35 лева, честно 

Наливам се с чай с мед и лимони.
Много се зарадвах, бях се притеснила, че детето ми е асоциално, защото напоследък се разплаква всеки път, когато някой непознат (или малко познат) човек й обърне внимание. Но явно детето е сензитивно.
Будна, заспала никак не иска. Пие, пие и изведнъж се чува едно звучно "цоц", сякаш изпуска биберона и почва да реве. Но пък залъгалката смуче настървено
. Реших утре да давам морков. Купих био от билла
и мисля да започвам. Първо ще давам млякото с биберона, после моркова с лъжица и продължавам с млякото с лъжица. Вчера изяде 120мл АМ с нея 

Разправя как тя навремето обличала децата си по много и не помнела да са били сополиви. И само повтаря: "За бати има пръчици, а за Цвети само мляко. Горкичката ти!"
Ама пък без нея е по-зле 
Нищо не ми дадоха
А за какво им е копие на трудовия договор - умът ми не го побира просто! 
Не го сърби, играе, смее се, няма никакъв дискомфорт.
Коя е тази кошмарна болница?
В тази връзка аз като родих и реших да "източа държавата" и да забогатея на гърба на детето си
и започнах да се интересувам какви права имам и какви помощи ми се полагат.Разбрах, че самата община също отпуска еднократна помощ при раждане с решение на Общ.съвет.Тъй като времето не позволи, а и после бяхме в болница не съм ходила да подавам документи, но моя позната каза, че й "разказали играта" от проверки, дори ходили в тях и накрая установили, че не се нуждаят от такава помощ-става въпрос за колосалната сума от 200 лв.Та аз съм решила напред с рогата и ще отида да си подам документите.Зареждам се само с положителна енергия и ще ги очаквам на проверка в нас..да разследват, да оглеждат..и да преценят накрая, че една мургава ромка с 5 деца е по-нуждаеща се от майка отглеждаща сама детето си.Не искам да бъда разбрана погрешно.Законите са, за да се спазват.След като на един може да се отпуснат пари, то и на друг може.Еднократната помощ е затова еднократна, защото не е обвързана с никакви доходи.И след като имат пари да си правят разни реклами за цифровизации, за избори и референдуми .. то ще извадят по 200 лв. и ще ги дадат на майките
Спирам, че се разбеснях.
Коя е тая скапана болница! Строй ги в две редици, пусни ги примерно в Господари на ефира, защото те ще продължават да се гаврят така и с други майки!!!Леле бясна съм! Пяна ми излиза от устата и чак искам аз да ходя да ги овикам!
, толкова ли съм зле незнам, но не се сгъстяваше и добавях, добавях на око .... На вкус беше
отврат (според мен), но Иво си я похапна. Аз разбира се мъничко му дадох 2-3 бебешки лъжички.