Ай, понеже Юхича се скатава, да сложа поне кафе с мнооого каймак, че срам и резил:

Аз, призвамам си без бой, нямам сили за трето дете. Чисто физически. Тия двете ми изпиват всичките силици с пълна сила. Около мен има една бременна колежка, да кажа, че ми се иска понякога на мен да гушкам отново бебе, но суровата реалност с някое тръшкане на Калина или нуждата да играя ролята на умиротворител при поредната им 7893798700 кавга за вечерта ме връща здраво на земята и изкоренява всякакви такива мисли 

Гадно е, но се търпи.
). Котето чудно се е справила! 
Добре си попътувала, сега май е време да седнеш да помътиш малко на спокойствие.
Ние иначе си знаем кво-що. 
Споделяйки тук, нали се сещаш, че ще се юрнем да те навиваме за трето, няма друг начин просто.

Иначе нали знаеш, че Диди е моята гордост с интереса ѝ към числата и буквите (и геометричните форми).
От друга страна не знае ни една приказка, ни едно стихче, дет' се вика, рисува като едногодишно, бърка тотално видовете зеленчуци, плодове, птички и цветенца (а според помагалата в яслата трябвало да е наясно
).
). Довечера нашите пристигат и трябва да измисля схема за работа по нощите, че утре тряа ги забавлявам, барабар с Диди.

Да не би звездите да са ти заговорили? 

.....но си вярвам.....
Успех с родата, с работата и с ремонтите. Целувки на най-геометричното и цифрено Диди! 

Само да ти кажа, че аз бях самата отговорност що се отнася до сестра ми (почти 6 години разлика), но въпреки това имаше доста неприятни ситуации (например веднъж едва не се обеси, след като аз я оставих сама да си играе с касетка, тя пък развъртяла лентата и я омотала около врата си...
). Според мен си готова и ще се справиш с трето. 
Рисува много, но не изобразява неща от природата или ежедневието, нейните картини са изрисувани от-до листа с цветови петна, често поставени в рамка (крива, но ясна) от кадат (квадрат). От време на време се забелязват и кръгове. Скоро рисуваше светофари.
Въобще природата, в смисъл на флора и фауна, не я влече особено.
Мяуче, не съм гузна, ма щото знам, че Далчето мЪ подозира и да си кажа.