.
. Слава Богу при мен мина доста леко, спрямо това, което бях чувала за прекарването на варицела на дърти години
. Не мога да разбера само защо си участник в пожеланията по темата с пчеличките, феите, щъркелите и прочее, а не си обект на пожеланията
. Я, виж какви хубави деца пра`ите с мъж ти, грехота е да хабите мат`риал
.
! Лека, безпроблемна и с прекрасен край
.
. Още на другия ден отидох да си вадя нова лична карта (старата беше в портмонето) и там на снимката съм подута от рев
Сега вече ми е смешно като се сетя
.
, ще пробвам да коригирам вече дадената.

Понеже обаче мъжа ми и целия му майчин род са с късогледство иска през половин година да я следи понеже то се проявявало в по-късен етап.

Колкото до жужащите пожелания, хич не ни мисли с мъжа ми - второто е планирано (отдавна даже, просто не е дошло времето
) и ако се съди по първото, ще стане от раз, та дано да нямам нужда от допълнителни пожелания, орисвания и т.н.

Добре, че Диди я приеха в ОДЗ, само за това ми остава да мисля ся.

Ако има някакво по-тихо местенце, без хора, около вас, спокойно можеш да я изкарваш.

Поне отървахме антибиотика тоя път, но определено взе да ми писва. В работата масово колеги са болни, в училище - също, в детската градина... само вирОси отвсякъде, чудя се как да ги опазвам децата 
Около нас все има самотни местенца, ако някой се доближеше - предупреждавам, повечето възрастни са карали варицела, а пък доста майки искаха да ни ползват за заразители /май обаче нямаше никакъв резултат 
, и вече не знам дали е за хвалба, ама за три учебни години ще има сменени 3 детски градини. Ама толкоз обръгна туй дете, гърмян заек, дет се вика.
Препоръчани теми