Тригодишно февруарчето е вече, пролетта не е далече (49)

• 57 080
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Мери, жива и здрава да ти е малката принцеса!  bouquet
А ти да не се ядосваш и да нацелиш точния баланс. Peace

Неви, дано намериш там спокойствието, което търсиш! Praynig

# 241
Меркааа, порасна ти и дребосъчка! Да ви е здравичка и щастлива, да е дарена с многолюбов и късмет! Честит ви празник на всички вкъщи!   bouquet  bouquet  bouquet
Неви, успех на новата работа! Дано е това, което искаш!  Hug
Сагата с жилището мога да кажа, че приключи. Засега сме набутани с повече от 10 хиляди лв., но има мааалък шанс да избием някой-друг лев. Другият вариант е да се съдим. Още имам нужда от палцестис, да не отпуснете палците.  Wink

# 242
 nbirthday Мери, честита рожденичка! Да ви е жива и здрава! nbirthday

Танче,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 243
Ех, Танчо, Съдбата е кучка. Twisted Evil
За цялата любов и тези две прекрасни дечица, на които се радвате, плащате с финансови проблеми. Но по–добре така, отколкото иначе. Hug

# 244
  • Burgas
Здравей те момичета!
Не съм влизала тези дни, малко бях затрупана с работа, надявам се, че сте добре. Ние биваме долу-горе Ивайла малко кашля, но дано се разминем с толкова.

# 245
  • София

Мери, честит рожден ден на сладката ти кукла!  Heart Eyes

Неви, успех на новата длъжност! Peace

# 246
  • София
Пф, сега е най-подходящото време за НСА. Просто е блаженство. Едвам прибирам Диди вкъщи. То не е тичане, игри с топка или просто крещене от кеф. Crazy Дося беше блаженство и вкъщи - аз с биричка на дивана (е, след дълга разходка с Диди, готвене, простиране, сгъване на пералня, чистене на под), Диди си игра кротко в светлината от френския прозорец (през който, между другото, от легнало положение на дивана виждам голяма част от Витоша и прекрасното пролетно небе bowuu). Подът е чист, сравнително подредено е (типична Дева съм, дори и небрежно с бира в ръка), та успях да се насладя на момента. Е, сега ме чака един тон работа, но какво от това. Пролет е.

# 247
Добро утро!

Танченце мила,стискам всичко възможно нещата да се подредят! Peace Ако трябва съдете се! Hug
Мери да е жива и здрава порасналата ти кукла!
Неви успех!Дано ти е много по-спокойно там Hug

Как да не заспивам вечер,бе хора?Сияна не заспива вечер преди 12 часа и то с кавга и някое друго шамарче ooooh!Само повтаря,че не и се спи ами и се играело.Снощи легнахме в 10 пак,ми стана пак 12 Crazy

# 248
Привет!
Юхич, друго си е да имаш френски прозорци. Аз кат' си имам български, не виждам Витоша. hahaha
Пухче, Алекс заспива в 0 ч. всеки ден, но всички лягаме късно (а някои въобще не лягат), та се води по общата тенденция сякаш. Laughing От три дни обаче заспива в 21 ч. Тайната? Не спи следобед. Mr. Green
Хубав (при нас дъждовен) ден! Simple Smile

# 249
  • София
Диди заспива между 23 и 23:30 и не спи следобед.  bowuu Сутрин за ясла става в 7:30, а ако не е на ясла - между 8 и 8:30. Понякога се опитвам да я натисна поне сутрин да поспива повече, но безуспешно. А, да - за да заспи все пак в 23-23:30 вечерта, е с пижама, на тъмно или с лека светлина (от лаптопа  Crazy ), подредена в леглото още в 21:30.  Mr. Green

# 250
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, к'ви са теЗ деца  Mr. Green Моята заспива в 21 (в 20 започваме да вечеряме, после малко игра, къпане и в 20,40-45 сме в леглото и е заспала за 10-20 мин Simple Smile) и я будя в 7,10 Simple Smile И събота и неделя сме така ... Спи след обяд от 14 до 16,30-17 Simple Smile

# 251
  • offshore & overseas
Мойте нямат схема на заспиване, но напоследъкът не им стигат вечер игрите и не лягат преди 22, за заспиване въобще да не говорим (преди 23 много рядко).

Друг е въпросът, че когато са спали на обяд (в ДГ само и единствено), ралтата става още по-мъчна. Tired

Разбуждането е по закона на Мърфи: сутрин през седмицата не мож ги изчегърта (от 7 без 10 до 7 и 30, щото искат и да закусват, молА ви се). За сметка на туй в събота и неделя, Калина става бодра и весела ок. 7:30. Люска си доспива до 10-11 обаче, та се диша една идея по-леко...

Абе, не са от спящите и тва си е. Такива ми се паднаха и на първо, и на второ раздаване. Не знам да пробвам ли за трето, да не изтегля некоА още по-къса и чепата кУечка. Joy Joy Joy

# 252
Не знам да пробвам ли за трето, да не изтегля некоА още по-къса и чепата кУечка. Joy Joy Joy
Па пробвай, ама от опита глава ще боли. Joy

# 253
  • offshore & overseas
Не знам да пробвам ли за трето, да не изтегля некоА още по-къса и чепата кУечка. Joy Joy Joy
А, то само глава да беше, та да се прежаУи човекът, ама нещо друго ми говорят звездите... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 254
  • София
Юхич, друго си е да имаш френски прозорци.
Имам си ги под наем, т.е. временно. Сигурно затова толкоз им се радвам.

К'ви - различни като дъртите. По думи на майка ми и баба ми и аз не съм харесвала съня на годините на Диди, та... такъв ми бил късмета.  Crazy А сестра ми беше същата като Диди - вечер не иска да спи, едвам я тръшкахме (предимно аз  bowuu ) към 22:30-23:00 часа. Ник'ъв проблем обаче да изкара до след полунощ, нали, ако се налага.  Mr. Green Следобед не заспиваше, сакън да не изпусне нещо. Ако случайно задремеше за някви минутки, се будеше стреснато, все едно е оставила манджа на котлона.  ooooh! Crazy В един период през пубертета нещата се обърнаха и 14-15 часа сън на вечер не ѝ се струваха достатъчни. Случвало се е (и то неведнъж) да се прибере по обед от даскало, да легне за дрямка и да се събуди на следващия ден. #Crazy

Цитат на: Мяуче link=topic=708016.msg249а34031#msg24934031 date=1366032425
А, то само глава да беше,а та да се прежаУи човекът, ама нещо друго ми говорят звездите... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И глава, и дупИ ще боли, няма как.  smile3560Аз се готвя още и за много безсъние, оглупяване, неадекватност, чувства на безсилие, житейска ирония, представена ми нагледно, екзистенциални мисли от сорта на ко-прая-тука-а-не-зема-да-се-фърля, ма шса пробвам. Когато ми дойде времето, де.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт