Тригодишно февруарчето е вече, пролетта не е далече (49)

• 57 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Добър вечер,милички.
Честит Рожден Ден на Иренка.Да е жива и здрава и много щастливо детенцеbouquet
Ел след лошото идва и добро.Та дано сега то да ви се изсипе на главата.Много се радвам че Ясен вече говори,аз вече почти съм изгубила търпение и само си задавам въпроса-ами ако никога не проговори моето детенце,що сълзи съм изплакала по този повод. Sad

# 286
  • София
Здравейте и от нас!

Честит рожден ден на Иренка, Сиянче! Да ти е жива и здрава и да сте много щастливи цялото семейство Simple Smile

Към нас нищо ново, децата са добре, аз бачкам като за световно.  Crazy Другата седмица съм в отпуск, за Великден ще пътуваме и от сега треска ме тресе, че трябва да изнеса къщата. Цял уикенд обикаляхме по молове - за Софи обувки, мале, кога това дете заноси 36-37 номер, а още няма 9  Crazy, аз исках да си купя рокля, но след двудневно обикаляне си купих спортн екип и маратонки... то е ясно, се Съдбата ми го намеква това - трябва първо да потичкам и да заприличам на човек, а после да се пъхам в рокля  hahaha
Записахме Софи на тенис, още е много еуфорична, а аз леко скептична, да видим до кога ще я държи... Whistling

Ника, дано се оправи Бо, а при Макси да няма усложнения  Praynig
Ел, да.. миналата година като се върнах на работа и аз бях изпаднала в някакво такова състояние - нон стоп болни и щом чуех някого, всеки само за болести говореше. Дано се закрепите, дано  да овладеят на миОто панкреатита, че остави другото, ама казват, че болката на обострен панкреатит е една от най-силните...  Hug
Малвинке, според мен си адски превъзбудена. Аз бях така, намалих кафето до едно на ден, включих спорт и да ти кажа ефекта е поразителен.  Hug
Ей Ирка, чак до морето... времето беше разкошно и завидях..

Хубав ден ви желая и успешна седмица!  Hug

# 287
ДУ!
Честити поводи за празнуване на всички които са имали такива тези дни!Особено на порасналата  Иренка!Много целувки и пращаме със Сиси!
Юхче аз до ден днешен пътувам много трудно в кола,все ми става лошо,чеи драйфам понякога.Дано Диди го израсте HugМного хубави морски снимки  Heart Eyes
Неви успех с изпълняването на точките,особено първата Peace
Ники браво на Бо!Герой е това дете!Дано скоро приключите с тези процедури!
Ние за моренце,ако ходим също мислим Ахтопол или Синеморец.
Радост оправяй се бързичко!
Слънчи успех на кака Софи с тениса!
Сияна ходи на модерни танци и е много очарована.Всяка вечер вкъщи ни изнася представления  Simple Smile

Нашия дядо беше тук за няколко дни.Сияна е научена на една камара щуротии Simple Smile ма и да се ядосвам файда няма.

# 288
  • София
Честит рожден ден на Иренка! Да носи много радости на всички вкъщи!   bouquet

Благодаря за комплиментите за снимките, дами!  Hug На Диди много ѝ отива морето, няма две мнения просто… Но и ние сме доволно луди – наточили сме се да ходим на море каквото и да става, но пък нали е важно да работим непрекъснато (всеки ден общо взето – кога повече, кога по-малко). Та отидохме до мястото, където си бяхме харесали, щото се притеснявахме дали интернета ще става за бачкане (не е в „цивилизацията”).  hahaha Е, разходиха ни през комплекса и си харесахме апартамент, където интернета е супер.  bowuu

Между другото сме ходили в Ахтопол и е приятно спокойно и семейно, като се изключи лудницата на иначе големия плаж (плажа става свестен чак накрая, при къмпинг Делфин май беше, но прехода не е много подходящ за ежедневно ходене с деца).  Peace В Синеморец готиния плаж ми идва малко стръмен за деца, доколкото си спомням. А и е груб самия пясък, пак по спомени.  Crazy

И при нас е лудница непрекъсната, но и ние ще пътуваме ся по Великден. Идеята е да отметнем и двата чифта баби и дядовци (в Силистра и Шумен), та да мирясат до Коледните празници поне (тормозят ни да ходим, да сме оставяли Диди там - да, да!  Twisted Evil ).

Не мога да не се похваля с кулинарния си експеримент от тази сутрин. От около 250 гр. бадеми направих към литър страхотно, ама страхотно мляко и около 300-400 грама.... как да го нарека... вид пастет, може и хумус да се нарече. Освен бадемите използвах чист мед, чист лимон, био зеленини от градината на родата в Елхово, зехтинец и малко натурална ванилия.   chef

Ще ви помоля за малко стиснати палци, едната баба на мъжа ми нещо не е добре.  Rolling Eyes

# 289
Иринче, браво на теб за кулинарното постижение. Никога не ми е хрумвало... Ама ми събуди любопитството и ме изкуши. Сигурно е било вкусно... Метни едно шишенце в колата, пък аз ще си го взема от Шумен, че ще сте ми наблизо.  Wink  Laughing
Ние този уикенд мислехме да ходим до Пловдив при кумците. Контактни сме, обаче, на варицела от 16.04 и не знам редно ли е... Има ли някаква опасност да предадем вируса, ако сме го лепнали?  newsm78
Ники, геройче е Бо! Браво на детето! Мъжкар!  Hug
Пух, това с щуротиите от дядо ми е познато... Моят свекър си пада подстрекател малко и лееекинко се нервя.  Mr. Green
Сиянка, разкошна торта и прекраси тоалети имате с Иренка.  Heart Eyes Надявам се сте изкарали весело празничния ден...
Слънчи, носи си ги със здраве екипа и маратонките и дано бързо и лесно те отведат до някой магазин за ролки!  Wink
Като казах рокли... Канени сме на 2 сватби и ще кръщаваме детето на кумците на лято. Първата сватба е на 25.05, а аз още нямам тоалет... Препоръка за сайт с евтини официални рокли?  newsm78

# 290
# 291
Добро утро!

Ние ще си останем тук по Великден,защото ще работя  Confused от всичките почивни дни ми се пада да почивам само на 1-ви.Не знам кога ще си очервя яйцата.А Сияна е толкова въодушевена -само пита "Кога е Леликден,кога е Леликден?"  Grinning
Танче много празници са ви се се задали пак Hug

# 292
ДУ, дами!
Пух, мерси за кафемцето и закуската.  Hug Аз вече доизядох макароните на децата, ама и от питичките ти ще опитам.  Wink
Коте, мерси за линкчето.  Hug Имах го предвид тоя сайт, но досега само в roklite.com съм гледала. Ще отразя и този обезателно.  Wink
Прекрасен слънчев ден от нас!  Hug

Скрит текст:

# 293
Танче, колко е пораснала Ния! Не е бебе вече. Crazy
Голяма банда ще са тези двете. Mr. Green

# 294
Хи-хи! Котеее, думи нямам да опиша това малко човече какво голямо дяволче е. Ама то й личи и по физиономийката, де.  Twisted Evil Постоянно гледа с едни хитри очички и все търси нещо да се закача, да направи някоя щуротия.  Laughing С Аля вече доста си играят, гонят се, боричкат се, катерят се... Абе, щурави сестрички са, да са ми живи и здрави!  Mr. Green
Аааа, Слънчиии, днес май ще черпиш, а?  Wink Ако Фейсът не ме лъже на тоя ден порастваш. Да си жива и здрава, Тони! Бъди щастлива и удовлетворена, обичана и късметлийка!   bouquet

# 295
  • offshore & overseas
Ало, Слънчевата, честит рожден ден!! Нека всички твои желания се сбъднат, малко по малко (или дори наведнъж, колкото и да не е здравословно), че и още някои хубавини да добавиш у кошницата!! И задължителните здраве, любов и късмет, че без тях сме заникъде!!

Ти може би си влязла вече във Великденския цикъл, но аз да си те отразя!
bigdance2

Аз даже си избрах тоалет, нищо че няма да си го купя, поради крещящата липса на повод вече толкова години (никой не се жени, кръщава и пр. Naughty), щото не съм привърженик на моден парад от къщи до детската площаПка.

Скрит текст:

Цените и мене ме устройват и макар че повечето рокли не са май стайл, тази като че ли ще ми пасне. Освен ако нещо не са я донагодили както на снимката. Ама пък за такава цена...

Аз онзи ден хайманосвах с девойкините по Пиратска (голяма грешка! ooooh!) и си харесах няколко парцалета за по около 60 лв, което ми се стори приемливо, а това пък е още по, ама кво да го мисля пък толкова...

Освен да го купя и нарека за кръщенето на Люси, ама кога ли ще е това кръщене и дали изобщо ще се случи?! Или пък да определим дата ли, що ли. newsm78 Но то пък имаше проблем с кръстника (не можем да се съгласим кой да бъде и не ми се повдига пак въпроса Sick)

Дет викаше Юхчева, да си имам проблемите. Тия проблеми, де, другите да ги нямам!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Танче, големи скици са твоите джуджовци (аз така им викам на мойте напоследъкът). Heart Eyes

И повтарят по характер наща комбинацийка - не е зуе обаче - винаги ще ти е забавно, освен в моментите, когато си яхнала метлата -- както аз бях миналата събота (а и оттогава трябва да е имало някои мини-мини метлосвания също)... Crazy Crazy Crazy

П.П. Мен ме цепи глава и... кръст, пък не съм в цикъл - ей, старост нерадост, бей!
Истината е, че трябва да се спортува, а аз не си падам и... дано ми дойде муза, че...

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 13:13 от Мяуче

# 296
  • София
Благодаря за пожеланията!

Почерпете се за мое здраве!

Колкото до кокетна - трЕбе още малко да потичкам на пътечката и като взема, че заприличам на човек - тогаваш роклА.

Хубав ден Simple Smile

# 297
Слънце наше, честит ти ден–ден!
Здрава, права и корава!
  newsm65

Мяуска, и аз си харесах същата рокля, но ми се стори твърде делова за пазар и детска кухня. Mr. Green
Толкоз' дрехи ми мухлясват в гардероба, 'щото няма къде да ги нося...  Crossing Arms

# 298
  • offshore & overseas
Толкоз' дрехи ми мухлясват в гардероба, 'щото няма къде да ги нося...  Crossing Arms
Именно, именно..

Аз също си нося само най-удоВните и практични дрешленца (+чат-пат нещо за цвят).

Но напоследък имам и по-трезво (демек по-радикално) отношение към гардеробите, ако мъ схващате. newsm75

Не съм си купувала за себе си нищо от 100 години, дори и втора употреба, камо ли пък новичко. Като се сетя, че няма къде да го облека, мигом слизам на земята. Laughing

Ето това може би е една от негативните страни на работата от дома. Не че ми пука особено. А може би пък трябва?! Един Господ знае...

# 299
  • До Балкана
Слънче, честит рожден ден! Желая ти здраве на теб и фамилията, много късмет и да се справяш с лекота с всичко, което е изпречи на пътя! Разбира се много изненади днес и много весели мигове през годината!

Със закъснение, но Сиянка, да ти е честита порасналата рожденичка! Много сте красиви и стилни и двете! Радвах ви се много като видях!

Общи условия

Активация на акаунт