Тригодишно февруарчето е вече, пролетта не е далече (49)

• 56 693
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София

Ради, страхотен модел е АлинаHeart Eyes

Коте, шашна ме с озеленяването.  Shocked У нас един спатифилиум преживява едва-едва, сичко друго умира.  bowuu

Ника, звучиш доволна, ще потръгне работата!  Flutter

Далче, голяма скица е БоHeart Eyes Диди само да види някоя по-стабилна тълпа, включително ако гледаме клип от някой концерт, радващи се хора, даже и по реклами ако види няколко радващи се човека на едно място, почва да нарежда: "Мамо, ще ходим ли там? Това оФаФка ли е? О-фаф-ка! О-фаф-ка!hahaha

Уф, дано се оправят болните дечица!  Hug

# 586
Добро утро!
Юхче мерси за кафето!
Благодаря на всички за окуражителните думи!Малко по-малко се изправям и продължавам,нямам друг избор.Не мога да върна времето назад колкото и да искам.
Пращам прегръдка на Слънчи и Криси и на всички които са преживели загуба Hug
Съни драсни някой ред,как сте?
Дано оздравяват всички болни дечица бързо,че е голяма мъка Hug
Ради прекрасна Алина!Дано няма повече болести и си изкарате хубаво лято Hug
Ники успех на новата работа Peace
Далче разсмя ме твоя Бо Heart Eyes Да го нацелуваш за това Hug
Танче ама е много хубава наденичка  Grinning Heart Eyes

Това лято градините в Казанлък няма да почиват,та няма да се чудя какво ще я правя цял месец.Чакам с нетърпение края на юли,че да изляза 10-дневния си отпуск,та малко да си почина и физически и психически.

# 587
  • София
Добро утро!

Юхи, мерси за кафето и за прелъстителната закуска! Вземам я - нищо, че вече съм яла! Mr. Green

Пухи, СлънчиHug  Hug!

Ника, честита и успешна нова работа!

Коте, адмирации! Винаги съм въздишала по такива балкони! Направо душата ми се напълни, докато те четях и визуализирах какви красоти си създала...

Далче, много се смях... Joy Да го нацелуваш тоз' разкошен и духовит бонбон Бо!

Ради, много прелестна Аля! Дано да е вече здрава, здрава, само здрава! Heart Eyes

Успешен ден на всички от Мони, който отдавна замина на "училище", и от мен!

# 588
Добро утро!

Сияна тази сутрин замина на ясла с рев и неспокойство Confused Това почти не се е случвало.Попитах я да не е станало нещо там, но тя отрича.На всичкото отгоре любимата и госпожа се пенсионира в петък.

# 589
  • София
Здравейте!

Пухи, сигурно заради любимата госпожа е потиснато детето... Душичка, дано бързо се успокои! Сигурна съм, че ще й помогнеш в адаптацията - така, както само твоят майчински инстинкт може. Стискам палци и ти желая четирилистна детелинка! Hug

Хубав ден на всички!

# 590
  • Бургас
Привет !  Hug

Ще попиша малко, после може и да изтрия. Значи Диманка е на АБ, оказа се че има бактерии е урината, циститна находка според доктора на ехографа, засега е на АБ, после други хапчета, но не спира да се чеше отдолу и хем минаха 7 дни и не виждам ефект. А иначе другите симптоми отшумяха - болка при пишкане, често пишкане и мирис на урината, но явно нещо я дразни Sad Плажа й е забранен засега, та не сме открили сезона все още.

Иначе тя не е на ясла, сега септември ще я пускаме на градина, майка я гледа докато сме на работа.

Ние се изнесохме на квартира.

Липсва ми спокойствието, свободното време и вие !  Blush

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 14:52 от Sunny Sky

# 591
Съни, дано бързо изчезне проблема на принцесата и да откриете сезона, че срамота... Hug
Колкото до семейните сръдни, няма по–естествено нещо от тях. Mr. Green
Да огрее слънцето на мъдростта обичните ти и да намерят пътя на примирието по–скоро, че да не се мъчиш. Praynig

# 592
  • София
И Диди прихвана прословутия вирОс с повръщане и разстройство, няма само вие да го карате, пък!  smile3534 Хич не ми е смешно, де, снощи не съм спала почти, но какво друго ми остава, освен да се пошегувам с това...  #Silly

Съни, сигурна съм, че с времето ще се уталожат нещата при вас.  Hug Не се побърквай от нерви, а влагай сили в новата работа. И тоя ваш пуст апартамент няма ли скоро да е готов (кой го казва, ние се мотаем с готов, а представям си при вас как е  hahaha )? Надявам се и при Диманка всичко да отшуми и да се радвате на плажа спокойно!  Peace

Пух, разбирам те чудесно за проблема с пенсионирането на любимата госпожа в яслата. Давам си сметка, че Диди навярно няма да помни никой нито от яслата, нито после от градината и всъщност аз имам проблем със смяната на персонала.  Crazy Сега вече са в сборни групи и в момента са госпожите от другата група и... всичко е по-различно, Диди не е толкова ведра и щастлива, а всъщност и двете сме напрегнати от смяната на персонала...  Blush

Абе, Коте, как минаха концертите?  Thinking

# 593
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 Аз пък да помрънкам, че от вчера сме с варицела ... във възможно най-неподходящия момент ... пфф  Twisted Evil

# 594
  • offshore & overseas
Аз пък да помрънкам, че от вчера сме с варицела ... във възможно най-неподходящия момент ... пфф  Twisted Evil
Кой, Иринка ли? Или каката?

Ми те болестите като че ли все така ни изненадват.

И аз в тоя ред на мисли, да се „пофала”, че от 25-ти сме с...татко.

В заветния ден, децата бяха тотали хепи. Люся се хвалеше наляво и надясно. Напр. една скромна компания от 2 близначета, момиче и момче на видима възраст 3,5 г., с баба и майка, беше ненадейно атакувана по следния информативно въпросителен начин:

- Ние си имаме татко. А вие каФо си имате? Имате ли си и вие татко? Joy

Чак ми стана неудоВно (може пък да нямат, знам ли ги) и зех много да се обясяам, кой кога си е дошъл и колко дълго е липсвал. Party

Иначе моята радост по повод отатковяването като че ли не е чак толкоз екстатична.

Коте, и аз тва щях да те питам - как минаха концертовете? Mr. Green

Простете мойте словоблудствания, в наща ясла се провеждат некви логопедически проучвания и попълвам анкети от по 1000 въпроса, та затуй ся съм малко на такава вълна. Rolling Eyes

# 595
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уф ... Мяуче, Иринка е ... Тя каката я е карала като малка, и аз съм я карала - та това ми е единствената надежда всичко с мен да е наред ... в 6 г.с. съм и все още не съм ходила на лекар ... след декември още едно загубено бебе не знам дали ще преживея

# 596
  • offshore & overseas
Ааааа, и си траеш!!! Пу-пу-пу, дано всичко да е наред!! И всичко ще бъде наред, бъди сигурна! Hug Hug Hug

Ти си първата и може би единствената от нашата тема, която се решава на трето. Кой знае, може пък да повлечеш крак на някои по-нерешителни индивиди.

# 597
Ла видке, знаех си аз, че имаш какво да се похвалиш.   Hug Стискам силно палчета всичко да е наред, миличка, и да ти се сбъдне мечтата да гушкаш трето детенце. Бързо и леко да мине варицелката на Иринка.  Hug И аз искам трето, но ще е след няколко годинки, ако изобщо Е.
Мяу, много се радвам, че сте се отатковили. Представям си колко са щастливи децата. Ники отсъства за 3-5 дни седмично и Ния адски много му се радва.  Grinning
Съни, да ви се наредят нещата по-скоро ти желая, Диманката да е минала тоя ад, дето сега Аля го минава... Прегръдки!
За протокола- Аля е с някакво възпаление, може и цистит, боли я като пишка, има кръв в урината, снощи вдига и Т. Реве, пищи- много е жална. Сърцето ми се къса...  Cry От днес сме на Суметролим и крем Фусидин Н. Другата седмица ще пускаме урина.

# 598
Добър вечер,момичета.
Ла Видастрахотна новина,много се радвам.Стискам палци и вярвам че този път всичко ще бъде наред. Hug
Танче дано бързо да и минава на Алето.Милото детенце.Ужасно е да си гледаш детето болно.
Ние днес пратихме баткото при баба и дядо малко на гости.Та в къщи е една идея по-спокойно доколкото може това да се каже с ревливо бебе. #Crazy

# 599
ДУ, момичета  Hug Hug Hug
Благодаря за милите думи   bouquet , ще поживеем и ще видим какво ще покаже съдбата ... аз и за това не исках да споделям, но много ми дойде напоследък ...

И да ви почерпя Simple Smile Днес и аз и мъжОто имаме имен ден  Joy

Като за сутрин ... ще трябва да се задоволите с мъфини и капучино  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт