д-р Веселин Иванов -фитотерапевт

• 15 841
  • 8
  •   1
Отговори
Интересува ме някой дали се е лекувал при Веселин Иванов, нека всеки,който е ходил при него да разкаже как е подействало лечението и за какво е ходил, защото чувам противоречиви мнения и не знам дали да продължа лечението си при него. На мен ми каза много верни неща,започнах да пия билките му, но все пак бих се радвала да чуя и други мнения  newsm53

# 1
  • Пловдив
Ходих при него сега на 05.06.2013г.
Още нямам впечатления. Хората обаче, които съм питала за него до 1 са доволни и ме увериха, че и аз ще остана доволна. Аз работя много близо до него така, че от време на време от любопитство съм разпитвала някоя жена, която излиза от там.
    Четох в Интернет 1 жена беше споделила, че вече от години не ходела на лекари/заради лоши преживявания с тях/ и той я спасил от операция. После излекувал сумати нейни познати от най-различни гадни заболявания. Спомена гуша, рак, стерилитет и др. Много безнадеждни случаи забременяли след това.
    Разбрах че е добър билкар, но така и не разбрах как точно ти поставя диагнозите и какви заболявания лекува. А и ме е срам да го попитам.
Аз му казах какъв ми е зора. Казах му, че не съм ходила на лекар /защото и аз съм жертва на лекарска грешка/ иииии ..... той ми каза, че не е това страшното дето си го мисля, че ми има. НО аз си продължавам да се чудя от къде знае?  newsm78

Така и не знам дали наистина е доктор!
Не знам и в какво се е специализирал! В лечението на какви заболявания?

Много хора казват, че са супер доволни от него. Обаче хората не споделят от какво ги е излекувал /срамуват се/.

Ако има поне 1 доброжелател да каже поне какво лекува, много ще му благодаря.

bouquet

# 2
Мисля че лекува всичко , и мене едни познати ме заведоха. Страдам от генерализирано тревожно разстройство . Панични атаки , много фобии и депресия . Барна ме за 5 секунди и ми каза че имам вирус в стомаха . Този вирус ми афектирал мозука итка нататук. Та пия билките му , незнам дали се чуствам по добре от тях или просто щото почти се преборих със състоянието ми.  До колкото знам е учил пулсова диагностика от някакъв азиатец. Та за 5 секунди ти пипа пулса и ти казва кво ти е , все още ми е някво странно.

# 3
  • Пловдив
Къде мога да прочета КАКВО ТОЧНО лекува?
Срам ме е да го попитам. Преди години като минавах от там виждах много хора, но никога не съм ги подпитвала. А сега пък като ми се налага да ползвам услугите му .... в Интернет няма достатъчно информация за него.
Дори не знам доктор ли е или не????
Понякога го наричам докторе и той не опровергава....

Ето мнение от друг форум на момиче с ник БУБА:
Oт Buba • 01.03.2006, 00:00:00 ч.

"Елисавета напълно те разбирам колко си притеснена и безпомощна се чувстваш И аз имам дъщеря на 4 и половина год всяка настинка и вирус протичат с кашлици по един месец температури до 40 градуса и тн Оперираха ни и третата сливица и пак сме нон стоп с хреми Не знам до колко вярваш на такива неща но когато имам проблем със здравето на някой близък от години ходим при един фитотерапевт - Веселин Иванов лекува с билки и точков масаж Мен ме спаси от операция оказа се че и за детето ми беше прав че и да извадим сливицата не е там проблема Излекувал е мои познати от рак гуша и какви ли не историй Не ти пречи да опиташ От цяла България ходят хора при него Има деца които са проходили и проговорили благодарение на него Аз лично почти вече не ходя по доктори - не им вярвам - само той ми помага - дори и по отношение на душевен комфорт Ако проявяваш интерес ще ти дам телефон да си запишеш час - в Пловдив се намира Дано се оправи детенцето ти !"

Последният път като бях при него говорих с 1 жена, която ми каза, че и излекувал киста на яйчника 3-4 см. Сега не знам какво точно и лекувал, но жената каза, че била от Стара Загора и идвала специално заради него.

04.07.2013г- Днес отново минах от там и дочух за 3 случая:
1 -> Едно момиче, което се лекува от 1 седмица при него каза, че я "същисал" като познал, че има прегъната жлъчка.... а тя не му била казвала за това. За 1 седмица пиене на чай и намаляла тежестта и жлъчката. Разказа също, че нейни колеги са ходили при него и са много доволни. Единия имал камъни в бъбреците и искали да го взимат в болница. След 2 седмици пиене на билките лекарите му казали, че няма нужда да влиза в болница, защото всичко е разбито. Тъщата на другия имала задебелен глас, като на мъж. За 2-3 месеца я излекувал.
2 -> Друга жена разказа, че имала бучка на ръката. Стопил я е!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 10:00 от sylya

# 4
  • Пловдив
Сега да споделя и аз. Детенцето ми е на 7 години, когато беше на 2 започнах да и излизат огромни обриви по тялото. Естествено заведох детето на кожен лекар и диагнозата беше уртикария, която обаче не се установи от какво е тъй като никога не сме тестували детето(по лекарска преценка). Общо взето казваха че има алергия. И таказапочнахме да пием антихистамини. Когато единият спираше да действа,изписваха ни друг.
И така 5 години. Миналата година обаче през октомври така силно се обрина, че цялото и тяло и лицето дори беше в обриви.И тогава ми падна пердето дето се вика и заведох детето си при него.
Човека ми каза, че детето ми няма алергия а това е реакция на организма от имунизациите. Обясни ми също че детето е претрупано с лекарства(бяхме постоянно с хрема зяла зима).
Даде ми наши български билки, посъветва ме ако детето се разболее да отида при нето за да не го блъскат с лекарства.Вече шест месеца детето ми си пие билковият чай.Цяла зима не се е разболяла.
Общо взето съм страшно доволна от този човек. И аз не знам какво точно лекува, но нас ни помогна много. Вече 10 месеца откакто сме спрели антихистамините и детето ми не е имало оттогава тези обриви.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/Urtikar … rtikaria_Fuss.jpg

Ето така се обриваше детето ми.

# 5
Здравейте,днес посетих въпросния билкар и останах много доволна поне от диагностиката,която ми постави.Аз като цяло отидох при него за отичане на крайниците при топло време и само това му казах, а той добави и доста неща, които наистина си бяха така.НО най-много ме изуми с едно нещо,за което ваобще не споменах, аз дори и не съм говорила само казах с 2 думи за това което идвам, той говореше през  цялото време, та нещото с което ме изуми беше въпросът боли ли те десния яйчник-съответно аз не знаех как да реагирам,защото не съм се замисляла,че точно яйчникът ме боли, тъй като ходя често на гинеколог и са ми казвали,че са в отлично състояние.Но наистина от 2-3 месеца ме наболява мястото и аз си мислих,че може всеки момент апендицитът(извинявам се,ако не се пише така,надявам се разбирате) ще стане за операция, а то какво било яйчникът,имала съм малки кистички.... просто нямам думи и с това ми обясни защо от време на време имам обилно бяло течение, но не постоянно, не помня думите точно, но както и да е.
А отидох при него тъй като ми го препоръча майката на приятеля ми.Преди няколко месеца тя беше много зле.Тъй като навлиза в менопауза и имаше проблеми с цикъла.Откриха и преди повече от 7-8 месеца миома, правили са и кюретаж,но тази година март и май месец беше много зле през тези 2 месеца мензисът и не спря нито за ден,никакви хапчета не и помогнаха, преди това и помагаха когато ги пие, но когато и спре пак същото, та лекарката й каза,че трябва да и отстранят матката,без това не и трябвала(пфффффффффффффф) и й е дала направление за хирург, но се сетила преди години за някаква нейна колежка която е излекувам от подобно нещо,прерастващо в рак(нещо подобно беше), та тя отиде и до 1 седмица и спря цикъла.След това започна да изглежда много по-добре,започна да си отслабва, а иначе пълнееше без да яде,беше чудо...Заведе и една нейна приятелка при този билкар, на която и изтръпвала едната ръка, но не знаела защо и той и е казал,че заради превитата жлъчка(а тя наистина преди години са и казали лекари,че има превита жлъчка) и вече от 2рата седмица започнала да усеща облекчение.
Извинявам се за леко объркания пост,но в момента съм доста разконцентрирана, но въпреки това исках да споделя Simple Smile  Peace

# 6
zdravei anomis i vsichki vie koito sigurno imate nujda ot pomosht i se kolebaete dali da posetite tozi strahoten chovek koito me vdigna na kraka samo za 5 dni.povqrvaite mi 4 godini hodih po lekari i vsichko beshe bez rezultat.kazaha mi za veselin ivanov ot plovdiv i s posledna nadejda otidoh,no toi me nakara da ahna.obesni mi vsichko na razbiraem ezik a ne kakto lekarite s tehnite termini i ne propusna nito edna bolka koqto imah v sebe si.priloji mi kompleksno lechenie na organizma i ostanah vazhitena ot rezultata.lekuvashe me ot preganata jlachka.kista na qichnika shipove na vrata i ote drugi .ne iskam da gi izbroqvam.ot tejkata rabotata v chujbina bqh se prevarnala v ruina.bqh zagubila energiqta si i chuvstvoto che sam mlada jena.blagodarna sam mu mnogo.zavedah i maika mi pri nego a tq pieshe lekarstva ot 12 godini za orosqvane na mozaka imashe i strahova nevroza i obshto vzeto maika mi na 8 den ot lechenieto si izhvarli vsichki hapcheta i sega se chuvstva prevazhodno.NE SE BAVETE I NA SE DVUOMETE DA GO POSETITE NQMA DA SAJALQVATE.jelaq uspeh na vsichki vi.  bouquet

# 7
Радвам се,че има толкова доволни хора и че всички вече сте добре! Аз също съм от групата на доволните. В продължение на месеци ходих при какви ли не доктори,за да установят от какво е моята кашлица, която продължаваше близо година. Не бях боледувала, не съм пушачка, нямах животни в нас, задаваха ми всички тези въпроси,за да разберат възможната причина. Накрая ми казаха,че имам астма, при което доктора каза,че не му се иска да поставя това като диагноза, но го направи. След това отидох за първи път при Веселин Иванов и когато му подадох всички изследвания, листи в които е описано за моята астма, той започна да се смее и каза да си ги държа за спомен, че нямам никаква астма,алергия или нещо подобно. Всъщност отидох за кашлицата,която ме измъчваше толкова дълго време,а той ми каза още 2-3 неща, които бяха 100% верни. Пих няколко месеца неговите билки и вече нямам помен от кашлицата! В този период не съм боледувала, кожата ми беше по-чиста от всякога и като цяло ми се отрази много добре това лечение. След това го препоръчах на 4 души и всички са останали много доволни! Късмет на всички,дано има повече излекували се!  Hug  Praynig

# 8
Zdravejtte momicheta! V tazi tema bih iskala da spodwlim imformaciq za dr. B. IVANOV. Takava tema ima, no nikoj veche ne pishe tam, iskam nqkakvo info I adres na tozi chovek. Ako nqkoj moje da mi pomogne.
.

Общи условия

Активация на акаунт