Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 100
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
И аз да се запиша.
Много съм доволна от услугите в Енигма. Купувам си редовно ваучери за там. Само се чудя.. newsm78 цените на ваучерите винаги са около 30 лв за процедура в промо сайтовете, а цената на реалната цена за процедура я дават някъдеее висоооко в небето. Дали не преувеличават....

# 331
  • Пловдив
И аз да се запиша.
Много съм доволна от услугите в Енигма. Купувам си редовно ваучери за там. Само се чудя.. newsm78 цените на ваучерите винаги са около 30 лв за процедура в промо сайтовете, а цената на реалната цена за процедура я дават някъдеее висоооко в небето. Дали не преувеличават....
След като си редовен клиент, значи си наясно с нивото - на козметика, техника, персонал. Според мен за някои неща имат повече от прилични цени и без ваучер: http://rio.bg/oferta/2085/kavitatsiya-chrez-neinvazivna-subderma … -tsentrove-enigma
Според мен едночасова кавитация на всички изброени зони с последно поколение техника си струва и за 72 лв. По-скоро цената на Ализа бюти е странна, за да не кажа смехотворна -  60 лв за кавитация на участък 10 х 20 см, не коментирам мазенцето, в което им се помещава апарата  Mr. Green

# 332
Купих ваучер за ресторант Острова,та ще видим !
И аз си взех! Peace
Оценката ми е 9/10,като храната беше добре и като количество и на вкус,но обслужването беше зле,голямо чакане падна.
В неделя след 14 часа бяхме там, 10 деца, 12-14 възрастни. Без ваучер. Бири - в кутийки, даже не наливни, ги чакахме един час, салатите започнаха да пристигат половин час след бирите, след тях мезета, някои са дочакали основното, аз лично след два часа си тръгнах гладна. За храната не мога да кажа как е, но обслужването е трагедия. Направили хората ресторант, красиво, приятно място. Но персонала проваля бизнеса, тотално и необратимо, за жалост.

# 333
www.rio.bg/oferta/2211/detska-fotosesiya-s-razlichni-dekori-i-ak … bronyar-fotografi - Момичета страхотна фото сесия - > снимах малчугана и съм много щастлива. Професионални декори,страхотно обслужване и се намира точно до реновираният парк в който разхождам детето си. От доста време търсих такава оферта Simple Smile просто късмет.Горещо препоръчвам!

# 334
  • Пловдив
Какво ще кажете за тази оферта за масаж е...http://www.deals.bg/Antitseluliten-masazh-s-med-na-tseni-ot-6lv- … erm=NL-OtherDeals

# 335
# 336
# 337
  • о`майна лунна нощ е
От кога ги чакам  Hug
http://grabo.bg/sushi-set-s-32-hapki-za-vseki-vkus-0s72h
Бяха пуснали оферта в края на август 2012 г. .... цяла година ги дебна!
Количество, качество и обслужване - 10/10!

# 338
От кога ги чакам  Hug
http://grabo.bg/sushi-set-s-32-hapki-za-vseki-vkus-0s72h
Бяха пуснали оферта в края на август 2012 г. .... цяла година ги дебна!
Количество, качество и обслужване - 10/10!

За разлика от сушито в Хепи на Новотела. Такова "обслужване" в Хепи не съм мислела, че може да има. 30мин. чакахме да ни вземат поръчката, накрая поръчахме на управителя, който явно забравил да я предаде на сервитьорите, още 50мин и напомняне на 2 сервитьорки докато получим дори пиенето. Не донесоха изобщо част от поръчаните неща, но не бяха забравили да ги включат в сметката. След като ги поисках въпреки това и още 15мин никой не дойде, си извадих съответната сума от сметката и си тръгнахме. Повече на Хепи на Новотела, благодаря!
Сушито обаче беше без забележки, но останалото помрачи вкуса му. 
Crossing Arms

# 339
  • о`майна лунна нощ е
Госпожо Смехуркова, ама че неприятно се е получило  Confused Последните ми две посещения в Хепи на Новотела, си бяха прилични. Имаше едно объркване в чиниите ни последния път. Бяхме три момичета. В порциите суши на две от нас бяха сложили вместо 4, 3 вида хапки, но в същото време точно липсващите ги бяха направили двойно количество в чинията на другарчето. Та се компенсираха нещата. Само където обикаляхме с клечките по чуждите порции.

А отзивите ми за Суши шопа са от миналата година все пак. Но сравнено с Хепи смело мога да заявя, че хапките са по-големи. Колкото до самата оферта - обърнете внимание, че в Хепи е само за консумация в заведението, а в Суши шопа - се взимат за вкъщи или ви ги карат срещу 1,50 лв. у дома.

# 340
Аз харесвам сушито в Хепи, другаде в Пловдив суши не съм яла, но се доверих на препоръката и взех от Суши шоп сега. Още повече, че ваучерът е до юли . Ще споделим взаимно отзиви след това.

# 341
  • Пловдив

Вече два пъти съм взимала суши от въпросния магазин и съм била много доволна. Затова си взех още два ваучера  Laughing

# 342
А някой може ли да ми каже освен до Новотела и на главната на х-л България, друго Хепи има ли в Пловдив?

# 343
  • Пловдив
А някой може ли да ми каже освен до Новотела и на главната на х-л България, друго Хепи има ли в Пловдив?

Срещу Баумакс.

# 344
15 лв. професионална фотосесия цък

Общи условия

Активация на акаунт