Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 195
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Ние снощи бяхме в Оноре,забележки нямам,пицата беше вкусна и направена навреме.Отново ще отидем със сигурност.

# 541
  • София
Пак са пуснали ваучери за Златна Круша: http://grabo.bg/pitza-i-salata-06bh2bf  newsm44 Препоръчвам горещо!  newsm10

Я кажете колко са големи големите пици. А и салатите как са? За мен ще си взема варианта с малка пица, но за мъжа ми се чудя каква да е. Ящен е, но все пак има салата и сладолед.  Laughing

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 10:29 от Тaня67

# 542
  • до най-прекрасния мъж
Малките пици се водят детски. Можеш да видиш грамажа им в снимките към офертата. Моят мъж се наяжда с една голяма. Взимали сме и една голяма със салата общо за двамата, той остава леко гладен.

# 543
  • о`майна лунна нощ е
Ами грамажът .... малката е малка. Но аз бих се наяла с нея, при положение, че има салата и десерт. А голяма - преяждаш. Грамажът е като за мъж с апетит.

# 544
  • София
Благодаря ви! Ще му взема голяма, че да не остане гладен.  hahaha

Извинявайте за въпроса, но снимките ги бях пропуснала.  Embarassed

# 545
  • Sunshine state
Давам абсолютно 10/10 за тази оферта.
Зъбките ми светят.Докторът е много внимателен и обстойно почиства зъбния камък-не остави нищичко.Накрая полира зъб по зъб с паста.Получих и обещания подарък-вода за уста "Листерин". Peace

# 546
Пак са пуснали ваучери за Златна Круша: http://grabo.bg/pitza-i-salata-06bh2bf  newsm44 Препоръчвам горещо!  newsm10

Я кажете колко са големи големите пици. А и салатите как са? За мен ще си взема варианта с малка пица, но за мъжа ми се чудя каква да е. Ящен е, но все пак има салата и сладолед.  Laughing

Ние отидохме на обяд и си хапнахме и супа. По мое мнение в Златна круша правят най-вкусната супа  Simple Smile Аз си поръчах салата Венеция и изобщо не ми хареса - зелето и морковите бяха ужасно сухи и не мисля  да повторя някога Naughty Пицата за сметка на това беше прекрасна, както винаги. Но за тези, които възнамеряват да посетят заведението в Центъра (на Отец Пайсии), трябва да кажа, че има нови момичета в персонала и препоръчвам да повтаряте по няколко пъти какво искате, за да сте сигурни, че са ви разбрали. Ние не го направихте и накрая вместо 2 соса, платихме 4! Последните 2 ни бяха донесени с десерта и изобщо не ги пипнахме... По същото време пристигнаха около 40 туристи и заеха цялото заведение, такава глъчка се вдигна, че побързахме да си тръгнем и прежалихме парите за сосовете, както и рестото, тъй като новата сервитьорка забрави да ни върне, след като ѝ бяхме оставили и бакшиш.  newsm78 Явно е решила, че не е бил достатъчно голям, де да знам  Joy
Десертът (домашен сладолед с орехи) беше много вкусен! Едното за сметка на другото  Laughing Давам оценка 8/10!  Sunglasses

# 547
http://rio.bg/oferta/2535/proyavyavane-na-snimki-za-15-min-50-br … -10h15-za-7-99-lv - 10 / 10  няма такъв кеф за 30 мин. ми изкара снимките момчето,че дори се беше заиграло да пооправя тези с по лошото качество .... Много добра оферта!Горещо препоръчвам.

# 548
Мм, това фото е до нас, изкарвали сме снимки там, добре работят  Peace

# 549
Мм, това фото е до нас, изкарвали сме снимки там, добре работят  Peace
Никъде не са се заигравали така да оправят снимките... каквито им дадем това вадят Simple Smile Браво на момчето спечели ме като клиент и без ваучер!

# 550
  • Sunshine state
http://rio.bg/oferta/2535/proyavyavane-na-snimki-za-15-min-50-br … -10h15-za-7-99-lv - 10 / 10  няма такъв кеф за 30 мин. ми изкара снимките момчето,че дори се беше заиграло да пооправя тези с по лошото качество .... Много добра оферта!Горещо препоръчвам.
Възползвала съм се от техни оферти и винаги съм оставала доволна.Взех ваучер и сега.  Peace

# 551
  • Пловдив
Пак са пуснали в Гработо офрта за ресторант Магура ! Бяхме миналата вечер там и останахме изключително доволни от храната и обслужването ! Порциите отговаряха на грамажа и понеже не можахме да изядем всичко ни го сложих за в къщи ! Оценка 10/10

# 552
  • Sunshine state
Only,а къде точно се намира ресторантът? Иска ми се и аз да взема един ваучер. Simple Smile

# 553
  • Пловдив
Only,а къде точно се намира ресторантът? Иска ми се и аз да взема един ваучер. Simple Smile

То и аз съм една обяснителна  Grinning Намира се срещу Панаира,в хотел Авион  Peace

# 554
  • Sunshine state
Ооо,да,сетих се.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт