Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 269
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
# 586
@Малайза, лично аз бих избрала първият вариант. От доста време ходя на почистване на лице, ходила съм при различни козметички, и разбирам че каквото и да пишат и в двете оферти става въпрос за най-обикновено почистване на лице (пара, стискане на пъпки и маска) Та, мисълта ми е, ако все още не си избрала- спри се на първата обява. Ще минеш тънко + това, използваната козметика е медицинска. Явно в другият салон са надути цените по принцип и не ти правят никаква отстъпка, понеже цените като цяло за почистване на лице варират от 20-25лв.

ПП: Отделно мога да ти препоръчам козметичка, която работи отлично и е много съвестна в работата си. За почистване на лице взима 23лв, а за тези пари прави доста неща, някой от процедурите не са ми ги правили в други салони, където съм била. Успех с избора! Wink

# 587
  • Пловдив
@Малайза, лично аз бих избрала първият вариант. От доста време ходя на почистване на лице, ходила съм при различни козметички, и разбирам че каквото и да пишат и в двете оферти става въпрос за най-обикновено почистване на лице (пара, стискане на пъпки и маска) Та, мисълта ми е, ако все още не си избрала- спри се на първата обява. Ще минеш тънко + това, използваната козметика е медицинска. Явно в другият салон са надути цените по принцип и не ти правят никаква отстъпка, понеже цените като цяло за почистване на лице варират от 20-25лв.

ПП: Отделно мога да ти препоръчам козметичка, която работи отлично и е много съвестна в работата си. За почистване на лице взима 23лв, а за тези пари прави доста неща, някой от процедурите не са ми ги правили в други салони, където съм била. Успех с избора! Wink
Искам и аз координати Peace

# 588
  • о`майна лунна нощ е
Ето една прекрасна оферта за книжки на издателство Клевър бук.
С деца на 4 г. и 7 г. и имаме вкъщи от тях /не тези от офертата, сега взех ваучери и за тях/ и хлапетата се забавляват много. Препоръчвам ги   bouquet

http://grabo.bg/aktivni-karti-0bmmt

# 589

Искам и аз координати Peace

И за мен, моля  Praynig

# 590
  • Пловдив
Ето една прекрасна оферта за книжки на издателство Клевър бук.
С деца на 4 г. и 7 г. и имаме вкъщи от тях /не тези от офертата, сега взех ваучери и за тях/ и хлапетата се забавляват много. Препоръчвам ги   bouquet

http://grabo.bg/aktivni-karti-0bmmt
Ние пък имаме малките активни карти (2-4г.) и на дребния са му много интересни.
Взехме ги от панаира на книгата (или там както се водеше изложението пред пощата) за 16лв, така че цената е повече от добра Peace

# 591
Момичета,днес бях на маникюр в Ализа Бюти по тази оферта http://grabo.bg/plovdiv/manikiur-0ftfth8.Много държа да споделя,че такъв "маникюр" ми правят за първи(надявам се и за последен) път в живота.Ако бях се оставила на 6 -годишната ми дъщеря по-добре щеше да ме направи.Няма такава некадърност.И да офертираш маникюр с OPI,а да имаш точно 7 такива лака-извинете!22 мин ми беше процедурата,обикновено без рисунки ми отнема около час,където и да съм ходила.Изумих се-то криво,то непочистено,то влакънца от памука се замазаха с лака,то лакирването като техника супер зле,нямам думи.Че е 3.90 -3.90 ама за мен тия пари са хвърлени ей така на пътя.Прибрах се,оправих си ноктетата,изтрих и лака даже и се лакирах сама.Много зле,много!И се чувствам супер тъпо ,щото имам още 1 ваучер #Cussing out

# 592
@mystic woman и Gex , козметичката има два салона. Единият се намира на Сточна гара. Отдясно в уличката, на светофара посока автогарата. А другият се намира на 5-10мин. от търговски център Гранд, до една детска градина (ако не се лъжа "Малкият принц"). Казва се Надя Ангелиева, работи от пон. до събота, тел. 0887464220
Надявам се съм помогнала  Peace

# 593
  • Sunshine state
И ние с колежката не останахме доволни-нейния се обели на няма и 2-рия час,а моят на следващия ден. Лаковете освен малко,ми се сториха и доста стари. Чак час за маникюр без декорации е пресилено,но наистина момичето хич не се старае... Rolling Eyes

# 594
Момичета , търся ваучер за почистване на лице с УЗ - изпитана козметичка, споделете нещо!

# 595
Какво е УЗ newsm78

# 596
  • Cyprus, Пловдив
Ултразвук?  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 597
Да - ултразвук  Laughing

# 598
  • До хладилника, който обичам
Момичета,днес бях на маникюр в Ализа Бюти по тази оферта http://grabo.bg/plovdiv/manikiur-0ftfth8.Много държа да споделя,че такъв "маникюр" ми правят за първи(надявам се и за последен) път в живота.Ако бях се оставила на 6 -годишната ми дъщеря по-добре щеше да ме направи.Няма такава некадърност.И да офертираш маникюр с OPI,а да имаш точно 7 такива лака-извинете!22 мин ми беше процедурата,обикновено без рисунки ми отнема около час,където и да съм ходила.Изумих се-то криво,то непочистено,то влакънца от памука се замазаха с лака,то лакирването като техника супер зле,нямам думи.Че е 3.90 -3.90 ама за мен тия пари са хвърлени ей така на пътя.Прибрах се,оправих си ноктетата,изтрих и лака даже и се лакирах сама.Много зле,много!И се чувствам супер тъпо ,щото имам още 1 ваучер #Cussing out

Пиши съобщение на Грабо и искай анулиране на ваучера и парите обратно. Аз съм връщала ваучери заради услуга, неотговаряща на описанието в офертата.

# 599
  • Пловдив
Момичета, скоро да сте попадали на оферта за почистване на лице от салон Куин? Или такава процедура в салон в широк център?

Общи условия

Активация на акаунт