Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • на вълнолома
как ги правите тези фокуси с снимките на подпис и в отговорите newsm78,на мен не ми се получават нещо

# 181
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро  Hug
Много ви изтървам,но ще наваксвам някога
Рени

Айде аз уфейквам,че работа ни чака.Той е сериозен Laughing

# 182
Добро утро!  Hug

Ганушка  Hug

И за тези,които им се хапва сладичко Simple Smile

До късно сте нищили ФЕмир,не че на мен ми пречи,даже ви се радвам. Simple Smile Абе жалко,че нищо не се разбра имало ли е нещо или не,но може би така е трябвало да стане.Ще видим занапред какво ще става.  Peace

И нашичките  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 08:12 от romanti4ka

# 183
Добро утро, КРАСАВИЦИ!!!
Някой наясно ли е в датата вече няма ли го 1 сезон? Виждам само 3 файла?

# 184
Добро утро, КРАСАВИЦИ!!!
Някой наясно ли е в датата вече няма ли го 1 сезон? Виждам само 3 файла?

Имаш лс.

# 185
Good  morning angels

хората заспиват четейки книжка в ръка,а аз с вас.... Mr. Green,не ме гледайте че съм в темата..спинкам си   Joy,много се смях преди за заспя снощи с видиоклипа...тя и Ирка писала ooooh!...много са зле просто нямам думи
Тома неверни а Неви-аз съм от тея ОКО ДА ВИДИ РЪКА ДА ПИПНЕ,докато не ги видя ръка за ръка Ч и Х...и не пипна достойнството  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy,няма да твърдя нищо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пийнете си ангелското ми кафе,че дяволчето ми се показва от рамото  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 08:34 от anilevI

# 186
# 187
Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДИЗАЙНА НА НОВАТА МИ ЧАША ЗА ОФИСА  Joy Joy Joy

# 188
Иве,  Hug  Най-добре обаче си пий кафето с тази чаша само на работа,че у дома на мъжа ти едва ли би му харесало  Laughing

# 189
ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАМ КАТО ВИДЯ ЧААТАЙЧО...МОКЪР

Скрит текст:

Rolling Eyes

# 190
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Ганушка,  Hugблагодаря за кафенцето и закуската!  bouquet

Вани, Hug разкошно подредена маса, а за сладичкото да не говорим...  bouquet

Иве, Hug за ангелското кафенце!  bouquet Да ти е честита новата чаша за офиса...разсмя ме рано сабахлян... Joy

Хубав ден и успешна седмица, момичета! Heart Eyes

# 191
Иве,  Hug  Най-добре обаче си пий кафето с тази чаша само на работа,че у дома на мъжа ти едва ли би му харесало  Laughing
ОООО разбира се  Whistling Stop,имам още няколко процентс нормална мисъл  Joy Joy...даже мисля да го направя keep calm and love GU  bowuu

ох като си видях последния пост  и се изхилих супер  яко,дребния подскочи  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 192
# 193
с палтото на Левент,което даде на Ферия след като тя остана по нощница....после лекинко Емирчо го поноси  Joy

# 194
ето го бе ето го момчето ми бе.....(с по дълга и светла косица като на аватара ми  Sunglasses...явно от слънцето изсветлява лекинко...харесва ми,макар че тук е по скоро осветлението)

Общи условия

Активация на акаунт