Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
по натам с успокоителните в ръка иначе линейки трябва хвърчат да ни прибират doctor

# 511
Скрит текст:

тука с кой е  newsm78 newsm78 newsm78
С Бату е, той ходеше с гумени ботуши и имаше някаква поддържаща роля в екипа.
Звездичке, привет. Hug
Наближава края на ФЕмирските мъки към този момент, катастрофата наближава.

# 512
Наближава катастрофата сега ще има сдобряване но при стрелбата ще има дежа вю.

# 513
По времето на Анадолски Орли.

http://www.facebook.com/photo.php?v=503811583010247

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
оххх ние ще сме склерози до стрелбата,ще се чудим защо казва дежа вю Joy

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥
По времето на Анадолски Орли.

http://www.facebook.com/photo.php?v=503811583010247
   и там е голям симпатяга Heart Eyes

# 516
Е чак пък толкова най-много да сме остаре ли с 2-3 години. Ама ще има дежа вю.

# 517
Добър вечер

на   avi10, bibisita, darida65, dianehri, galq_222, iitina, Jane2013, kremito_06, littlexsecrets, madlenches, magitobg1, MrsPetrova, Neidjal,  raleto81, sissi_6, timbaloid, tonika2006, АЗАЗ, Г-жа Нервакова, Ирка.84, Мерисън, Пеца (+ 1 Скрит/и) и 35 Гости преглежда(т) тази тема.  Hug Hug Hug

друга вечер когато има ОС сте повечко newsm78

Благодаря за темата  Hug

За  поредния преведен епизод  Hug
За всички снимки ,клипове,колажи и всякакви вкусотии който сте публикували  newsm20

Сега  се връщам назад да ви изчета подробно ,да видя какви сте ги вършили днес  Laughing

За тази класация аз съм приготвила това.

# 518
Добър вечер, Ели. Hug

# 519
  • в подножието на планината

Наде, Hug

На мен серията ми хареса: ревнуващи се ФЕмир, още по - врътнала Джансу, мазен Халилудко, тъжна Ханде, кипнал Чепик и не на последно място единствения човек- Сехер, който успя да види очевадното - Фериха не обича Халил и че тази работа няма да я бъде... Mr. Green

# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
идеално как ги е взела на прицел давай и без мерник все ще си на печалба Joy

# 521
Скрит текст:
Добър вечер

на   avi10, bibisita, darida65, dianehri, galq_222, iitina, Jane2013, kremito_06, littlexsecrets, madlenches, magitobg1, MrsPetrova, Neidjal,  raleto81, sissi_6, timbaloid, tonika2006, АЗАЗ, Г-жа Нервакова, Ирка.84, Мерисън, Пеца (+ 1 Скрит/и) и 35 Гости преглежда(т) тази тема.  Hug Hug Hug

друга вечер когато има ОС сте повечко newsm78

Благодаря за темата  Hug

За  поредния преведен епизод  Hug
За всички снимки ,клипове,колажи и всякакви вкусотии който сте публикували  newsm20

Сега  се връщам назад да ви изчета подробно ,да видя какви сте ги вършили днес  Laughing

За тази класация аз съм приготвила това.

Hug Само аз ли съм скрита Laughing

Супер предложение за любимците ни Mr. Green

# 522
Kaк се ревнуваха нашите хора..  Laughing Фериха като видя Емко с онова момиче направо подивя.  Laughing
Наистина в тази серия всички бяха тъжни.. Ханде, Емир, Корай, Фериха..  Rolling Eyes Да се оправят вече нещата, че ми писна да ги гледам така.
Ии.. как брутално свърши серията.  ooooh! Mr. Green

# 523
Наистина само Сахерлита прозря истината, че Фери не обича Халил, защото другите имам чувството, че нарочно се правят, че не виждат очевадното и са си сложили капаци на очите, или са толкова тъпи, че не забелязват отвръщението й от Халил, в което се съмнявам, по-скоро така им изнася да са слепи когато им изнася.

# 524
Най-правилното беше Сехер когато каза че виждала че Фериха не обича Халил защо само баща и не вижда да му дадем очила.

Общи условия

Активация на акаунт