Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 921
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Добър ден на всички. От рано рано сте започна ли да обсъждате Чаги ами оставете го поне да се наспи. А снощи гледах филма с Хазал не е  лошо даже ми хареса.

# 211
Добро утро от мен.Не е честно пък , довечера пак съм на работа и намя ОС...
Това  е много  Joy аз така лежах в/у гаджетата си в парка преди...той да не е на другия бряг Корай

Много скромно да си призная , че ненормалщината ми по Чаатай леко позатихна , вече си мисля и за други неща освен за него.което е много хубаво защото иначе можеше да се побъркам Wink

Лек ден на всички и гледайте филма довечера и от мен Grinning

# 212
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 213
Добро утро  Hug  #Cussing out
Скрит текст:
до блока имаше една сергия с зеленчуци запалили са я  Sad а по долу има една циганска която не е не е ли странно  Rolling Eyes

# 214
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 215
Добро утро на всички или може ми вече е добър ден. ! Laughing
Току-що гледах отново гледах 53 епизод, но преведен, все още имам сълзи по лицето от финалната сцена, още ме държи и исках да изразя съжденията ми, докато са пресни  Joy, хареса ми много епизода, развълнува ме, трогателен, емоционален, преживях всичко още един път, даже на моменти и по-дълбоко, защото вече разбирах какво си говорят.  Simple Smile Имаше хубави ФЕмирски моменти и определено Фериха ми хареса , държа се както трябва и поемаше всички удари с достойнство, но Емир не издържа на напрежението. Как успяват да се нараняват така дълбоко, като се обичат толкова много!?  Heart Eyes Ама Фери правилно постъпи като си тръгна. Но не оправдам и Емир. Не биваше шамар защото мразя всичко такова, но тя си го заслужи. Хем го пази и му спести, че майка му е идвала, хем му се нахвърли, ако и тя прекарала една нощ с Левент. За някой, на който сутринта си казал, че си плътно до него, а вечерта хипотетично му казваш, че и ти можеш за една нощ, накъде си, като него, си е направо жестоко. Той не е врачка за да знае, че майка му е говорила с нея, после и златотърсачката е доналяла масло в огъня. Незнам от къде го измислиха сценаристите този шамар  newsm78  newsm78  newsm78, той не е я удари, когато научи за лъжите й, на колко пъти се спираше, и удряше всичко друго - стени, но не и нея. Не знам кой е по-наранен от двамата след кавгата, но Емир се чувства и много виновен. Емир веднага, в час тръгна да я гони и му се бяха насълзили очите. Дори го дадоха и долу на улицата, слезнал гледайки към нея.Представете си само емоционалния вихър - отдръпна се от семейството си, преспа на инат, изнудват го и не може да го докаже докато не направи теста за бащинство, не може да осигури друго жилище за жената, която обича, тя му казва да си представи, че тя му е изневерила и като за капак я удари. Всичките проблеми са вътрешни и са повсеместни - като син и съпруг. А Фериа - семейството й се отдръпна от нея, психически я обработват свекървата и изнудвачката - все външни фактори. Истинския проблем е изневярата на Емир и последствията от изневярата.
И той не е прав - вместо да обикаля бреговете - да й беше казал, че няма пари и няма да има нова къща веднага. Докато продължават да не си споделят, ще има още такива ситуации.
Сълзите се стичат по лицето ми, боже каква мъка, Фери не заслужаваше това. Уж се спаси от бащай, брат й, които я биеха, при любовта си, а той така да се отнесе с нея, вярно и на него му изпушиха бушоните, но не може така! Олее, каква беше тази финална сцена, придружена от тази песен  ..... newsm45  newsm45  newsm45 Жал ми е за Фериха!Такъв психически тормоз от всякъде и за капак шамара на Емир! Момичета, разплаках се  и тази песен, и срещата, и с Ръза, и Мехмет, и Емир който съжали веднага. Ужасен край. На моменти може да сте усетили, че се раздвоявам, ама си мисля, че искам да оправдая и двамата, но не трябваше да се стига до шамар. Ох стига, че се отплеснах..... hahaha hahaha Joy Joy Joy

Момичета може ли да ми кажете коя е песента, с която завършва финалната сцена на 53 епизод, много ми хареса....бях е забравила.... newsm78

# 216
# 217
Кали всичките ти разсъждения относно Емир ги приемам изцяло и си обяснявам неговото държане, постъпки и премълчавания с една единствена дума ЕГО при него винаги е в повече и това му пречи във връзката с Фери, защото и тя има силен характер инат и гордост на квадрат  Peace
В реала може и да издържат може и да не издържат на всичко това и да заживеят щастливо такава двойка  Peace

# 218
skakalinka песента се казва deniz gunseli - Kalp Agrisi  Hug

# 219
Здравейте, темичката и този път е супер, но искам да обърна внимание на нещо. Някои от линковете, публикувани на 1 страница не са активни вече и си мисля, че би било хубаво ако могат да се подновят. Simple Smile Все още има много хора, които искат да си ги дръпнат, предполагам Simple Smile Хубав ден!

# 220
Привет момичета Simple Smile

Първо бих искала да благодаря на дамите, които превеждат и качват сериите.   bouquet

Изгледах филма на турски. После изнамерих текстове на английски към някои от сериите. Така стана по - разбираемо, но все пак друго си е със субтитри.

Сутринта изтеглих 53 епизод и довечера мисля да го изгледам с чаша ледено бяло винце в ръка.

За мен сериите от първата половина на втори сезон са най - вълнуващи. С нетърпение чакам превода на 37, 38 и 39 епизод.

Хубава и спорна седмица от мен Simple Smile

# 221
http://youtu.be/qx0ceRqIemI
Това е много силен момент и за това спомага песента.
От сутринто се ровя по старите темички да намеря нещо ама иок ,ще ми помогне ли някои имаше една сцена в болницата когато простреляха емир 61 маи беше нещо говореха за дежавю с Ферия.

# 222
Сис  Hug Много си чистичка,  Mr. Green честити ти дрешки  Crazy 

# 223
Здравейте  Hug

благодаря за кафенцата,закуските и всичко останало   bouquet  bouquet  bouquet

# 224
http://youtu.be/qx0ceRqIemI
Това е много силен момент и за това спомага песента.
От сутринто се ровя по старите темички да намеря нещо ама иок ,ще ми помогне ли някои имаше една сцена в болницата когато простреляха емир 61 маи беше нещо говореха за дежавю с Ферия.

Скрит текст:
Ф: Има неща, които трябва да кажа. Има много неща, които трябва да чуя от теб. Да приключим с тази глупост. Става ли?
Е: Помня тези думи от някъде.
Ф: Какво?
Е: Страхът.... Този път няма да стане така. Няма да стане както предишният път след катастрофата.
Ф: Емир, това...
Е: Дежа Вю. Този филм го видяхме преди това

Общи условия

Активация на акаунт