Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 933
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Сис  Hug Много си чистичка,  Mr. Green честити ти дрешки  Crazy 
Сис,мерси  Flutter  Heart Eyes

# 226
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Оха като ти видях и ми мина болката  Laughing Нещо днеска хич не съм в кондиция пффф алергията ли ме почва или просто съм си болна пфф ама като го видях ми стана по добре Simple Smile  Laughing

# 227
Информация за днешния епизод,който иска може да види .

Скрит текст:
На следващия ден е 6 годишнина от смъртта на майката на Джансу, това много много я разтройва. Хатидже и Гюлсюм вече се примират в селото си. Корай и Гюндже се скарват в универнситета заради диска Корай обвинява Гюндже. Мехмед и Сехер се сближават все повече с всеки изминал ден. Корай се опитва да се извини да Фериа за всичко станало, но тя му отговаря, че няма за какво да и се извинява, защото вината не е негова..Ханде се връща в университета, но от вида и си личи, че все още много страда, приятелката и Нехир веднага и разказва за изненадата на Емир за Фериа. Айсун се обажда на Емир и го кани на закуска на сутринта тя научава, че е болна от рак на гърдата. Зехра я боли сърцето като вижда как дъщеря и страда а тя не може да и помогне с нищо. Ръза и Вейсел наемат бюро за фирмата си. Ханде и Фериа се засичат в университета, Фериа се опитва да я игнорира, но Ханде я спира и я пита (Кога ще бъда нападната или злепоставена от нея. За всичко кога ще и го върне за всичко,Фериха и казва,че е много жалка,че интригата и не е помагнала и,че Емир вече е свободен.)Фериа сяда в кафенето и наблюдава как две момчета играят на джаги, след като те се махат тя отива до джагата и си спомня за Емир, как те играха заедно веднъж. В този момент идва приятелят на Емир, който харесва Фериа и я пита дали могат да играят заедно... Докато те играят идва ЕМИР, той гони приятеля си и започва да играе е Фериа... Емир печели тя му казва ТИ СПЕЧЕЛИ! той–СЪМНЯВАМ СЕ!!Ханде си събира дрехите и заминава за някъде без да си вземе телефона. През ноща Корай, Емир и Фериа не могат да заспят от мисли за любимите си хора, всеки от тях страда много. На следващия ден когато Халил кара Фериа до университета включва радиото, а в този момент свири песента, на която Емир И ФеРИА бяха в кола и не си говореха само се гледаха с ТЪЖНИ ПОГЛЕДИ.Фериа моли Халил да изключи радиото... Емир и Айсун закусват заедно и си говорят но тя не му разказва, че е болна. В университета Емир сяда в кафенето с едно момиче, но той го прави нарочно защото фериа седи на съседната маса... Фериа ревнува ядосва се и става. Когато излиза тя иска да си извади пръстена от джоба и да си го сложи на пръта, но от нерви го изпуска на земята. Тя се паникюсва и търси пръстена около себе си. Точно в този момент зад нея СЕ ПОЯВЯВА ЕМИР С ПРЪСТЕНА В РЪКАТА СИ И УЧУДЕН Я ПИТА:: ТОВА ЛИ ТЪРСИШ???

Релаксче ,честити дрешки  Hug  Извинявай как се казваш,че не мога да запомня всички  ви още

# 228
59 еп. - 1 сезон - разговор между Юнал и Емир:

Е: И как разбра?
Ю: Какво?
Е: Това, че искаш да се ожениш за мама?
Ю: Зададох си въпрос: "Колко минути мога да издържа без тази жена да е до мен"? Отговорът беше: "Николко".
Е: Толкова сте били щастливи. не сте можели един без друг.
Ю: Щастливи? Аз и майка ти .... Постоянно се хващахме за гушите. Ревност, кавги, скандали - страшна работа.
Е: Значи сте се оженили, за да се карате по-лесно? Резултатът е налице.
Ю: Не. Оженихме се, защото знаехме, че се обичаме до полуда, въпреки скандалите. Като в песните, нали знаеш: "Любовта е странно нещо. Обичаш без причина".
Е: "Даваш и живота си за един кратък миг".
Ю: Така е. Ако не си инат като мен, ще дадеш дори живота си заради един миг.

# 229

въпроснава измислена страница ФБ от вчера,днес е активна отново.

# 230
Дани,а на мен ми дава,че е неактивна.  Peace

Горките отчаяни съпруги  Laughing

# 231
Дани,добре се появила!Знаеш ли някоя програма за намаляване размера на снимката,като обаче получаваме адреса й веднага,без да я качваме някъде в албум?С английския съм зле,ама от ровенето понаучих някои неща.

# 232
Добър Ви ден Hug и благодаря за кафетата, и закуските.
Гледам засегнали сте снощи темата за ревността на Емир, бих добавили и респективно на Чаги. Та в тази връзка се сещам в момента за едно инфо от сета, в което писаха, че в една от почивките Хазал и Чаги отишли до отсрещното магазинче. Продавача направил комплимент на Хазал и Чаги реагирал остро с думите-какъв ти е проблема братле, или по-точно в този контекст са били думите му.
Та мисълта ми е, че много добре му се отдават сцените на ревнуващия Емир, защото самия Чаатай е ревнивец и то голям.

# 233
 Two Hearts Клоди, нерде си...  Two Hearts
Едно клипче от вчера за теб и Ани...
Скрит текст:

# 234
Добър Ви ден Hug и благодаря за кафетата, и закуските.
Гледам засегнали сте снощи темата за ревността на Емир, бих добавили и респективно на Чаги. Та в тази връзка се сещам в момента за едно инфо от сета, в което писаха, че в една от почивките Хазал и Чаги отишли до отсрещното магазинче. Продавача направил комплимент на Хазал и Чаги реагирал остро с думите-какъв ти е проблема братле, или по-точно в този контекст са били думите му.
Та мисълта ми е, че много добре му се отдават сцените на ревнуващия Емир, защото самия Чаатай е ревнивец и то голям.

Наде,привет!Че е ревнивец,е факт неоспорим,ама и друго ми прави впечатление...сцените на тъга,печал са му по-силно изразени,отколкото радостните...Явно мъката му е голяма... Peace

# 235
Снежи, не знам за такава програма
аз ги смалявам снимки,гифчета с ''photoscape'' и тогава ги качам в сайта и копирам адресите.

Но някое от другите момичета може да знае,може и да има такава програма не знам

# 236

Оха като ти видях и ми мина болката  Laughing Нещо днеска хич не съм в кондиция пффф алергията ли ме почва или просто съм си болна пфф ама като го видях ми стана по добре Simple Smile  Laughing
Лудостче, и аз нещо настивам  Rolling Eyes  Данито,аз съм Милена приятно ми е  Peace

# 237
Снежи, така е. И аз съм стигнала до убеждението, че му се отдават по-добре сцените, в които тъжи и ревнува, отколкото любовните(в началото). В последствие обаче, изиграваше и тези сцени с Хазалчето без притеснения, а и самия той беше казал в едно интервю с него, че е свикнал с Хазал и с нея правел всичко, което не можел да прави с приятелката си поради липса на време. Въобще не му повярвах на приказките за приятелката му фантом. Rolling Eyes
Колкото и да е прикрит един човек, все някъде, ще го изловят папараците с половинката му.  Тя и Хазал е прикрита, но все я щракаха, а него не, защото въобще няма реална приятелка според мен, по-скоро има, но е в мислите му.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 13:25 от Neidjal

# 238
Много моля,ако някои знае как се казва песента на Гюнеш от 6 еп. да пише Hug

# 239
Снежи, така е. И аз съм стигнала до убеждението, че му се отдават по-добре сцените, в които тъжи и ревнува, отколкото любовните(в началото). В последствие обаче, изиграваше и тези сцени с Хазалчето без притеснения, а и самия той беше казал в едно интервю с него, че е свикнал с Хазал и с нея правел всичко, което не можел да прави с приятелката си поради липса на време. Въобще не му повярвах на приказките за приятелката му фантом. Rolling Eyes
Колкото и да е прикрит един човек, все някъде, ще го изловят папараците с половинката му. Тя и Хазал е прикрита, но все я щракаха, а него не, защото въобще няма реална приятелка според мен, по-скоро има, но е в мислите му.

smile3501 newsm10
Дани,благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт