Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 985
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добър Ви ден Hug и благодаря за кафетата, и закуските.
Гледам засегнали сте снощи темата за ревността на Емир, бих добавили и респективно на Чаги. Та в тази връзка се сещам в момента за едно инфо от сета, в което писаха, че в една от почивките Хазал и Чаги отишли до отсрещното магазинче. Продавача направил комплимент на Хазал и Чаги реагирал остро с думите-какъв ти е проблема братле, или по-точно в този контекст са били думите му.
Та мисълта ми е, че много добре му се отдават сцените на ревнуващия Емир, защото самия Чаатай е ревнивец и то голям.

Той принципно и в интервютата си казва, че е доста ревнив в живота  Simple Smile

# 241
Лудостче,
Скрит текст:
в новия блясък пиши,че Емили правила Джош баща да не е бременна  newsm78

# 242
Миленке, Лудостче, оправяйте се бързо.
Снежи, не бих могла да ти помогна с програмка, защото моите дрешки са шити по поръчка, не съм ги правила аз.

# 243
Снежииии  Hug Heart Eyes
довечера с удоволствие ще го изгледам  Heart Eyes

# 244
Според има приятелка обаче тя била по -близко от колкото всички предполагаме. А относно епизода с престрелката в 60 еп. срещу 61 епизод. Тоест 61 епизод Емир беше малко груб според мен не може жена му да е до главата му и да се притеснява за него а той да се държи все едно нито му е жена нито нищо поне можеше да я остави да му държи ръката и на него му се искаше ама нали трябва да се прави на важен. А пък епизода с вечерята след като вече се знаеше че бебето не е от него на сутринта ми стана много тъпо за Фериха момичето толкова беше се постарала дори този път не се направи на заспала. Не знам обача амбицията и егото му играят много лоша жега. И аз искам да попитам как се казва песента която пее Гюнеш в 6 еп.

# 245
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче,
Скрит текст:

Е тука ме разби четох четох снощи ама това никъде не го видях ще погледна какво се пише по америсканските сайтове  Peace

# 246
Лудостче,
Скрит текст:

Е тука ме разби четох четох снощи ама това никъде не го видях ще погледна какво се пише по америсканските сайтове  Peace
Наде, Hug мерси дано е по скоро,че тези вируси  Rolling Eyes Лудостче,
Скрит текст:
долу в кишето  newsm78

# 247
Наде,даже ако не се лъжа самата Хазал беше споделила тази история в някакво интервю.  Peace

Снежи  Hug и аз нямам представа,за това,което питаш.Аз все ги качвам някъде Simple Smile

# 248
Снежи ,  Hug не ми благодари,аз не можах да ти помогна.
Скрит текст:
Но вече ава и гифчетата си ги правя сама с друга програма от клипчета,ако искаш някой определен момент  и в определни размери,пиши на лични - насреща съм.  

Вани , Hug страницата вчера я нямаше в харесванията ми,но днес я има.Като уж въпросите към Чаги и отговорите и коментарите са изтрити.

Галя,  Hug съгласна съм с теб за  61.Какво е това да и намеква дежа вю,както преди се върнала при него...много добре той знае вече всяка нейна грешка,всяка нейна лъжа ,от какво са били подтикнати....дори след кошмара в 43 ..как може още да и говори ,че била се върнала при него от страх,тя винага е искала да бъде с него ,така и не го разбра това момче.

Миленче,  Hug  и на мен ми е приятно Даниела

# 249
  • София
Снежи  Hug Аз използвам тази програмка за намаляване на снимките http://www.picresize.com/
дано да ти е от полза

# 250
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Релакс:
Скрит текст:
Последните новини са за шоуто в което са я оплашили и на 9-ти март са ходили на обяд в любимия си ресторант от където има снимки,но новина за бебе няма поне за сега не ето ги:

Ето го и стреса Simple Smile

# 251
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релаксче,аз така съм свикнала да ти викам,много як подпис имаш,абе като ги слагате такива мокри милост малко бе Hug Здравейте на всички Hug Hug Hug  нещо сладичко за след обед Party

# 252
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.online-image-editor.com/?language=Bulgarian   аз ползвам тази,може и анимирани да ги правиш с нея Simple Smile

# 253
Мацки кажете за Езел малко в скрит текст..той къв,тя каква е ..вземат ли се,какъв е края?що се стрелят,що я лови така злобно за шията...там има ли кекс Mr. Green

# 254
Релаксче,аз така съм свикнала да ти викам,много як подпис имаш,абе като ги слагате такива мокри милост малко бе Hug Здравейте на всички Hug Hug Hug
Ирка, Hug ами няма милост все пак взе да става горещо трябва да се разхладим някак  Mr. Green Лудостче,
Скрит текст:
бая я стресна тоя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт