Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Иве,
Скрит текст:
те втори сезон на Отмъщението сега го дават до 15-ти епизод са  Peace в замунда трябва да ги има епизодите  Peace

# 271
  • У Диспансера ...♥♥♥
ми Иве аз точно за там говоря че пак пита,докато не го изкопчи от нея не спря,като го чу вече много доволен и чак тогава я целуна така,че и вече и вика нищо не е интересува като чуха хеликоптера освен теб,а бе защо преди това не я целуна ами като призна тогава аааа ма страшен манипулатор е обаче Mr. Green

# 272
за 53 епизод и на двамата им беше много тежко.И Емир се чувства много виновен,затова което трябва да преживее Ферия и тя се чувства много зле ,като Разбра ,че Емир е платил да се махне от живота им,че е плащал на Сахер заради онзи тест.За това,което майка му ,и Руя и наговориха.Колкото и да е силна тя се съсипва.

Защо Емир плаща на Сехер,да и затвори устата с пари ,плаща на Руя,това няма как да не накара Ферия да се сети ,че искаше и на нея да и плати,чувства се объркана.

той купува всичко с пари един вид...за какво той плаща за честа,като те бяха женени ...това е убидно

На Емир не можа да понесе да чуе това ,което Ферия месеци наред се налагаше да търпи,поняса,преодолее и да е отново с него,само при един единствен въпрос той полудя,а хич не се замисли,тя как се чувства от всичко това,колко на нея и  е болно.

# 273
  • Варненска клюкарка
Момичета, много благодаря за огромния ви труд по преводите и че по този начин правите сериала по- достъпен и езика разбираем. 
Не съм и очаквала, че така ще ми хареса да гледам сериал на турски с БГ субтитри. Така е много по- яко, защото се долавя всяка емоция в гласовете на героите.
Супер сте   bouquet

Незнам дали сте го срещали но в този клип Ча гледа на кафе на интервюиращата го -от 7:36 започва момента  Laughing

# 274
той много добре знаеше тя за какво остана,яд го беше че тя не си признава,искаше да пречупи ината и,и този път тя да дойде при него а не той да бяга след нея и така стана де,много са горди и двамата и от там всичко  идваше,ама те затова се и привлякоха,аз имам долу горе същия характер като нея и я разбирам отчасти Simple Smile
И аз така мисля, но искаше да чуе причината за оставането й от самата нея. Това си пролича в серията, в която бяха в чифлика на Ханде-62.
Ирка, аххххх, тези ягоди, ами сега като не са сезонни и ми се преядоха. Rolling Eyes
Иве,
Скрит текст:
много е трагична любовта между Езел и Айшан и завърши със смъртта на двамата, въпреки, че някои казват, че този който се появи накрая без да показват лицето му е Езел. Rolling Eyes
На мен не ми допадна сериала, защото този постоянен паралел между настояще и минало ме отблъсна, на моменти не разбирах кой откъде се появи и защо и не го гледах редовно именно поради тази причина, но пък мъжа ми го следеше с интерес.
Зверче, привет и на теб, ако имаш нужда от някаква помощ, сигнализирай.

# 275
той много добре знаеше тя за какво остана,яд го беше че тя не си признава,искаше да пречупи ината и,и този път тя да дойде при него а не той да бяга след нея и така стана де,много са горди и двамата и от там всичко  идваше,ама те затова се и привлякоха,аз имам долу горе същия характер като нея и я разбирам отчасти Simple Smile
какво да ви кажа....ината не е толкова лошо нещо...ако всичко беше лесно ,нямаше да е интересно....приказка стара  колкото света,но е истина,в моя живот съм имала много инатлъци  Twisted Evil....рева ама се перча че не ми пука,то всяка жена изглупява я от гордост,я се унижава от любов,ама си е реална емоция ИНАТА...не смятам че преувеличават в сериала,малко ли им е на главата....добре изиграно,добре преживяно,аферим машала.....ашколсун
+ 1

То то ва с ината е real, малий аз къв съм...... Mr. Green

# 276
  • У Диспансера ...♥♥♥
 вижте му лицето бе,той в мига който осъзна какво е направил и щеше да умре Weary

# 277
Поредната истина в сериала.
Ханде така и не разбра, че именно и само тя, беше специалната жена в живота на Корай.

# 278
  • У Диспансера ...♥♥♥
   инатлъците и двамката

# 279
той много добре знаеше тя за какво остана,яд го беше че тя не си признава,искаше да пречупи ината и,и този път тя да дойде при него а не той да бяга след нея и така стана де,много са горди и двамата и от там всичко  идваше,ама те затова се и привлякоха,аз имам долу горе същия характер като нея и я разбирам отчасти Simple Smile
И аз така мисля, но искаше да чуе причината за оставането й от самата нея. Това си пролича в серията, в която бяха в чифлика на Ханде-62.
Ирка, аххххх, тези ягоди, ами сега като не са сезонни и ми се преядоха. Rolling Eyes
Иве,
Скрит текст:
много е трагична любовта между Езел и Айшан и завърши със смъртта на двамата, въпреки, че някои казват, че този който се появи накрая без да показват лицето му е Езел. Rolling Eyes
На мен не ми допадна сериала, защото този постоянен паралел между настояще и минало ме отблъсна,на моменти не разбирах кой откъде се появи и защо, но пък мъжа ми го следеше с интерес.
Зверче, привет и на теб, ако имаш нужда от някаква помощ, сигнализирай.

Наде  Hug Ще видя какво имам за 29 епизод.

# 280
ми Иве аз точно за там говоря че пак пита,докато не го изкопчи от нея не спря,като го чу вече много доволен и чак тогава я целуна така,че и вече и вика нищо не е интересува като чуха хеликоптера освен теб,а бе защо преди това не я целуна ами като призна тогава аааа ма страшен манипулатор е обаче Mr. Green
писна му 50тина епизода я преследваше в сериала до 62 преди да я целуне  Joy Joy Joy Joy

# 281
Скрит текст:
[img]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1363005083w.gif[/img
 вижте му лицето бе,той в мига който осъзна какво е направил и щеше да умре Weary
Така е, даже удряйки я и отмествайки ръката си се усети.
Издразних му се много, защото бяга от проблемите като баща си. Сам го каза на Корай пиейки вечерта, че хем иска да е с нея, хем иска да избяга, а и го правеше щом започнеха да се карат, все си вземаше връхната дреха и изчезваше.

# 282
   инатлъците и двамката
но така беше по интересно  Peace иначе,ако всичко беше по мед и масло нямаше да я има тръпката  Peace

# 283
  • У Диспансера ...♥♥♥
      тук направо спрях да дишам като видях как го надупчиха  Sad

# 284
Скрит текст:

инатлъците и двамката
но така беше по интересно  Peace иначе,ако всичко беше по мед и масло нямаше да я има тръпката  Peace
На мен честно казано, понякога ми писваше от тяхното гонене, ту единия, ту другия. На моменти ми идваше в повече тяхната гоненица като Том и Джери.

Общи условия

Активация на акаунт