Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Под Сините камъни
Юпииии newsm44 догоних ви.Мали от два дни ви чета,страшна работа сте.Ама много си ви обичкам.
Иве тия думи и моята баба ми ги е казвала(лека и пръст)много ми липсва.
Нямам търпение довечера да се прибера от работа да си изтегля серийката,за което големи  Hug Hug Hug на момичето което я е превело(не запомних кой беше  Embarassed)
Мале а какви снимки кте качвали вай вай(да използвам любимата реплика на Ивето)
Не съм споделяла с вас ама и на мен ми се струва,че са имали джиджи-биджи тия двамата.Немой такива страстни сцени да се изиграят толкова добре 100% са участвали и чувствата.
А тия от Фейса и на мен ми дава невалидна страницата  ooooh! не че им повярвам че е истинска ама викам чакай да се посмеем малко ама тръцки
Дур беее не мой си побликувам поста от вас

# 346
Тези във фейс страницата нямат спирка, ooooh!Емир насилил Фериха, тя била бременна от него, Емир целува друга, т.е Едже, нарочно пред Фери, тя му изневерила с Левент иииииииии........какво ли още не.  Shocked
При нас започва гръмотевична буря. #Crazy

# 347
Тези във фейс страницата нямат спирка, ooooh!Емир насилил Фериха, тя била бременна от негоq Емир целува друга, т.е., нарочно пред Фери, тя му изневерила с Левент иииииииии........какво ли още не.  Shocked

за сега нищо ново не са измислили,а може би клипа''Халил убива Зехра'' ,където я прострелва за 1ви път....кофтито е ,че много хора се хващат ,като не знаят.

но има смислени снимки и серии качват,затова няма да я махнат страницата.

# 348
  • Под Сините камъни
При нас започва гръмотевична буря. #Crazy

Наде при нас вчера имаше ,че и градушка валя всичко побеля все едно сняг  е валяло

# 349
Сис,Лудостче,
Скрит текст:
явно съм пропуснала,да не сте болни? Sad Ако да,бързо оздравяване.  Hug
Сис,
Скрит текст:
малко ме събори грипа  Rolling Eyes мерси  Hug

# 350
А могат и повече не сме видели какво могат да измислят за финал трябвало е да напишат сценария.Тогава щяхме да се чудим за Емир и Фериха кой какво има в повече.

# 351
на Гюнешчето песента Simple Smile видях че е пусната песента в темата ,това е друг вариант,лично на мен ми допада повече от предния  Peace

# 352
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мерси незнам дали съм болна или просто ми е некомфортно пфф при нас вали сняг пак  ooooh!

# 353
Здравейте, момичета.   wavey
Прегръдки на всички.  Hug

Лудостче, Миленче,  Hug оздравявайте бързо. Този грип все още не иска да се разкарва.  ooooh!

В страницата за ОС и аз на какви ли не глупости се начетох.  Rolling Eyes Нямат спирка тези хора. И все
брутални видеа пускат бее, човек да го е страх да погледне.  Mr. Green

При нас хем вали, хем слънце грее.  Laughing

# 354
Брутално било когато след предложението Фериха бягала от тях и се връща при Емир Mr. Green JoyЕееее чудя се ако тези същите направят страница на Езел как ще наричат сцените #Crazy

Лудосче  bouquetРая Hug

# 355
Ох, ще ме изгонят от къщи в най-скоро време!!! Цял ден ви чета ,гледам си серийките за незнам кой път и си живея в моят си свят! Така не съм изкуквала то години /същото ми се случва както като видях за първи път моя полудях за него и накрая беше мой - но сега какво ще правим Чагито е далеч а пък е и малко момчето на кака но нищо ще си помечтаем/ до тук добре но тази лудост трябва да спре но как ........................... аз незнам - моля ако някой знае да помогне Laughing Laughing Laughing

# 356
Привет Рая, Hug ,Пеца  Hug

ааа как бе,и финала измислиха

''появява се братовчедка на Емир,която убива Ферия и в 3ти сезон се разкрива''  Joy

# 357
Някои от Вас бяха питали,
Скрит текст:
как се казва песента, която Гюнеш пееше в 6ти епизод.
Поразрових се тук там из коментарите и открих, че се казва-Sende benim hatalarimdan birisin - sezen aksun, ти си една от моите грешки. Дано не Ви подвеждам, но преводача така ми преведе. Когато Диди превеждаше епизодите на ПЕ, преведе и текста й, много е смислен.

http://www.youtube.com/watch?v=dy3hys7Mr1c

# 358

''появява се братовчедка на Емир,която убива Ферия и в 3ти сезон се разкрива''  Joy
Mr. Green

# 359
Рая, Hug мерси Клоди ,и аз това се чудя  newsm78 мега брутално  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт