Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Под Сините камъни
Привет Рая, Hug ,Пеца  Hug

ааа как бе,и финала измислиха

''появява се братовчедка на Емир,която убива Ферия и в 3ти сезон се разкрива''  Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 361
''появява се братовчедка на Емир,която убива Ферия и в 3ти сезон се разкрива''  Joy
E това вече е брутално.  Mr. Green

# 362
При нас започва гръмотевична буря. #Crazy

Наде при нас вчера имаше ,че и градушка валя всичко побеля все едно сняг  е валяло
Пеца, при нас пекна слънце. #CrazyИ времето като нас, хората.
Да Ви кажа, че от толкова брутални сцени, преди да отворя фейс страницата, гълтам по едно валерианче, профилактично, за всеки случай, че не се знае, знае ли се какво брутално мога да скивам. Joy

# 363
Еееее чудя се ако тези същите направят страница на Езел как ще наричат сцените #Crazy

сериен убиец 1 сериен убиец 2 сериен убиец 3 ....те край нямат  Mr. Green

# 364
Сигурно имат в предвид Дзурлето, но тя пък не и е братовчедка Rolling Eyes а млечна сестрица. Joy

# 365
Пф,как могат да си измислят такива брутални несъответствия с действителността.  ooooh!

Имам чувството,че нарочно пишат така,че да има хора,които да им пишат и да им казват как наистина се е случило  Laughing

# 366
Еееее чудя се ако тези същите направят страница на Езел как ще наричат сцените #Crazy

rotfImao rotfImbo
Досиетата Х.

# 367
  • Под Сините камъни
При нас започва гръмотевична буря. #Crazy

Наде при нас вчера имаше ,че и градушка валя всичко побеля все едно сняг  е валяло
Пеца, при нас пекна слънце. #CrazyИ времето като нас, хората.
Да Ви кажа, че от толкова брутални сцени, преди да отворя фейс страницата, гълтам по едно валерианче, профилактично, за всеки случай, че не се знае, знае ли се какво брутално мога да скивам. Joy

Наде при нас си пече слънцето ама и май ще завали по някое време.Абе пролетно време.
Отивам да изпуша една цигара,да не изпишете темата докато дойда hahaha

# 368

rotfImao rotfImbo
Досиетата Х.
Joy Joy

# 369

брутално си е,ама за тях по брутално от това няма : как Ферия чува по новините  ,че Емир и Ханде са катастрофирали и припада  Laughing

Те си мислят ,че бебето е на Ферия и Емир, т.е за Руя още не знаят  Mr. Green

на годежа на Емир ,Емир бил се целувал с друга пред очите и  после Левент,като я целува,Ферия му била изневерявала  Mr. Green

до тук те не знаят за кървавите бойща Емир-Левент Емир-Мехмет,очаквам с нетърпение новите епитети ,които ще измислят за бруталност.

# 370
Ох, ще ме изгонят от къщи в най-скоро време!!! Цял ден ви чета ,гледам си серийките за незнам кой път и си живея в моят си свят! Така не съм изкуквала то години /същото ми се случва както като видях за първи път моя полудях за него и накрая беше мой - но сега какво ще правим Чагито е далеч а пък е и малко момчето на кака но нищо ще си помечтаем/ до тук добре но тази лудост трябва да спре но как ........................... аз незнам - моля ако някой знае да помогне Laughing Laughing Laughing
освен да загледаш нещо друго,аз се запалих по Малки тайни,интересен ми стана и АФК остана на заден план,даже още не съм гледала 26-ти и 53-ти преведен  представи си Peace незнам дали ще ти помогне,а и на мен бързо ми минават такива неща,не бих казала че съм изкуквала,нито чак толко запалена по Чаги и може би затова го преодолях този сериал така бързо.Пробвай може и да стане

# 371
Вяра, ми аз като не съм изкукала и запленена по Чаги, защо не мога да преодолея АФК и ФЕмир!? newsm78
Не бива и не бива, опитвам се да загледам друг сериал и все нещо ми куца, я сценарий, я актьори. Rolling Eyes

Cagatay with Direnc Aksoy.

# 372
Това била снимка на Хазал,докато пишела някакъв код  newsm78  Laughing Снимал я е Beyti Engin.

Татуировка на Джейда

Татуировката на Хазал

# 373
Вяра, ми аз като не съм изкукала и запленена по Чаги, защо не мога да преодолея АФК и ФЕмир!? newsm78
Не бива и не бива, опитвам се да загледам друг сериал и все нещо ми куца, я сценарий, я актьори. Rolling Eyes

Наде то всеки човек е различен Simple Smile знам ли и на мен как ми мина толко бързо при положение че беше голяма мъка и много рев по цели нощи с тях,ама взе че стана  Thinking и на мен не ми беше интересно в началото друг сериал,но аз съм тъпа и упорита и докато не вземе да ми хареса не се оставям и така станаха нещата. На мен пък друг проблем ми излезе с тези сериали,зарязах си почти всички други(американските имам в предвид) станаха ми безинтересни от към игра,не влагат така чувства като в турските,пълна каша стана хаха

# 374
И тук се е вредил, голям е позьор. Rolling Eyes
Çağatay Ulusoy [Maro Litra ft Sina - Unut Onu]

https://www.facebook.com/photo.php?v=162103783945316

Общи условия

Активация на акаунт