Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
ш много брутално Фериа избяга от тях за да иде при Емир мале мале ми ся ко ши прайм  newsm78  Mr. Green

ами Мехмет разбира и пребива Емир  Mr. Green

п.с аз даже не мога се сетя за кой момент говорят  Laughing ама видях клипче,когато Емир спасява Ферия,като Мехмет я водеше на село и пишеше ''Емир отвлива Ферия''  Grinning

# 391
ш много брутално Фериа избяга от тях за да иде при Емир мале мале ми ся ко ши прайм  newsm78  Mr. Green

ами Мехмет разбира и пребива Емир  Mr. Green

п.с аз даже не мога се сетя за кой момент говорят  Laughing ама видях клипче,когато Емир спасява Ферия,като Мехмет я водеше на село и пишеше ''Емир отвлива Ферия''  Grinning
цепят мрака на две в тая страница  Mr. Green

# 392
аз се залепих с Отмъщението..да не ви досаждам с Чаги тука,че май не съм много долюбвана...айде няма да пиша повече , само ще ви чета  Peace-само мир да има bowuu

hoscakal Mr. Green
Що да не пишеш за Чатай Rolling EyesПишете си каквото ви харесва  Peaceаз подминавам постовете със снимките му и въздишките по него Laughing

# 393
Хайде да ви видим колко истински фенки сте, споделяйте.  Mr. Green

# 394
аз се залепих с Отмъщението..да не ви досаждам с Чаги тука,че май не съм много долюбвана...айде няма да пиша повече , само ще ви чета  Peace-само мир да има bowuu

hoscakal Mr. Green
Що да не пишеш за Чатай Rolling EyesПишете си каквото ви харесва  Peaceаз подминавам постовете със снимките му и въздишките по него Laughing
аз се спирам само като видя Халил,ама за жалост рядко се случва  Mr. Green

# 395

hoscakal Mr. Green
аз се спирам само като видя Халил,ама за жалост рядко се случва  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 396
Рени, ти май се сърдиш, че пренебрегваме твоя хубавец..  ooooh! Специално за теб, и за Миленчето.  Hug Mr. Green

Вече доволни ли сте?!  Joy

# 397

hoscakal Mr. Green
Иве, що за 20? Как така няма да пишеш? Ние разбираме от шеговит тон, откъде накъде го измисли, че ни досаждаш!? Rolling Eyes

# 398
Рени, ти май се сърдиш, че пренебрегваме твоя хубавец..  ooooh! Специално за теб, и за Миленчето.  Hug Mr. Green

Скрит текст:

Вече доволни ли сте?!  Joy
ох чедо потекоха ми лигите каква красота какво изящество  Heart Eyes

# 399

hoscakal Mr. Green
Иве, що за 20? Как така няма да пишеш? Ние разбираме от шеговит тон, откъде накъде го измисли, че ни досаждаш!? Rolling Eyes
PeaceТя явно от моя пост преди това Rolling Eyes

Рая smile3521 Mr. Green

# 400
Радвам се, че ви угодих.  Grinning Обаче сега да не вземат и други девойки да се влюбят във вашия момък, че какъв сексапил пръска, просто не е истина.  Flutter Mr. Green Пазете си го, ей.

# 401
Радвам се, че ви угодих.  Grinning Обаче сега да не вземат и други девойки да се влюбят във вашия момък, че какъв сексапил пръска, просто не е истина.  Flutter Mr. Green Пазете си го, ей.
ще се влюбят те ,ама ципенцата ще играе по тях  Mr. Green  fight

# 402
Ама тези от фейса могат ли да напишат нов сценарии ей така като гледам почти е готов. Mr. Green
Ужас направо думи нямам интересно ми какво ще напишат за 64 епизод и 65,66 и 67.

# 403
ще се влюбят те ,ама ципенцата ще играе по тях  Mr. Green  fight
Joy JoyИ от мене една fight

# 404
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433882423369239&set= … ype=1&theater
Погледнете какво пише на снимката умрях от смях ама аз като ви казвам че мислят нов сценарии никой не ми вярва. fight

Общи условия

Активация на акаунт