Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 375

това дъщерята на Фатих ?! какво общо има той с нея ?

# 376
  • Под Сините камъни
Вай бе коя е тая с Чаги?

# 377
Вяра, ми показват комшийте игра от класа и затова ни завладяха с игра.
Тази е дъщеря на Фатих Аксой, но май е заварена, не е негова. Често ги засичаха, снимали ги бяха в едно такси, а и на сета често ходеше.

# 378
  • Под Сините камъни
Тази е дъщеря на Фатих Аксой, но май е заварена, не е негова. Често ги засичаха, снимали ги бяха в едно такси, а и на сета често ходеше.
Уффф бе тая де се навира между шамарите.Незнае ли че той е зает с нас? hahaha

# 379
Кали всичките ти разсъждения относно Емир ги приемам изцяло и си обяснявам неговото държане, постъпки и премълчавания с една единствена дума ЕГО при него винаги е в повече и това му пречи във връзката с Фери, защото и тя има силен характер инат и гордост на квадрат  Peace
В реала може и да издържат може и да не издържат на всичко това и да заживеят щастливо такава двойка  Peace
здрасти майничке, как си?  newsm10  smile3501 подкрепям те изцяло за егото и амбицията, които притежава Емир. И двамата са много горди и инати и то в излишък. Но може би и затова се привличаха един друг, и толкоз се обичаха, чак се самоунищожаваха  Weary. В епизоди след като Емир я заключи, той много добре знаеше защо е останала с него, ядоса се, че тя не си призна, не го каза на глас, а си измисли някаква неправдоподобна причина - не искала другите да бъдат щастливи от тяхното нещастие. И двамата имат магарешки инат, просто искаха да докажат един на друг кой е по-инат, подминаваха се като малка гара в апартамента, вечерите не бяха заедно, не закусваха заедно, не си говореха много, Фериа се правеше на заспала, той като се прибере, той пък заспиваше до нея. Много искаха да си кажат ти беше прав, да се прегърнат и да се целунат, ама пустия инат и гордостта в тях говореше вместо тях. Милваха се, докосваха се, целуваха се, когато другия спеше, много сладки бяха на тези моменти  Heart Eyes , но никой от тях двамата не отстъпваше. Всеки от тях двамата искаше да докаже на другия, че той е прав. Но може би Емир искаше повече от нея, той искаше да премине през ината й, да го пречупи. От първата им среща казва, че била много ината и искаше да се пребори с него. А Фериа пък говореше само за неговата амбиция и его. Накрая успя да я пречупи и тя каза, защо е останала, тогава той й се извини и я целуна, и й каза, че не иска да чува нищо друго освен нея. Защо не го направи по-рано, ама чак, когато го чу от нейната уста, тогава?!  newsm78 Пусто ЕГО!
Просто оставяха нещата недоизказани или се нараняваха с думите си в момент на ярост и гняв, то затова и много пъти, когато се караха, той взимаше якето си и излизаше, да не се нараняват допълнително с думи, за които после, щяха да съжаляват, но после трябваше да седнат и да говорят за всичко, след като се поуспокоят, а не да се натрупва всичко.

Зарибих се по песничката, с която завършва 53 епизод, от одеве само нея слушам и ви поздравям с нея  Hug

# 380
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Кали всичките ти разсъждения относно Емир ги приемам изцяло и си обяснявам неговото държане, постъпки и премълчавания с една единствена дума ЕГО при него винаги е в повече и това му пречи във връзката с Фери, защото и тя има силен характер инат и гордост на квадрат  Peace
В реала може и да издържат може и да не издържат на всичко това и да заживеят щастливо такава двойка  Peace
здрасти майничке, как си?  newsm10  smile3501 подкрепям те изцяло за егото и амбицията, които притежава Емир. И двамата са много горди и инати и то в излишък. Но може би и затова се привличаха един друг, и толкоз се обичаха, чак се самоунищожаваха  Weary. В епизоди след като Емир я заключи, той много добре знаеше защо е останала с него, ядоса се, че тя не си призна, не го каза на глас, а си измисли някаква неправдоподобна причина - не искала другите да бъдат щастливи от тяхното нещастие. И двамата имат магарешки инат, просто искаха да докажат един на друг кой е по-инат, подминаваха се като малка гара в апартамента, вечерите не бяха заедно, не закусваха заедно, не си говореха много, Фериа се правеше на заспала, той като се прибере, той пък заспиваше до нея. Много искаха да си кажат ти беше прав, да се прегърнат и да се целунат, ама пустия инат и гордостта в тях говореше вместо тях. Милваха се, докосваха се, целуваха се, когато другия спеше, много сладки бяха на тези моменти  Heart Eyes , но никой от тях двамата не отстъпваше. Всеки от тях двамата искаше да докаже на другия, че той е прав. Но може би Емир искаше повече от нея, той искаше да премине през ината й, да го пречупи. От първата им среща казва, че била много ината и искаше да се пребори с него. А Фериа пък говореше само за неговата амбиция и его. Накрая успя да я пречупи и тя каза, защо е останала, тогава той й се извини и я целуна, и й каза, че не иска да чува нищо друго освен нея. Защо не го направи по-рано, ама чак, когато го чу от нейната уста, тогава?!  newsm78 Пусто ЕГО!
Просто оставяха нещата недоизказани или се нараняваха с думите си в момент на ярост и гняв, то затова и много пъти, когато се караха, той взимаше якето си и излизаше, да не се нараняват допълнително с думи, за които после, щяха да съжаляват, но после трябваше да седнат и да говорят за всичко, след като се поуспокоят, а не да се натрупва всичко.

Зарибих се по песничката, с която завършва 53 епизод, от одеве само нея слушам и ви поздравям с нея  Hug

Кали много точно си го казала  HugБлагодаря за поздрава и аз много я харесвам тая песничка.

# 381
аз се залепих с Отмъщението..да не ви досаждам с Чаги тука,че май не съм много долюбвана...айде няма да пиша повече , само ще ви чета  Peace-само мир да има bowuu

hoscakal Mr. Green

# 382
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
аз се залепих с Отмъщението..да не ви досаждам с Чаги тука,че май не съм много долюбвана...айде няма да пиша повече , само ще ви чета  Peace-само мир да има bowuu

hoscakal Mr. Green

Като се запали по Отмъщението кой си хареса от момчетата Simple Smile

# 383
Иве, как ще ни досаждаш с Чаги?! Спокойно.  Hug
Аз от Отмъщението си харесвам Даниел. Heart Eyes

# 384

hoscakal Mr. Green

Като се запали по Отмъщението кой си хареса от момчетата Simple Smile
аз съм там за Ейдън  Mr. Green

# 385
ш много брутално Фериа избяга от тях за да иде при Емир мале мале ми ся ко ши прайм  newsm78  Mr. Green

# 386

Зарибих се по песничката, с която завършва 53 епизод, от одеве само нея слушам и ви поздравям с нея  Hug

Благодаря,много хубава песничка,която Чаатай е избрал  Heart Eyes

# 387

hoscakal Mr. Green
а да бе,не ни досаждаш,много се забавляваме даже  Hug

# 388
  • Под Сините камъни

hoscakal Mr. Green
Иве как няма да пишеш  Shocked ние какво ще четем.Така се забавлявам с теб
Айде бай-бай до после.Свърши ми работното време  newsm44 прибирам се правя една вечера на домочадието и засядам при вас.Да не изпишите темата,че не мой ви догоня пак два дена.

# 389
Иве, виждаш ли. Ти си душата на компанията. Не се излагай, ами продължавай да пишеш.  Peace

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт