Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • У Диспансера ...♥♥♥

и пак Емир Сарафолу Joy

# 436
  • У Диспансера ...♥♥♥

Цитат
накрая сигурно Фериха за Халил е омъжена
JoyТакъв финал и аз ще гледам Mr. Green
и ще си имат младши Халил вместо с колички ще си играе с спринцофки  Mr. Green
hahaha hahaha
   и хапченца,ще си ги редят във формички Mr. Green

# 437
И двамата го казват много секси Емир-каптан,Левент бе-Сарафолу

# 438
Тези от фейса ще не се прегледат няма да е лошо. Направо се отвръщавам вече ама са ми забавни пък. Може но пък това дето го каза е хубава идея за Явуз и Фериха ще е интересно да даде на чужд мъж картинката щеше да леле мале. И най-вече че Фериха на никой друг не дала да я докосва освен Емир.

те не знаят втори сезон или се правят

и това май не знаят,сигурно сцената,която тя се пробва да се самоубие и остава на яхтата при Левент,и в леглото му ....ето я новата  изневяра  Laughing

не знаят че Фемир се развеждат,3 год скок във времето,първо Ферия изневерява с Явуз,Емир с Едже и после Ферия с Левент  Laughing

така ме забавлявата,ама и много се радвам ,че открих първо вас,защото щях да се заблудя покрай тях

# 439
  • У Диспансера ...♥♥♥
да и двамата са страшни,много добър избор за конкуренция на Емир,падам като ги гледам Joy Joy Joy

# 440
  • в подножието на планината

Привет! Hug

Какви ги мъдрите днес...пак Чаги ли сте подхванали или Емирчо... Mr. Green

Приятно гледане от мен, момичета! Hug

# 441
Левент наистина е добра конкуренция и обича Ферия и е винаги до нея,но Емир така и не разбра ,че Ферия е била само негова и е обичала само него .

Илда, здравей  Hug

нищим който хванем подред  Laughing

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥

Whistling

# 443
Еми пак ту Емир,ту Чаги и така какво да правим друго. Като той не идва в България да ни види ние си мечтаем за него все пак мечтите са безплатни.
Ами Фериха много Кекс е правила дамммм интересно. Нов сценарии измислиха.

# 444
  • Под Сините камъни
Левент наистина е добра конкуренция и обича Ферия и е винаги до нея,но Емир така и не разбра ,че Ферия е била само негова и е обичала само него .

Илда, здравей  Hug

Дани защото така му отърваше.Нали все трябваше да има за какво да е сърдит и ядосан.

# 445
  • У Диспансера ...♥♥♥

тая песничка също е една от любимите Whistling Whistling Whistling

# 446

Привет! Hug

Какви ги мъдрите днес...пак Чаги ли сте подхванали или Емирчо... Mr. Green

Приятно гледане от мен, момичета! Hug
Hug

Приятно гледане и от мен момичета Hug

# 447

Илда, здравей  Hug

Дани защото така му отърваше.Нали все трябваше да има за какво да е сърдит и ядосан.

той не можа да преглътне,че тя споделяше повече с Левент,че той я разбираше по-добре,че Левент плати дълга на баща и ,когато отведе полицията,че Левент беше тяхната сянка и винаги им се месеше,него уважаваха семейство Йлмъз,повече от Емир,той седеше долу с тях,заемаше неговото място.

Приятно гледане  Hug Hug Hug

# 448
Приятно гледане на серията. smile3534

# 449
Привет, дами Hug От скоро и мен ме хвана ФЕМИРската болест и не ще да ме пусне.. Crazy С голямо удоволствие чета разговорите ви тук, но поради малкото ми свободно време не успявах да се впиша.
Чудех се дали някой може да ми каже кой е последният епизод на първи сезон, защото малко се обърках с тази номерация, тъй като сега гледам 19 епизод (неоригинален), а в същото време си прецъквам епизодите напред и с това изпреварване на събитията в главата ми стана пълна каша Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт