Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
                 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 631
Аййййде да се подкрепя, докато ги анализирам, благодаря Ви за вкусотийките.
Научно е доказано, че когато желаеш някого и в теб напират чувства, зениците се разширяват, а ФЕмир често бяха с разширени зеници, както в случая Емир и не само. Между другото него го забелязвах доста често с разширени зеници, а нея по-рядко.

Ето това е.  Peace Heart Eyes
Могат да го крият колкото си искат, но то просто си личи по погледите им.. няма как да са толкова добри актьори, за да изиграят чувствата си толкова перфектно.
и аз съм на същото мнение +1  newsm10 smile3521

# 632
Скрит текст:
Оффффф, тази пък Хасрет, все една и съща песен пее. ooooh!
newsm10
Наде за тоз филм ако някой ми бе казал , че ще гледам сериал без кекс и само с една плаха цАлуфка
немаше да му повярвам, ама на изгледах и него, божееее колко сериали ми минаха през главата, за разстрел съм  Tired
Когато даваха епизода  на балкона малко народ, ама паднат ли задръжките към полунощ , ще се срути  Mr. Green

# 633
Хазалчето рядко се снимаше с някой от екипа, но пък Чаги се снима с всички и заради нея.

# 634
Скрит текст:
Оффффф, тази пък Хасрет, все една и съща песен пее. ooooh!
newsm10
Наде за тоз филм ако някой ми бе казал , че ще гледам сериал без кекс и само с една плаха цАлуфка
немаше да му повярвам, ама на изгледах и него, божееее колко сериали ми минаха през главата, за разстрел съм  Tired
Когато даваха епизода  на балкона малко народ, ама паднат ли задръжките към полунощ , ще се срути  Mr. Green
Joy Joy
За въпросния сериал бих казала само, че е първия който гледам без грам да ме натоварва, иначе не ми е интересен, а и не го следя редовно, отвреме навреме. Пускам го и предимно го слушам отколкото да го гледам.
Той не е единствения с една целувка и за друг такъв знам. ooooh!

# 635
  тази горница на кръста и на кой ли е,май е на Емирчо Thinking Thinking Thinking
smile3521 smile3521 smile3521

# 636
  • У Диспансера ...♥♥♥
той не само с екипа ами и с доста фенки се снима Party Party Party

# 637
КАЖЕТЕ МИ ИМА ЛИ ТАКЪВ КЛУБ ИСТИНСКИ В СТАМБУЛГРАДА...РОЗОВИЯ,НА ЕМИР-ДЕТО ГО РАСТРЕЛЯХА ОТПРЕД.....ИСКАМ ДА ОТИДА ТАМ?

# 638
КАЖЕТЕ МИ ИММА ЛИ ТАКЪВ КЛУБ ИСТИНСКИ В СТАМБУЛГРАДА...РОЗОВИЯ,НА ЕМИР-ДЕТО Г РАСТРЕЛЯХА ОТПРЕД.....ИСКАМ ДА ОТИДА ТАМ?

Виж какво како, като пристигнеш в Станбула града и като питаш за на Емко клуба и, ще те упътят. Joy

# 639
КАЖЕТЕ МИ ИММА ЛИ ТАКЪВ КЛУБ ИСТИНСКИ В СТАМБУЛГРАДА...РОЗОВИЯ,НА ЕМИР-ДЕТО Г РАСТРЕЛЯХА ОТПРЕД.....ИСКАМ ДА ОТИДА ТАМ?

Виж какво како, като пристигнеш в Стамбула града и като питаш за на Емко клуба и, ще те упътят. Joy
Нерде е  Емирин клуб гиби? някое базикне ханъм трябва да намеря?вижте аз че ще ида,ясно е ,ама де да ходя......трябват ми реални координати...квартала от блока,пейката-парка,фара на крайбрежната...кулата от ПЕ...кво друго?

# 640
нимогааааааааааа,ще пусна юздитееееее

# 641
наближа катастрофата и ФЕмиркото сдобряване, ама няма да е скоро като знаем как ги режат сериите по БТВ-то и ако пуснат още нещо и то ще си останем с по една серия на седмица  Sad

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
                            дур бе спри да хубавееш пуууу срам няма вече Joy Joy Joy

# 643
нещо за ФЕмирската любов
Нали ти казах, че съм дива,
как можеш да опитомиш сърна?
Че ще опиташ, каза, но дали щастлива
ще съм без своите поля!?

А казах ли ти, че съм огън, паря?
Отвърна ми, че бил си нестинар.
Но знай, с гореща длан като погаля,
оставям белег като дар.

Мога даже да съм лудо вино,
да опивам, но и да горча.