Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 137
  • 365
  •   1
Отговори
# 120
yesyes познах кога е родила Виктория  sohappy .
Обаче, ако наистина следващият епизод е чак на 28 април ......  smile3516 smile3515 smile3514 smile3512 smile3511
Нещо не схванах една сцена от серията, детективът накрая като отиде при Нолън, му намекна че е замесен в убийството на Падма ли?!?! Останах с впечатлението, че когато му казаха, че Падма е починала предния ден, Нолън заподозря Ейдън за смъртта й. Вие как го разбрахте този момент от епизода?

# 121
  • София
Здравейте,
Започвам да правя коментар на серията, пречупен през моя поглед, значи доста неща не ми станаха ясни...защо детектива каза, че Падма е умряла предния ден, после защо Ейдън беше чак пък отвратен нещо не разбрах от какво по-точно.
Даниел как се сети, че е замесена Виктория, от това, което Траск каза мен лично не ми подсказа нищо, че е Виктория.
Сега е ясна пак линията, ще издирват сина на Виктория, затова Емили се престори на бременна, това е факт, Сокола започва малко по малко да се разкрива, нищо чудно той да е сина на Виктория.
Емили пак започна да се лута и да бръмчи в любовния многоъгълник, целта й е Виктория не Даниел, затова дай пак да има нещо общо с него и пак да обяснява, че няма нищо м/у тях. Междувременно Джак и него го обгрижва, с Ейдън се скараха, заради отношенията й с Даниел, тази сюжетна линия наистина не мога да я разбера! Освен, че Даниел е влюбен в нея и то супер много, друго нищо не ми е ясно от тази връзка.
Много ми стана мъчно за Нолан, страшно го харесвам като образ, това с Падма беше странно, пак споделям Ейдън крие нещо 100 % или е от Инциативата или има нещо друго, уж не ревнува от Даниел, пък точно така изглежда.
Виктория както винаги на висота, прекрасна актриса е Маделин Стоу.
Друго ми е интересно също и си мисля, че има голям шанс да се случи, Емили да настрои Даниел с/у семейството му, това предстои, убедена съм.
Остава да очакваме серията на 29.04.2013 да видим каква изненада пак са ни подготвили Simple Smile!

# 122
Според мен детектива се опитва да обвини Нолалн за убиството на Падма ( а Нолан си помисли че Ейдън е виновен, като му казаха кога е умряла Падма )
Но пък детектива ми се струва че е същия от колата на Траск ( когато взеха Кериан) демек е от Инишиейтив и затова се опитва да натопи Нолан ?!...
А Даниел май разбра че е Виктория, защото Траск му каза че заплашват по различен начин, но не съм много наясно тва и аз много не го разбрах.Първо си помислих, че Даниел вече не е в опасност и под прицел става Ейдън ...Но после Даниел като връчи заплахата обратно на майка си се обърках...
Някой беше казал че Ейдън ще загази и Емили ще трябва да го спасява, та и аз мисля така ....

# 123
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Така мойте впечатления от епизода. Ейден крие нещо,може би е за баща му както каза Емели а може би има и друго такива хора е нормално да имат доста тайни. Емели се държа малко странно докато беше с Ейден сякаш искаше да му каже нещо много странно беше за мен може би защото ви бях изчела преди това,но си помисих,че Емели ще му каже,че е бременна като влезна в стаята при него. Такова усещане имах.
Разговора между Траск и Даниел ми направи впечатление ,че Траск знаеше доста за Ейден поне така ни накараха да си мислим. И че Ейден ще е проблема за Даниел.  newsm78 Или знаят за връзката между Емели и Ейден или и аз незнам.

Монахията имаше някакви огризения защото веднага след като Виктория си тръгна акцентираха върху ръцете и с броеницата и молитвата. Според мен момчето  е научило каквото трябва за майка си а може и би и повече от необходимото и работи за Инициетивата. Така се нареждат случките.

Нолан направи вълшебна игра браво на него! Само че сам се оплете с полицията според мен. Сега и него трябва да спасяват от там. Можеше да каже,че е бил при Грайсон на партито ,но той си замълча интересно ми е защо??  Thinking

Толкова много въпроси в главата ми а като се замисля,че остава малко оффф дано да има 3-ти сезон  Praynig Praynig

Забравих аплодисменти за  dolly_holly която позна за Виктория  smile3501

# 124
Нещо интересно от Емели:

# 125
  • София
Лудосче,
Аз изключвам варианта Емили да е бременна наистина, това е 100 % блъф, за да изкопчи информация от монахинята. По отношение на това, че е искала да каже нещо на Ейдън мен по-скоро ми се видя гузна за нещо, особено и той като я попита ти при Даниел или при Нолан беше......
Този епизод определено беше много странен за мен, много объркващ и май ще го гледам пак, много неясноти остави в мен, аз Ейдън съм го нарочила, че крие нещо и ще я предаде Емили, Нолан и той в какво се забърка и той /ама страхотен е тоя Габриел Ман, уникална роля прави/. Даниел /моя любимец/ пак му обърнаха образ до преди 2 серии ми беше станал симпатичен, сега пак ми се видя арогантен, как си го въртят как си искат.
Забравих да споделя тази Ашли е супер въртиопашка обаче......ще излезе и от нея някоя интрижка.
А Виктория все повече започва да мрази Емили, брех да не й вземе златното синче, това направо не го разбирам, явно Емили ще й отмъсти чрез Даниел, вече направо и аз се обърках.....

# 126
Mundi   bouquet

Бях забравила за Ашли оо лисицата готова е да предаде всеки за пари,класа и уважение а да не говорим ,че се е учила точно от Виктория  Shocked
Виктория защо излъга Конрад можеше да каже простата истина ще влезне в голяма каша според мен с тази лъжа>
Честно да си кажа Даниел е ужасен особено последния епизод с публикацията на 6-та страница пфф крушата не пада по далече от дървото... Peace

А Емели е гузна защото знае,че Ейден ревнува  ooooh!

# 127
18 епизод

AVETorrents

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 19:31 от acho_66

# 128
  • София
Лудосче,
Тая Ашли супер много ме дразни от много време, как все се вре и как все е заплетена в окото на бурята и винаги има изгода, то не беше при Конрад, не беше при Виктория, при Даниел бе опасна работа е тя, всичко може да се очаква от нея, както казваш още повече, че нейна учителка е ледената кралица Виктория.
Виктория според мен излъга Конрад, защото това, което крие е много голямо като тайна и не знам, аз не разбрха на това дете кой е баща му, това е много важен момент и не трябва да го пропускаме.
А това с публикацията на 6 стр. беша абсолютна атака срещу Виктория, тя нали мрази Емили и той яко й натри носа с това във вестника, признавам си, хитро е постъпил, аз го имам за голям наивник.
Емили защо е гузна, при условие, че не й пука за Даниел и защо все около него се върти и все чрез него прави някакви сметки пък видиш ли накрая все се оправдава, че заради Инициативата го прави и т.н. Мен ако питаш Емили си има симпатии към него и тва е, само дето освен към него има и към още 2ма /за щастие са само двама/.
Тая Падма и около нея много гнилоч има, но и тоя Траск, защо не дадоха как изхвърля трупа му Ейдън, бе странна птица ми е тоя Ейдън, не мога да го разбера, кво толкоз бесня тази серия отвратен бил, отделно щели да живеят, нали уж и имаше доверие, а изведнъж и при него някакъв прелом.
Определено тази серия тотално ме обърка....и Виктория как припадна...това момче /първия й син/ никак не е случаен, ама никак, за да влияе така на ледената кралица....има нещо голямо замесено там.....

# 129
Сина на Виктория е от бифшия приятел на майка или нещо подобно ако това отговаря на въпроса ти  Peace

# 130
  • София
Лудосче,
Аз това го гледах, че Виктория подметна, че бившия приятел на майка й нещо е замесен, но кой е той и дали всъщност е от него.....много някак си смотолявено ми се видя.....в резюме много много объркан епизод.....

# 131
И аз да си кажа какво мисля!
  Според мен Даниел разбра, че майка му го заплашва след като Траск му каза, че заплашват по много различен начин, а Даниел знае, че Виктория мрази Емили и е способна на всичко, за да не се съберат. Освен това си има и още една причина, че не харесва Ейдън и сега, тъкмо има възможност да му натрие носа с Емили.
  Емили мисля, че не е бременна, а е гузна, защото не каза на Ейдън, че се връща при него освен това мисля, че наистина има и тя симпатии към Даниел.
  За Виктория си мисля, че не каза на Конрад, защото не му вярва и знае, че всичко казано от нея може да се използва против нея. Смятам, че не го каза, за да не я шантажира. Според мен този мъж, който гледаше Виктория и тръгна след него е поставено лице от Емили, за да може да се върже още повече Виктория, че синът и я търси.
  А Ейдън мисля, че нищо не крие. Само че се влияе много от неговата преживяна болка ( убийството на сестра му) и понякога му пречи да разсъждава. Отвратен е, защото Емили не спря да ходи ту при Даниел, ту при него и мисли, че колкото  си мислят те, че са все по-близо до целта си, толкова все повече се забъркват и не са сигурни какво правят и дали вече има смисъл. Да, ама за нас има смисъл, че нали трябва да гледаме сериала още...  Laughing

# 132

Емили мисля, че не е бременна, а е гузна, защото не каза на Ейдън, че се връща при него освен то. Отвратен е, защото Емили не спря да ходи ту при Даниел, ту при него и мисли, че колкото  си мислят те, че са все по-близо до целта си, толкова все повече се забъркват и не са сигурни какво правят и дали вече има смисъл. Да, ама за нас има смисъл, че нали трябва да гледаме сериала още...  Laughing

Мисля,че съм съгласна с теб  Peace То тя не спря да скача от клон  на клон какъвто и да е мъж нормално да се подразни  Whistling

# 133
Лудосче,
Аз това го гледах, че Виктория подметна, че бившия приятел на майка й нещо е замесен, но кой е той и дали всъщност е от него.....много някак си смотолявено ми се видя.....в резюме много много объркан епизод.....

Mundi, един от предишните епизоди беше посветен изцяло на майката на Виктория, или по точно, на отмъщението на Виктория към нея. Но то след толкова почивки, нормално да го забрави човек, аз самата до преди няколко дни го бях забравила. Та в този епизод Виктория си връщаше на майка си, че когато била тинейджърка майка й я е изгонила от дома им, защото се "навъртала и предлагала" на приятелите на майка си. Дали майка й не я беше хванала с единия от тях, ще те излъжа. Или май той я насилваше, но майка й остана с впечатлението че Виктория му се е предложила. Губят ми се подробностите, защото тази серия беше много далеч от останалата част на сериала и се чудих защо въобще я дават и каква е идеята, какво искат да ни кажат, освен това че Виктория е имала ужасно детство.

# 134
  • София
Леле,
Аз уж го гледам този сериал, ама вярно с тези почивки, човек вече забравя какво е гледал. Смътно си го спомням това за майка й и помня, че май само го прегледах отгоре отгоре, но за пореден път се убеждавам, че в този сериал всяка серия трябва да се гледа и то внимателно, защото как изскачат след време нещата не е истина.....!
Аз днес пак гледах последната серия и за щастие със значително по-добри субтитри и ми се изясни картинката горе-долу, разбрах, че Емили е прекарала нощта с Даниел, после отиде гузна при Ейдън.
Всичко явно е въпрос също и на добри субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт