Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 129
  • 365
  •   1
Отговори
# 45
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Момичета кога ще излезе 16 епизод ? Бях разбрала, че на 25 ще излезе, така ли е?

Да не казвам голяма приказка така пише,че следващия понеделник ще имаме поредния епизод дано да е така...  Peace

# 46
16ти  излезе снощи.  Peace

# 47

Права си обърках се аз защото ми е под някакво странно име в папката ми и се обърках...,но следващия понеделник трябва да излезе 17-ти нормално без забавяне дай боже  Praynig

# 48
Благодаря момичета  Hug, даже вече го тегля! Много се радвам. Дано да излизат така всяка седмица, че иначе голямо чакане пада. Flutter

# 49
гледахте ли епизода как е  newsm78 аз още се каня  Mr. Green

# 50

Ами не е зле заплете се пак кълбото...Следващия ще е по динамичния според мен  Peace

# 51

Ами не е зле заплете се пак кълбото...Следващия ще е по динамичния според мен  Peace
ще го видя после  Mr. Green

# 52
Според гледалите епизода Джак повярва ли на Нолан наистина или беше постановка това с прегрътката?? Мен малко ми изглеждаше фалшиво  newsm78

# 53

ще го видя после  Mr. Green

Като за тебе....

# 54
благодаря ти какви са ми сладки  Heart Eyes

# 55
  • Русе
Само аз ли не намирам субтитри или още няма?
Редактирам се, намерих   bouquet

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 22:02 от Viki&Niki

# 56
  • София
Здравейте, момичета
На мен ми хареса серията, малко
Скрит текст:
ми стана мъчно за Дани, той ми е любимец, всички го манипулират, Емили, родителите му, така ми се иска да се осъзнае и да се упълчи поне на скапаното си семейство, а Емили да се влюби пак в него....ама май това скоро няма да се случи....жалко...

# 57
Здравейте, момичета
На мен ми хареса серията, малко
 ми стана мъчно за Дани, той ми е любимец, всички го манипулират, Емили, родителите му, така ми се иска да се осъзнае и да се упълчи поне на скапаното си семейство, а Емили да се влюби пак в него....ама май това скоро няма да се случи....жалко...

Истината е че и на мен ми стана мъчно за него защо си си скрила коментара това,че харесваме Айден повече не означава ,че не можем да сме обективни. Според мен сега той носи голяма вина по начина по който каза точно в тази къща къщата на Давид Кларк... той не иска да е като родителите си не иска да е изцапан с кръв , но за съжаление влезна в капана. Интересното е ако помните една реплика на Емели ,че за да унищожи Виктория или кралицата майка както я наричат по повечето форуми ще трябва да е чрез децата и и според мен Дани бой ще е този който ще страда. Все пак Шарлот е сестра на Емели поне аз така мисля. Имам някаква надежда,че Даниел ще намери някакъв начин да се пребори, но може би с помоща на Айден. Като цяло го показват като слаб мъж дано да ни учуди  Peace

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 11:01 от bezymnalydost

# 58
  • София
Лудосче,
Скрих си коментара, защото не исках да разказвам по някакъв начин серията, иначе Ейдън си е пич, ама Дани си ми е миличък на мен.
Скрит текст:
Има нещо вярно, че ще отмъщава чрез децата им но на тях, т.е. тя няма да нарани децата им, но ще съсипе тях, има логика Другото, което ми направи впечатление, че в тази серия точно след разговора м/у двамата той реши да подкрепи баща си за Ейдън, което автоматично ме наведе на мисълта, че нашта мацка пак го е наговорила, а той нали е будала и все й вярва...хлътнал до уши в нея автоматично се съгласи. Всичко е добре изиграно от Емили, но да видим накрая какво ще се получи. Джак и той почна да души наоколо, определено тази серия ми хареса.
А за Ейдън що ли все си мисля, че ще прецака Емили, някво такова усещане имам, дано не се окажа права, актьора ми е доста симпатичен Simple Smile!

# 59
Лудосче,
Скрих си коментара, защото не исках да разказвам по някакъв начин серията, иначе Ейдън си е пич, ама Дани си ми е миличък на мен.
Скрит текст:
Има нещо вярно, че ще отмъщава чрез децата им но на тях, т.е. тя няма да нарани децата им, но ще съсипе тях, има логика Другото, което ми направи впечатление, че в тази серия точно след разговора м/у двамата той реши да подкрепи баща си за Ейдън, което автоматично ме наведе на мисълта, че нашта мацка пак го е наговорила, а той нали е будала и все й вярва...хлътнал до уши в нея автоматично се съгласи. Всичко е добре изиграно от Емили, но да видим накрая какво ще се получи. Джак и той почна да души наоколо, определено тази серия ми хареса.
А за Ейдън що ли все си мисля, че ще прецака Емили, някво такова усещане имам, дано не се окажа права, актьора ми е доста симпатичен Simple Smile!

Ами да се надяваме,че вече са изгледали серията драго ми е да чета такива коментари с мнения. Страното е,че Айден вече веднъж е изчезвал само,че беше за малко защото повярва,че сестра  му в жива. Ако режисьора е решил да има щастлив край според мен ще трябва да е с Джак колкото и да харесвам Айден. Джак скоро ще научи истината започна да души да и скоро все нещо ще излезе на яве както писмата от джувито на Емели и Аманда. Има чувството,че от тримата мъже на Емели ще има някой убит. Интересното е кой ще е... Ако е Дани ще накаже Виктория по един или друг начин... ако е Джак болката ще е много голяма и може и да се стигне до саморазправа с Грейсън а ако е Айден все си мисля,че може да е от Инишетив според мен те са го набелязали още от сестра му.  А това,че Дани подкрепя баща си не е за първи път ,но да Емели го насочи за да може да застанат по близо до Инишетив... въпроса е кой ще пострада Дани или Айден.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт