Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Зизу, след като си го употребила Деймън, не знам ние какво шЪ прайм с него  Rolling Eyes
Може да го заведете на възстановителна програма, че и Тереза и тя намаза. Joy hahaha

Фенче, Минтири, Алиска, Роминка... Hug  bouquet Heart Eyes

Ееее, вие съвсем сте изхабили момчето, пък сега, другите да се оправяме!  Crossing Arms

# 16
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
сФинявам се, че требе да се повторим, ама нема как. Whistling

Hug Ще видиш  на диванчето в квартирката, к'во става. Има голяма вероятност, сега Кузейката да се разгони и всичко живо под....меча.
Ский ся аз как виждам некоя такава проекто-квартирна-"лЕбоФна"сцена.  Whistling

...иии ето я, през вратата на квартирата влиза "Поразяващата уста и красУта" Зейнеб.
Много турнири е печелила на този фронт, но със сегашния опонент Кузей има леееекинки затрудненийца.  Mr. Green
Застава до Кузей и с един зашеметител го мета на дивана. Кузей е учуден и не мож да реагира.Прилагайки му "натиска на Зейно" тя успява да го задържи в това положение....нооо, Кузей е бърз кат пантера, с ловки думи успява да отхлаби натиска на Зейно. Следва 'задушаващо тръшване за обезсилване на опонентката. След което Кузей я изправя на крака...с ловък шут в задните й части я изкарва извън територията на квартирата. После тръшва вратата под носа й и я оставя да се свлече посядвайки на черджето отпред.
Леко натъртенка след известно време Зейно Фаща едно тахи за маалата.  Joy hahaha

# 17
Зизу  newsm62 newsm62 newsm62 newsm51
Много ми хареса твоя сценарий  Joy Joy Joy
ама защо ли си мисля, че наистина накрая така ше стане? Е, не толкова грубо, ама ще я изрита/образно казано/ от живота си завинаги. Зер и той има нерви  Joy Joy Joy Тая не може до безкрайност да тормози неговата любима, а и на него да досажда, уж приятелски hahaha

# 18
Зизу  newsm62 newsm62 newsm62 newsm51
Много ми хареса твоя сценарий  Joy Joy Joy
ама защо ли си мисля, че наистина накрая така ше стане? Е, не толкова грубо, ама ще я изрита/образно казано/ от живота си завинаги. Зер и той има нерви  Joy Joy Joy Тая не може до безкрайност да тормози неговата любима, а и на него да досажда, уж приятелски hahaha
Мац, Hug Heart Eyes вродената ми скромност Embarassed ми пречи да ти кажа,ч е в повечето случай мойте сценарии се сбъдват. Joy
Да, този ще се сбъдне (образно), но ще стане...на мене звездите ми Го говорят. Яз за кво съм отворила цел ден покрива...не е само да ми става течение. Joy hahaha

Ей ама сме се сбрали цел отбор SUPERNATURAL Whistling hahaha

# 19
хИлоу, Зейнебки, Джемрейки и други, които не взимат страна  Mr. Green Joy

Гледам за Деймънчо се говори, да знаете, че в неделя е при мен  Laughing Joy Joy Joy

Зейнеп поне намаза повече интимност от Кузей. Преглътнете го вече  Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 20
# 21
  • Тук някъде.....
Не знам дали ще я нацелува Кузей Джемре, но за пръв път го дават, че иска  Mr. Green, което си е голяма крачка напред. Приближаваме се към трейлъра от затвора, на мен това развиие ми харесва. Не вярвам да направят Джемре убийца - вероятно друг /Симай ми идва наум/ ще занули ЕГН-то на Баръш и ще обвинят Джемс.

# 22
# 23
Не знам дали ще я нацелува Кузей Джемре, но за пръв път го дават, че иска  Mr. Green, което си е голяма крачка напред. Приближаваме се към трейлъра от затвора, на мен това развиие ми харесва. Не вярвам да направят Джемре убийца - вероятно друг /Симай ми идва наум/ ще занули ЕГН-то на Баръш и ще обвинят Джемс.
Peace
После пък Шерефко ще тръгне по следите на виновния, ще го открие щот Кузи няма да остави нещата така.
Сонра, Джема ще излезне от ''двореца на свободата" и ....лЕбоФта ще възтържествува за ужасТ на Зейнебките. Mr. Green
Това пък неминуемо ще доведе до извинения от тяхна страна придружени от китки и поздрави... нема начин...наште Зейнебки са дами на честта и когато сбъркат си признават. Whistling

# 24
# 25
Айдеееее! Йок целувки, йок погледи, йок ВНЛ. И почнахме да пишем кървави сценарии.  Убийцата в сериала ще е една: Джемре. Но още е рано.
Най-интересното от фрагмана са думите на Баръш. И какво ще направиш да се разведеш. Знае си, че Джемрето нищо не може да направи.

# 26
Айдеееее! Йок целувки, йок погледи, йок ВНЛ. И почнахме да пишем кървави сценарии.  Убийцата в сериала ще е една: Джемре. Но още е рано.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мац, Hug забърши кристала на кълбото, нещо ти е криво инфото. Whistling

# 27
Терзи   bouquet  bouquet  bouquet
А дано, Зизу, ама недей да имаш чак такива големи очаквания - китки, извинения...Дафне например и на калъп да ги види заедно, пак ще каже, че Джемре сънува Joy Joy Joy

# 28
А дано, Зизу, ама недей да имаш чак такива големи очаквания - китки, извинения...Дафне например и на калъп да ги види заедно, пак ще каже, че Джемре сънува Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Нека да ги видим, тогава ще се произнеса. Joy Joy Joy Joy

# 29
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не усети ли сарказма. Whistling

аз имам надежда, все пак не може да се отрече, че при излизането на първия фрагман хвърчаха поздрави... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт