Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  bouquet Hug

Тука ми се види,че Баръшко не е ритнал камбанката.

# 736
  • Варна
 Grinning LaughingКрайно време беше да има екшън!Еджето и Мелек усетиха,че спада интереса и сега ще ни затрупат със щуротии!Тоз видял,онзи подозирал,друг убил,трети ще лежи-ей сега ще стане кашата!Привет на компанията от мене!Само ви четях,ама сега не се сдържах,рекох и аз да се изкажа!Но нищо-поне са красиви артистите-има какво да видим!И естествено както винаги-играят като за световно!

# 737
Много тъпо, обаче. Гюней видя Джемре на земята, припаднала и т.н, после наранена. Как така ще е затрила Баръш и после ще се е ударила сама ли? Подозирам, че ще го направят така, че дори и Джемре ще си мисли, че го е убила. Няма да си спомня сигурно. Просто... ooooh!
Като Джемрейка ясно, но като професионалистка не можеш ли да си обясниш този припадък. Моля, д-р Трайкова, Hug за становище.

# 738
Взех си от почерпките, благодаря Ви.  HugНе намирам момента за много подходящ, защото тая серия е началото на апокалипсиса. Той е неизбежен, както написаха сценаристите.
Според християнската традиция последователността е: сътворение-грехопадение-апокалипсис. Според модернистичните нагласи в изкуството: грехопадение-апокалипсис-сътворение.Т.е. след пълния разпад идва ново начало, в което ще участват само тези, които са били достатъчно силни и устойчиви, за да преминат през бурята на апокалипсиса.Т.е. на апокалипсиса не трябва да се гледа само като на край Peace

# 739
Благодаря на дтерзийска за фрагмана.
Дами, какво ще кажете, да изключим Бану, Ебру, Гюней и Кузей от кръга на заподозрените.
Остават Венус, Симай и Зейнеп. Джемре не може да е убийца. И Гюнейката отново я спасява. Щяха да я размажат Ебру и Бану.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 16:22 от dafne_1

# 740
Много тъпо, обаче. Гюней видя Джемре на земята, припаднала и т.н, после наранена. Как така ще е затрила Баръш и после ще се е ударила сама ли? Подозирам, че ще го направят така, че дори и Джемре ще си мисли, че го е убила. Няма да си спомня сигурно. Просто... ooooh!
Съгласна съм с теб, Джемре също трябва да изпита ужаса/като Кузей/ да носиш вината за нечия смърт,  пък било то и такава, която не си причинил физически Hug/ това пак в плана на огледалността де... Simple Smile аз ги определих като огледални, но нямам претенции, че съм парвата, еле пък единствената/

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 16:19 от ili,ili

Общи условия

Активация на акаунт