Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 647
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Рускините смятат, че Симай е била горе... А Кузей как влезе без никой да го види? Така, че е възможно някой да е влязъл без да го видят.
А рускините ме убиха Joy Joy Joy наричат Гюлтен полунощно зло! hahaha
Кралицата  Heart Eyes е кой тогава е ударил Джемре newsm78 Не може да е Баръш, и тя се свести едва след това...

# 721
Момичета, но Бурак не знаеше за тази целувка. Нали само З я видя ?
Но заплаши с нещо Венюс, ей така от злоба, да си го върне.
Бебето на Бану, работата на Симай, сега, ако има пръст и за Баръш, ужас !!!
Не знам как ще си изкупува греховете.

# 722
Алиса , Бурак попита Венюс кога са се целунали с Баръш , а тя му отговори , че се е случило на партито на Джан.  Peace

Фенче ,  Heart Eyes и аз се опитвам да разплета кошницата на Едже и Мелек , но явно ще си гадаем до другата сряда.  Hug

# 723
И Зейнеп не е заплашвала Венюс. Каза й , че ги е видяла с Баръш. Венюс я попита дали е казала на Бурак , Зейнеп каза , че не е. С нищо не я заплаши.

# 724
# 725
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре де, ами Бурак откъде знае, че са се целували, че да пита кога е станало?

# 726
Добре де, ами Бурак откъде знае, че са се целували, че да пита кога е станало?

Ами някой го е информирал  Wink

Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМАHug

# 727
Благодаря, кралицата !
Значи венюс сама си е признала на Бурак , по телефона като се беше напила.
Не е повярвала, че З не му е казала. Sad

# 728
Мдааа! Отиде си един подлец от сериала. Ще липсва на филма. Свежо присъствие,  фин човек,с чувство за хумор.
Така и не разбрахме защо се ожени за Джемре. „ Ще излезе, че си бил влюбен в мен“, предположи Дж при адвокатите. Тя си мисли, че и той се ожени по същите причини като нея. Да използва и да шантажира.
Първият фрагман става още по-голяма загадка. Какво ще прави Кузей.Би трябвало като разбере за Дж,  да не  крие повече чувствата си пред другите, и най вече пред Гюней. В анонса,обаче е доста странен. Стои далече от Джемре, не изглеждат никак близки. И защо Дж въобще споменава Гюней като преграда.Само в един случай. Ако Гюней  е мъртвец.  Може би, Бану ще свърши тая работа.
Сцената със скандала в началото.  Кузей смешен в гнева си. Кога ли ще разбере, че Джемрето не е никак невинна в случая.
Жал ми беше за Гюней, Ебру,Баръш, Симай ,Бану, Зейнеп.
Сцената под лозницата не ме трогна.  Вече в няколко варианти сме гледали това. В бара, на покрива, на гробището и т.н.
Най-вероятният убиец е Кузей. И Джемре лежи вместо него. Плаща чужда вина. За да са огледални образите. Joy Joy Joy Joy

# 729
Забравих да кажа , че Бурак се опита да предпази Бану , но не успя. Когато разбра , че Бану е тръгнала към Гюней , веднага се развъня да го предупреди.

# 730
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Хилооооууу съншайнс Hug

Я, ся да видя тва на снимката на Джема херпеса ли е? Joy Joy Joy

Д-р Дафне Hug молим горещо да се изкажете по фотките много бърже. Mr. Green

# 731
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

В анонса,обаче е доста странен. Стои далече от Джемре, не изглеждат никак близки. И защо Дж въобще споменава Гюней като преграда.Само в един случай. Ако Гюней  е мъртвец.  Може би, Бану ще свърши тая работа.

Да не би да има фрагман??? newsm78
Уж всичко изчетох, пък не забелязах.
Ако имаш в предвид трейлъра от панделата...що да страни Кузей?
Стоеше на страна защото охраната не разрешава фулконтакта. Whistling

Не знам дали говорим за едни и същи неща...молим горещо(отново Mr. Green) за пояснение.

# 732
фрагман

# 733
  • Тук някъде.....
Много тъпо, обаче. Гюней видя Джемре на земята, припаднала и т.н, после наранена. Как така ще е затрила Баръш и после ще се е ударила сама ли? Подозирам, че ще го направят така, че дори и Джемре ще си мисли, че го е убила. Няма да си спомня сигурно. Просто... ooooh!

# 734

Общи условия

Активация на акаунт