Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 647
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Гледах го в Дизито, само там го има за сега!

# 691
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На какво викате "дизито"

# 692
Ох, Диди, между цветенцата съм изпуснала твоето редче! Върнах се само да благодаря и отивам
 да гледам. До после, сладурчета!

Фенче, и на теб благодарности! newsm51 smile3525  love001

# 693
Леле, Баръш ли убиха?! Снощи не съм гледала, нямаше как...  Confused Последно, ако може някой да сподели - имаше ли целувка между Джемре и Кузей?

# 694
  • Варна
helen   bouquet

# 695
  • Тук някъде.....
Леле, Баръш ли убиха?! Снощи не съм гледала, нямаше как...  Confused Последно, ако може някой да сподели - имаше ли целувка между Джемре и Кузей?

Не, имаше отново почти-целувка. Гюлтен ги прекъсна като се развика и светна разни лампи - на верандата и вътре  Joy Joy Joy

Светалчо, взимай колкото искаш бонбони  Hug
Снеже, благодаря за кафето  Heart Eyes

# 696
Софи, Hug  bouquet Hug

Istanbul Fashion Week 2013 @bugragulsoy @nil_gurbuz

Nil & Buğra #Galatasaray Simple Smile

Stüdyodan Simple Smile Ödüllü Animasyon; HAZİNE AVCISININ MACERALARI (3D) 15 MART’TA SİNEMALARDA!

# 697
Как ще се издържи до другата сряда  ooooh! Дано поне ни пуснат фрагман по-ранко Praynig

Хубав ден дами   bouquet

Ще чакам да пуснете преводите днес на някои части с нетърпение  Crazy

# 698
Диди, благодаря   bouquet Ех, страхотни са тези двамката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А Гюлтен за пръв път ми иде да я свитна  hahaha Laughing

Минтири  Hug

# 699
Много готина серия! Ох, много сладки Кузей и Джемре! Кузей - добър и благороден - сцената с
Демет наистина много емоционална, пък представям си с превод.
А какво каза Сами бей на Джемре, че тя чак го прегърна от радост (или благодарност)? Някой
разбра ли, да ни каже ?
Друго, което не разбрах - какво показваше Баръш на майка си - някакви снимки на телефона му, но какви?

Обаче не мога да не се възхитя още веднъж от играта на артистите - всичките са много добри. Този, който играе Сами, ми хареса много още в Листопад, много е добър. Зерин тука прави страхотен образ, много колоритен и забавен , в ЗП не харесах нейната героиня, много праволинейна, (не обичам хора, които винаги постъпват правилно и никога не се издънват), но не казвам, че е играла лошо, а пък тази, която играе Хандан, е направо великолепна - вижте, че ни накара всички да я мразим или да я съжаляваме или да й се ядосваме или най-малкото ни дразни. Според мен е много добра. И Симайчето, макар и младо, и то добре се справя.

# 700
Рускините са превели, че Сами е казал на Джемре да мислят повече за себе си, а не затова какво ще кажат другите. Тя и затова казва на Кузей, че и майка и и Сами са на тяхна страна. А Гьончо плакал на мама, че Кузей е щастливец, че толкова много го обича Джемре, него никога не е обичала толкова...и още, че би дал всичко, да е на мястото на Кузей. Бану чу всичко и може да е превключила и тя да е убила Баръш и ударила Джемре newsm78 Може би Баръш е искал да защити Джемре от нея и да си го е получил? Кой знае какво ще измислят...
А Шереф казал на Кузей, че никога нищо не е правил зад гърба му, просто се влюбил, много обичал Демет, когато е с нея забравял за всичко лошо, чувствал се силен до нея, той не бил като него да може да се откаже от любимата си...

# 701
Здравейте момичета  Hug Току - що изгледах епизода от снощи. Знам , че няма да ви хареса това , което ще напиша , но според мен Джемре е убила Баръш при самозащита.  Peace

И на мен много ми хареса сцената с Демет в кръчмата. Как само се хвърли в прегръдката на Кузей , милата. Страхотно го изиграха , насълзиха ми се очите. Хареса ми и сцената с боя между Шереф и Кузей - Кузей знаеше само да удря , на него силата му е там , да удря без да мисли , докато Шереф с няколкото думи , които му каза направо го размаза. "Слабия удря с ръце , а силният - с думи!"

Прочетох , че подозирате Бану за случая с Баръш , от къде ви хрумна? Няма такова нещо! Лошото е , че Едже и Мелек отново така направиха нещата , че да се чудим и маем до другата сряда - Джемре мъ , Симай мъ? За Симай ще кажа , че може да е всякаква , но до там няма да стигне. Момичето иска да живее луксозен живот , да има скъпи дрехи , да ходи по заведения всяка нощ , да се прави на това , което не е , така че да убие човек не би й помогнало , по - скоро ще я отведе на място , което не отговаря на представите й.  Peace

Джемре ще влезне в затвора , това е ясно , но как ще докаже каквото и да било? Освен ако Симай не е била там и не е видяла какво се е случило и да свидетелства в полза на Джемре. В противен случай иди доказвай , че имаш сестра.  Peace

# 702
Гюнайдън(все още  Mr. Green), дружки!

За мен и Бану, и Симай имат силен мотив, а и Зейнеп даже..

И да, много правилно го каза Шереф - *Слабият удря с юмруци, а силният - с думи*

# 703
Кралицата  Heart Eyes не може Джемре да го е убила...тя сама ли се е фраснала? Когато Гюней ги откри и тя беше в несвяст, не знаеше къде се намира...Не е тя, ще лежи невинна и тя в затвора. Роминка е права и трите други дами имат мотив, но аз клоня към Бану...

# 704

Общи условия

Активация на акаунт