Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 665
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Да, готина серия! Simple SmileАз мисля, че накрая Гюней ще спаси работата и така ще се реабилитира, защото все пак не е злодей, просто е граничен.Хайде лека и от мен, още веднъж - благодарности за линковете Simple Smile

# 676
  • Варна
Лека нощ! Heart Eyes Heart Eyes  loveuuu Heart Eyes
Ей така ми се ослади серията, като тази торта!4ерпя по едно пар4е,за гор4ивото и сладкото , което предстои!

# 677
Добр утро, момичета !
Хепи четвъртък ! Hug

Диди, веднага нападнах тортичката за закуска...Тенкс  Simple Smile

Серията толкова много ми хареса!
Само жалко за Баръш. И за болката , която идва в следващата серия.
Харесвам много играта му, като мъж си го харесвам, жал ми е наистина за него.
Най-вероятно Бану го е убила.

Сцената Шереф, Кузей, Демет ме разплака.
Невероятни !!!
И несъстоялата се целувка, но толкова сладки Кузей и Джемре....
Такава любов като тяхната, не съм гледала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 07:58 от allisas73

# 678
Добро утро, Джемрейки! Heart Eyes
Хайде и аз да почерпя въпреки ранния час за истинската любов, макар и платонична / засега hahaha/

Добро утро и на тези, които не одобряват тази любов Hug
Снощи гледах отделни части, постоянно ми сечеше, но успях да видя това, онова. Тази сутрин обаче изгледах серията, която ме изкефи максимално....е, не успяха да се целунат...ах, тази Гюлтен  341uu, но сцената беше уникална...Нямам търпение за превода!
Казах ли ви, че Кузейката ще прости на Демет и Шереф? Може да е всякакъв, но сърцето му е огромнооо...много ми хареса тази сцена. И които обвиняваха Джемре, че не била защитила приятелката си Демет, да си вземат думите назад. Защити я и още как. Много се радвам, че Кузи няма да е сам в тежките дни, които ги чакат...
Браво на дружката, която много пъти каза, че Кузей и Джемре са толкова еднакви и са като огледален образ, съжалявам, че не мога да си спомня коя точно беше, но я поздравявам!  bouquet Явно и Джемс ще лежи невинна в затвора като Кузей, дано да не е дълго. Раната и била херпес  hahaha още една небивалица...
Дано по-бързичко преведат серията, че в главата ми има много въпросителни...
Но едно стана ясно - няма да има ни Зейнепка, ни Денизка в живота на нашия човек. А затова си струва да почерпим и с торта / Диди  Heart Eyes/ и с шампанско!
Сега, дали краят ще е хубав...не смея да гадая, мога само да си го пожелая.

# 679
Добро утро и хубав ден!
Много силен финал. Евала! Нямам съмнения, че Джемре е убила Баръш. Джемрето сама се пречука. Има превод, Баръш се бил  отказал и от 500000 лири.Срещу прилично поведение по време на развода. Дори, нямаше и изнасилване.  За да се случи толкова рано убийството, значи на финала Дж влиза в затвора. ВНЛ-то ще се изживее след 20 години. Кузей  ще чака Дж пред затвора.   И една целувка не Ви подариха преди това. Има окови на краката и не е леко. Ако можеше да се избави от тях. Лесно е да се говори зад гърба му. Спасиха му честта с тия думи.

Много динамична серия. Важен момент, Зейнеп се отказва тотално от Бурак.Няма да ставаме по-близки. Даже, тази вечер затваряме темата. Браво!Следващият убит ще е Гюней.

# 680
Фенче, наздраве, мила ! Hug
За огледалния образ, дружката мисля е Ивана, но може и други да са го казали.

# 681
  • Тук някъде.....
Добро утро! Благодаря за тортичката, ето и от мен едни бонбонки, да не кажат, че се стискаме

Хубав и топъл ден   bouquet  bouquet  bouquet

Фенче, не знам кой пръв е казал, че Джемре и Кузей са огледални образи, но и аз винаги съм го твърдяла. Паралелът е очебиен, колкото и да е тъжно. Трудно ми е, обаче, да повярвам, че Джемре ще свитне Баръш и после ще се свитне и сама себе си със онзи стик - за голф или за камина.

# 682
Ех, Дафне, съчувствам ти за филма, който гледаш и така те разстройва...

# 683
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро!
Фенче, ми къде гледа серията бе, душко? Казвай, че нямам търпение и аз да я довърша, снощи гледах само първата половина, страшно ми хареса, може би щото въобще не очаквах. Тия сценаристки май се уплашиха от нас и взеха да си гледат работата, хаха!

# 684
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ииииий Софи, сега кат се върнах тука и гледам - любимите ми бонбони! Може ли по повече от един?

# 685
Взех си от почерпките, благодаря Ви.  HugНе намирам момента за много подходящ, защото тая серия е началото на апокалипсиса. Той е неизбежен, както написаха сценаристите.

# 686
Добро утро.  Hug Hug Hug

Благодаря за почерпките,   bouquet  много вкусни изглеждат.  Wink Черпя по едно кафе.  Hug Афиет олсун.  Hug

Желая на всички прекрасен ден.  bouquet

# 687
  • Варна
Добро утро! Heart Eyes newsm51 Heart Eyes
Благодаря на вси4ки за по4ерпките Flowers Bouquet

# 688
  • Варна
svetal4o27, Аз снощи постнах 2 4аст, виж на предната страница  bouquet

# 689
Ех, Дафне, съчувствам ти за филма, който гледаш и така те разстройва...
Споко, така си пиша. До 3-4 серии Дж излиза от затвора и до финала ще гледаме романтика между Дж и Кузей.

Общи условия

Активация на акаунт