Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 681
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Че не е Джемре е ясно. Или е Симай, но що си мисля и за Зейнеп  newsm78 не знам.

Не ни беше достатъчен Ферат, още не знаем кой му занули ЕГН-то, а сега и Баръш  Crossing Arms Направо ужас. Обаче Едже и Мелек ли не знаят да пишат интересни серии, тия двете ли?! Фърлиха ме в музиката, барабар с диригента тая серия!
Ти я двете мац, са висели на далекопровода тоя месец...направо кат за финал на серията ги е треснал тока сериозно. Joy Joy Joy

# 662
Е, Джемрейки, лошо,лошо. Целувка йок, няма и да има.  Това, обаче е най-малкият проблем.
Поздравявам Шани, Hug която писа, че ще убият Баръш. Не  вярвах да стане толкова рано.Какво ще гледаме докрая. Джемрето свитна Баръш.  Най-вероятно е убит,а не ранен. Пазачът казал, че Дж и Баръш са се карали и викали много силно. Други хора не е имало.Симай отказала да отиде.
Серията ми хареса. Имаше няколко много силни сцени.

# 663
Залагам на Бану като убиец на баръш
Симай ще е...много и стана да я подметат кат парцалеса...май не й издържаха нервите накрая. Whistling

Ами Гюней?

# 664
Серията беше страхотна.
как можаха така динамична и интересна да я докарат...
Филмът набира скорост и то каква...
Заслужава си всеки миг  Heart Eyes

Благодаря ви за компанията , момичета и лека нощ  Hug
Първа нощ без олмаз  Wink

# 665
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
  Това, обаче е най-малкият проблем.
Поздравявам Шани, Hug която писа, че ще убият Баръш. Не  вярвах да стане толкова рано.Какво ще гледаме докрая. Джемрето свитна Баръш.  Най-вероятно е убит,а не ранен. Пазачът казал, че Дж и Баръш са се карали и викали много силно. Други хора не е имало.Симай отказала да отиде.
Серията ми хареса. Имаше няколко много силни сцени.

Ако дафне е права Бану е убицата има момичето повод ревност  към мъжа си и брат и които винаги я тормозеше и като ги е видяла е превъртяла щом никои не е влизал освен Джемре определено е Бану аз го казах още като видях паднал Баръш така си го помислих  Peace

Ако беше Гюней Джемре щеше да е мъртва и тя ... жена е била а и Баръш лежеше по халат на пода а преди това беше облечен ако ви направи впечатление !!!

# 666
  • Пловдив

Цитат
Целувка йок, няма и да има.

Няма ама ще има. Heart Eyes Колкото и да ни ви се ще. Ама ще е за десерт. На едни ще им загорчи. Хубава сцена беше с Демет. Много трогателно.

# 667
Според мен Бану е чула , че се карат , влязла е и се е нахвърлила върху Джемре,Баръш се е опитал да я защити и го е отнесъл...
Симай е била при Баръш и е видяла случващото се и е избягала

# 668
  • Пловдив
Хайде, лека и от мен. Сладки сънища.  smile3524

# 669
  • Варна
Страхотна серия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
# 671
Ти я двете мац, са висели на далекопровода тоя месец...направо кат за финал на серията ги е треснал тока сериозно. Joy Joy Joy

До края всички по азбучен ред си отиват от тоя свят, а кои са убийците става ясно накрая...оф, оф, оф... Joy Joy Joy

Лека нощ. Hug

# 672
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, няма ли да постнете и втората част преди да заспите? Нямам търпение да разбера какво е станало, май Баръш е дал фира, доколкото разбирам.

# 673
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ся аз да си напишем следващите серии в резюме.

Джема в панделата. Кузей е дал обет за вярност на Джема и няма да я остави. Двамата със Шерефко ще си скъсат дътата за да докажат невинността й. Нали са си аркадаши. Wink
После Джема ще излезе и олмаза съвсем официално ще бъде история. Mr. Green
Тая парашутистка Дениз...май се е приземила другаде...много хубава игра спастри тази серия. Joy Joy Joy Joy Joy
Гюни ще падне на дъното след последните си изцепки. Зейно ще си замине за Италия да се сваля с оня засукания италиано. Laughing
Ха, ся лека и от мен...че Клаус вече си взе тоалета и трябва да се оттегля да заредя батериите за утре. Whistling

# 674
  • Варна
Kuzey Güney 65.Bölüm Part 2

Общи условия

Активация на акаунт